Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι freedom fighters τι σχέση έχουν με τον κάθε ΗΛΙΘΙΟ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ που κάνει ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:

1) τρέχει με 70+ χιλιόμετρα σε στενούς μονόδρομους

2) εντός πόλης μπαίνει με χειρόφρενα στις στροφές και γενικά κάνει την καγκουροδήγηση τρόπο ζωής

3) βαράει πατιλίκια 2 η ώρα το βράδυ και ξυπνάει όλο τον κόσμο

4) κωλοφτιάχνει την εξάτμιση και ανεβάζει 6000 στροφές για να ακούγεται από τη Νέα Μάκρη μέχρι την Ελευσίνα

5) τρέχει παντού σαν παλαβός μιλώντας στο κινητό ή/και έχοντας τη μουσική στη διαπασών

6) παραβιάζει επανειλημμένα κόκκινους σηματοδότες, στοπ, διαβάσεις πεζών, κυκλικούς κόμβους κ.α.

7) οδηγεί χωρίς ζώνη, κράνος, υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών

Γι' αυτό αυτόνομα αυτοκίνητα. Όποιος δεν θέλει, σε πίστα ή με το λεωφορείο. Δεν γουστάρει κανένα από τα δύο ή δεν υπάρχουν πίστες ή λεωφορεία; Σπίτι του. Στο δρόμο πάντως όχι.

όχι φιλε εχεις δικιο αλλα γι αυτά θελει αστυνομια όχι αυτονομο οχημα

Δημοσ.
Πετάμενα λεφτά και άλλοι σε αυτόν το κόσμο πίνανε

Δίκιο έχεις είναι μ@λάκια άλλοι να πίνουν και εσύ να είσαι στην χαρμανα......

Άδικος κόσμος...... και αυτές οι εταιρίες πετάνε τόσα λεφτά σε μ@λ@κιες με τόσα λεφτά θα έπαιρναν ζουζου για όλο τον πλανήτη και θα ήταν όλοι πιωμενοι......

Αχ άδικος κόσμος .....

Δημοσ.

Σταματάω επισήμως να διαβάζω τα σχόλια των άρθρων από σήμερα. ΒΑΡΕΘΗΚΑ τους haters και τους ξερόλες. Τα λέγαμε παλικάρια

Δημοσ.

μη μαλωνεται παιδια οι γυναικες εχουν ανακαλυψει την αυτονομη οδηγηση χρονια τωρα...το τρωι παει μονο του και αυτες βαφονται και το απογευμα παει μονο του και αυτες καπνιζουν και μιλανε στο κινητο...και στις δυο περιπτωσεις κοιτανε λιγο μονο το δρομο και μονο μπροστα

• Like 1
Δημοσ.

Παίζω με μηχανές, δε με αγγίζει η εξέλιξη αυτή προς το παρόν,στα γεράματα σίγουρα θα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι must ένα αυτόνομο αμάξι εάν υπάρξει υποδομή στην χώρα.

Δημοσ.

μακάρι να είσαι αληθινός... γιατί πλέον ένα χοντρό ποσοστό (9 στα 10 κυρίως ηλικίες μεχρι 45) η ζωή τους αρχιζει και τελειώνει με την εικόνα που προβάλουν στα κοινωνικά δίκτυα και της αναρτήσεις που κανουν (κηρίος check in και selfies κλπ)

αυτή η ίδια μάζα πριν τα social, είχε τον ίδιο τρόπο ζωής και σκέψης, δεν φταίει το φβ αλλά ο κάλος που έχουν 1 μέτρο πάνω από τον πισινό τους, ο άνθρωπος που όλη μέρα ασχολείται με τα ρούχα, την εμφάνιση το "image" του, το αμάξι του, στο να ομορφαίνει και να παρουσιάζει ως τέλειο το ότι κάνει, δεν κατάντησε έτσι λόγο των social, έτσι ήτανε πάντοντε:

1*K5xa0DTTLUGcbsOvx7ET1A.jpeg

Γιατί δεν κάθεσαι εσύ σπίτι σου άμα φοβάσαι τα πάντα;

Επειδή εσένα δεν σου αρέσει ένα % των οδηγών να πα να γ******* όλοι. #fcklogic

PS: Προφανώς δεν απευθύνομαι μόνο σε εσένα..

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!!

θέλω να πεις κατάμουτα το ίδιο πράγμα για τον 1 παπάρα (όχι την ποσόστωση που είναι πολύ περισσότεροι) που τα έδωσε μεθυσμένος πάνω σε μια οικογένεια και την ξεκλήρισε και ακόμα περισσότερο στον εαυτό σου αν ω μη γένοιτο συμβεί ποτέ σε εσένα τον ίδιο, στον 1 πάλι παπάρα που θα σε αφήσει σακάτη στην άσφαλτο επειδή έπαιζε με το κινητό του ενώ οδηγούσε.

"όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται", μόνο στο μυαλό του ελληνάρα οδηγού έχει εφαρμογή αυτή η λογική. Και φυσικά όλα τα παραπάνω θυσιάζονται στο όνομα της (άναρχης) "ελευθερίας", να μπορεί το κάθε ζώο με βυσματικό δίπλωμα να θερίζει στους δρόμους.

Αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας, 4-ψήφιο πρόστιμο και φυλάκιση στον κάθε καθυστερημένο δολοφόνο που περνάει STOP, κόκκινα φανάρια και τρέχει με υπερβολική ταχύτητα.

• Like 1
Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!!

θέλω να πεις κατάμουτα το ίδιο πράγμα για τον 1 παπάρα (όχι την ποσόστωση που είναι πολύ περισσότεροι) που τα έδωσε μεθυσμένος πάνω σε μια οικογένεια και την ξεκλήρισε και ακόμα περισσότερο στον εαυτό σου αν ω μη γένοιτο συμβεί ποτέ σε εσένα τον ίδιο, στον 1 πάλι παπάρα που θα σε αφήσει σακάτη στην άσφαλτο επειδή έπαιζε με το κινητό του ενώ οδηγούσε.

"όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται", μόνο στο μυαλό του ελληνάρα οδηγού έχει εφαρμογή αυτή η λογική. Και φυσικά όλα τα παραπάνω θυσιάζονται στο όνομα της (άναρχης) "ελευθερίας", να μπορεί το κάθε ζώο με βυσματικό δίπλωμα να θερίζει στους δρόμους.

Αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας, 4-ψήφιο πρόστιμο και φυλάκιση στον κάθε καθυστερημένο δολοφόνο που περνάει STOP, κόκκινα φανάρια και τρέχει με υπερβολική ταχύτητα.

Θα μπορούσαμε να τον κρεμάσουμε και σε κεντρική πλατεία για παραδειγματισμό.

Επειδή υπάρχει αυτή η πιθανότητα ας γ*******ε ολονών τα δικαιώματα. Όχι ρε φίλε δε δουλεύει έτσι το πράγμα και #dealwithit. Επειδή ΕΣΥ πιστεύεις αυτό το πράγμα δεν σημαίνει ότι είναι σωστό ούτε ότι εγώ πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου.

Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο πράγμα στο οποίο μπορείς να πάθεις κάτι εσύ, οι φίλοι σου ή η οικογένεια σου.

Ναι δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ζώα εκεί έξω αλλά δεν είναι μόνο πίσω από ένα τιμόνι. Και ναι θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερος έλεγχος στους δρόμους. Αλλά από εκεί μέχρι την απαγόρευση της κυκλοφορίας στους δρόμους, γιατί έτσι, υπάρχει τεράστια απόσταση.

Δεν θα κάτσω να το συζητήσω άλλο, δεν υπάρχει νόημα.

Δημοσ.

Θα μπορούσαμε να τον κρεμάσουμε και σε κεντρική πλατεία για παραδειγματισμό.

Επειδή υπάρχει αυτή η πιθανότητα ας γ*******ε ολονών τα δικαιώματα. Όχι ρε φίλε δε δουλεύει έτσι το πράγμα και #dealwithit. Επειδή ΕΣΥ πιστεύεις αυτό το πράγμα δεν σημαίνει ότι είναι σωστό ούτε ότι εγώ πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου.

Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο πράγμα στο οποίο μπορείς να πάθεις κάτι εσύ, οι φίλοι σου ή η οικογένεια σου.

Ναι δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ζώα εκεί έξω αλλά δεν είναι μόνο πίσω από ένα τιμόνι. Και ναι θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερος έλεγχος στους δρόμους. Αλλά από εκεί μέχρι την απαγόρευση της κυκλοφορίας στους δρόμους, γιατί έτσι, υπάρχει τεράστια απόσταση.

Δεν θα κάτσω να το συζητήσω άλλο, δεν υπάρχει νόημα.

δε πειράζει, τουλάχιστον η απαγόρευση της οδήγησης από ανθρώπους είναι μονόδρομος και ευτυχώς δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις για να το σταματήσεις, ειδικά όταν για θανατηφόρα τροχαία σε 3ους η άποψη σου είναι αυτή:

[...] Επειδή ΕΣΥ πιστεύεις αυτό το πράγμα δεν σημαίνει ότι είναι σωστό ούτε ότι εγώ πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου.[...]

Με λίγα λόγια δεν είναι σωστό να είμαι αντίθετος στο να επιτρέπεται σε πιωμένους βλάκες να οδηγούν με πάνω απο 100χλμ 1.5 τόνο μετάλλου ελεύθεροι και ανεξέλεγκτοι... το έλεος δεν φτάνει σαν λέξη για να περιγράψει αυτή την βλακώδη αντίληψη περι ελευθερίας...

Απλά θα σου παραθέσω το παρακάτω για να καταλάβεις πόσο διεστραμμένη είναι η αντίληψη σου για την ελευθερία και τα "δικαιώματα" των πολιτών:

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,  την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"

- Ισοκράτης

Δημοσ.

όχι φιλε εχεις δικιο αλλα γι αυτά θελει αστυνομια όχι αυτονομο οχημα

Κυρίως θέλει παιδεία, και μετά σωστή αστυνόμευση ή αυτόνομα αυτοκίνητα. Αλλά μιας και ούτε το πρώτο έχουμε, ούτε το δεύτερο (τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θα έπρεπε), ας μας μείνουν τουλάχιστον τα αυτοκίνητα που θα κάνουν λιγότερες καγκουρομλκιες από τους ανεγκέφαλους ιδιοκτήτες τους.

Και, αναφερόμενος σε προηγούμενο σχόλιο, προφανώς δεν μιλάμε για μικρά ποσοστά, διαφορετικά δεν θα είχαμε τόσα ατυχήματα κάθε είδους (η πλειοψηφία των οποίων οφείλεται πρώτα στην ηλιθιότητα και μετά στο κακό οδόστρωμα ή οτιδήποτε άλλο).

Γιατί δεν κάθεσαι εσύ σπίτι σου άμα φοβάσαι τα πάντα;

Επειδή εσένα δεν σου αρέσει ένα % των οδηγών να πα να γ******* όλοι. #fcklogic

PS: Προφανώς δεν απευθύνομαι μόνο σε εσένα..

Προφανώς και δεν απευθύνεσαι μόνο σε εμένα και θα θεωρήσω πως εσύ δεν ανήκεις σε καμία από τις κατηγορίες που ανέφερα, απλώς υπερασπίζεσαι τους κάθε λογής καγκουροανεγκέφαλους για να γίνεται κουβέντα. Δεκτόν.

Πες μου τότε ποιος ακριβώς τους έδωσε το δικαίωμα να κάνουν όλα αυτά τα ξεφτιλίκια τους σε δημόσιους χώρους, αποτελώντας κίνδυνο για τον κάθε ένα που δεν θέλει να κάτσει σπίτι του, αλλά να κάνει μια εκδρομή με την ησυχία του ή απλώς να κάτσει στην αυλή του χωρίς να ακούει τον κάθε καραγκιόζη που έχει κόψει/κωλοφτιάξει την εξάτμιση και που τρέχει με 80 στο μονόδρομο.

Δημοσ.

δε πειράζει, τουλάχιστον η απαγόρευση της οδήγησης από ανθρώπους είναι μονόδρομος και ευτυχώς δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις για να το σταματήσεις, ειδικά όταν για θανατηφόρα τροχαία σε 3ους η άποψη σου είναι αυτή:

[...] Επειδή ΕΣΥ πιστεύεις αυτό το πράγμα δεν σημαίνει ότι είναι σωστό ούτε ότι εγώ πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου.[...]

Με λίγα λόγια δεν είναι σωστό να είμαι αντίθετος στο να επιτρέπεται σε πιωμένους βλάκες να οδηγούν με πάνω απο 100χλμ 1.5 τόνο μετάλλου ελεύθεροι και ανεξέλεγκτοι... το έλεος δεν φτάνει σαν λέξη για να περιγράψει αυτή την βλακώδη αντίληψη περι ελευθερίας...

Απλά θα σου παραθέσω το παρακάτω για να καταλάβεις πόσο διεστραμμένη είναι η αντίληψη σου για την ελευθερία και τα "δικαιώματα" των πολιτών:

Είπα εγώ ότι είμαι υπέρ των παραπάνω οδηγών ή ότι δεν βρίσκω το λόγο ένα ποσοστό αυτών να επηρεάσει όλους τους υπόλοιπους; Ναι ξέρω ότι κάποια στιγμή θα προσπαθήσει να περάσει αυτή η μπούρδα με την αιτιολογία της "ασφάλειας" όπως γίνεται με άλλα τόσα τα τελευταία χρόνια. Το ασφαλέστερο από όλα είναι τα Surrogates.

Προφανώς και δεν απευθύνεσαι μόνο σε εμένα και θα θεωρήσω πως εσύ δεν ανήκεις σε καμία από τις κατηγορίες που ανέφερα, απλώς υπερασπίζεσαι τους κάθε λογής καγκουροανεγκέφαλους για να γίνεται κουβέντα. Δεκτόν.

Πες μου τότε ποιος ακριβώς τους έδωσε το δικαίωμα να κάνουν όλα αυτά τα ξεφτιλίκια τους σε δημόσιους χώρους, αποτελώντας κίνδυνο για τον κάθε ένα που δεν θέλει να κάτσει σπίτι του, αλλά να κάνει μια εκδρομή με την ησυχία του ή απλώς να κάτσει στην αυλή του χωρίς να ακούει τον κάθε καραγκιόζη που έχει κόψει/κωλοφτιάξει την εξάτμιση και που τρέχει με 80 στο μονόδρομο.

Πάμε πάλι, δεν υπερασπίζομαι κανέναν παρά μόνο το υπόλοιπο ποσοστό που θέλετε να επηρεαστεί λόγο των παραπάνω. Πονάει χέρι, κόψει χέρι δηλαδή. Μιας και αυτό δουλεύει τέλεια.

Δημοσ.

Σε κάθε θέμα θα υπάρχουν 4 ειδών σχολιαστές.

1. Οι "είμαι ο παππούς μου σε νεότερο σώμα" που κάθε νέα τεχνολογία είναι ανουσια είναι και αχρείαστη. Υποθέτω είστε με ενα τσιμπούκι στο στόμα και μονολογείτε "αααχ στην εποχή μου ήταν καλύτερα".

2. Οι "Λιακόπουλε ζεις, εσυ μας οδηγείς". Αν αύριο το Insomnia ανεβάσει άρθρο για νέο smart αποχυμωτή, κάποιος θα πεταχτεί να ουρλιάξει "τάνα NSA παρακολουθείς τι χυμούς πίνω".

3. Οι ποπκορνάκηδες. Αμφιβάλλω αν έχουν συμετάσχει ποτέ σε συζήτηση. Μπαίνουν σε κάθε post ανεβάζουν μια εικόνα με τον Jackson να τρώει pop corn και αντίο.

4. Οι υπόλοιποι.

Ξέχασες:

5. Αυτούς που θεωρούν κάθε τεχνολογία φοβερή και απαραίτητη ακόμα και πρόκειται για συσκευή/ρομποτ που θα τους τη τινάζει και μετά θα ρίχνει και ένα μανίκι στη γκομενα τους για να μην κουράζονται αυτοί

6. Αυτούς που απλά τους αρέσει η διαδικασία της οδήγησης και δε θέλουν να χάσουν και αυτή τη χαρά τους.

Βέβαια η οδήγηση δεν παίζει να γίνει υποχρεωτικά αυτοματοποιημένη όσο και να ονειρεύονται μερικοί γιατί τότε θα καταρρεύσει όλη η βιομηχανία αλλά να είχαμε να λέγαμε...

Δημοσ.

H αλήθεια είναι οτι πάσχεις από έλλειψη χιούμορ, ενώ η κακία σου περισσεύει

όποιος δεν πιάνει το χιούμορ σου δεν είναι και άνθρωπος προκοπής και είναι κακός........ τέσπα αυτό που έγραψες στην αρχή πάντως θύμιζε ποστ για τα παιδάκια στην αφρική 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...