Alex21121988 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Όπως γράφει ο τίτλος. Χαρίζεται ένα aberdeen 360 controller χρώματος ασημί, ένα από τα πιο όμορφα χειριστήρια ever imo, για τα μέλη του insomnia, με καλώδιο, την μπαταρία του, και τον δέκτη. Είναι χρησιμοποιημένο πραγματικά ελάχιστα, και είναι κρίμα να το βλέπω να πιάνει αράχνες εδώ, αφού πλέον χρησιμοποιώ μόνο του one ως controller στο pc. Θα γίνει προφανώς κλήρωση για τους ενδιαφερόμενους και τα ονόματα αυτών που θα συμμετάσχουν θα γραφτούν. Η κλήρωση και όλη η διαδικασία θα τελειώσει την Κυριακή αύριο 10/7 στις 9 το βράδυ. Οπότε από τώρα μπορείτε να πείτε ότι το θέλετε και συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση από κάτω στα σχόλια. Δεν θα πάρει παράταση η κλήρωση, Ισχύει ουσιαστικά για την Κυριακή και μόνο. Προϋποθέσεις για να συμμετέχετε στην κλήρωση. *100 μηνύματα τουλάχιστον η συμμετοχή σας στο φόρουμ. *Να είστε κάτοικοι Αττικής, καθώς δεν θα μπω στην διαδικασία να το στείλω κάπου, χέρι με χέρι θα γίνει και την μέρα το μέρος και την ώρα τα αποφασίζω εγώ. Μην στέλνετε pm, δεν θα απαντηθούν και ούτε θα μπείτε στην κλήρωση. Από κάτω στα σχόλια η συμμετοχή σας, θα δείτε το όνομα σας στην λίστα που θα φτιάξω από κάτω. Καλό θα ήταν όσοι έχετε χειριστήρια ή δεν το θέλετε, να αφήσετε κάποιον που δεν έχει, να έχει πιθανότητα να το πάρει, και να μην συμμετέχετε σε όλο αυτό. Kαλή επιτυχία Ιnsomniacs για την κλήρωση: Demon Lord pollop Brandtobrand JohnJohn3484 Dreyar hitman 21 original Tzini_Gr NtinosShm Jimnie Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή. Έπειτα από την κλήρωση ο Tzini_Gr ήταν ο τυχερός. Ας μου στείλει pm να κανονίσουμε πότε/που θα το πάρει. Το topic μπορεί να κλειδώσει από τους moderators. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2016 από Alex21121988 15
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δεν ενδιαφέρομαι να μπω στην κλήρωση, απλά γράφω για να σου πω gratz. 2
Brandtobrand Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πολυ ωραια κινηση, ευχαριστω κ θα ηθελα με τη σειρα μου να δηλωσω συμμετοχη .
JohnJohn3484 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ωραίος Alex21121988!! Δηλώνω και εγώ συμμετοχή!
Dreyar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Εξαιρετική κίνηση, ευχαριστούμε και με τη σειρά μου δηλώνω και εγώ συμμετοχή.
hitman 21 original Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 ωραιος,δηλώνω και εγώ συμμετοχή επισης!
Tzini_Gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 συγχαρητηρια για την κινηση σου δηλωνω μετα χαρας συμμετοχη
NtinosShm Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μπραβο για αυτη σου την κινηση, αρκετα γενναιοδωρη Θα δηλωσω και εγω συμμετοχη :ρ
fever25 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δεν με ενδιαφέρει η κλήρωση! ΑΛΛΑ μπράβο για την πρωτοβουλία!
nevermore Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δεν ενδιαφέρομαι να μπω στην κλήρωση, απλά γράφω για να σου πω gratz. Me2 Gratz αδερφέ πολύ ωραίες τέτοιες κινήσεις
vangelisb Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Κι εγώ δεν θα μπω στην κλήρωση αλλά πρέπει να επικροτούμε τέτοιες κινήσεις Μπράβο και καλή τύχη στους συμμετέχοντες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα