Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε κάθε θέμα θα υπάρχουν 4 ειδών σχολιαστές.

1. Οι "είμαι ο παππούς μου σε νεότερο σώμα" που κάθε νέα τεχνολογία είναι ανουσια είναι και αχρείαστη. Υποθέτω είστε με ενα τσιμπούκι στο στόμα και μονολογείτε "αααχ στην εποχή μου ήταν καλύτερα".

2. Οι "Λιακόπουλε ζεις, εσυ μας οδηγείς". Αν αύριο το Insomnia ανεβάσει άρθρο για νέο smart αποχυμωτή, κάποιος θα πεταχτεί να ουρλιάξει "τάνα NSA παρακολουθείς τι χυμούς πίνω".

3. Οι ποπκορνάκηδες. Αμφιβάλλω αν έχουν συμετάσχει ποτέ σε συζήτηση. Μπαίνουν σε κάθε post ανεβάζουν μια εικόνα με τον Jackson να τρώει pop corn και αντίο.

4. Οι υπόλοιποι.

Επεξ/σία από tetra82
  • Like 2
Δημοσ.

Να πεις οτι δεν το ξεκαθαρισα πως δεν αναφερομαι μονο στο internet και τα pc.. ;)

Btw, τα PCs -καλως ή κακως- ειναι βασικο μερος της υποδομης της κοινωνιας μας.

Προσωπικα, το pc και το internet δεν με εμποδιζει καθολου να κανω τα παραπανω που ανεφερες και ευτυχως τα κανω. Το ωραιο ειναι πως εχω την επιλογη μεταξυ ολων αυτων και δεν φταιει το ιντερνετ/pc εαν αντι να ειμαι στην παραλια, χαζολογαω στο facebook. Αλλα αυτη ειναι αλλη, μεγαλη συζητηση (..χωρις τελος, συνηθως).

μακάρι να είσαι αληθινός... γιατί πλέον ένα χοντρό ποσοστό (9 στα 10 κυρίως ηλικίες μεχρι 45) η ζωή τους αρχιζει και τελειώνει με την εικόνα που προβάλουν στα κοινωνικά δίκτυα και της αναρτήσεις που κανουν (κηρίος check in και selfies κλπ)

Δημοσ.

Πετάμενα λεφτά και άλλοι σε αυτόν το κόσμο πίνανε

πεταμένα λεφτά και στο σχολείο που πήγες και γράφεις το πεινάνε με "ι"....αλλά τέσπα εσύ απο το εισόδημα σου πήγαινε τάισε όποιον πεινάει,το κάνεις? π@π@ρι@ αλλά η άλλη εταιρεία όμως φταίει που δεν ταίζει αυτούς που πεινάνε.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

μακάρι να είσαι αληθινός... γιατί πλέον ένα χοντρό ποσοστό (9 στα 10 κυρίως ηλικίες μεχρι 45) η ζωή τους αρχιζει και τελειώνει με την εικόνα που προβάλουν στα κοινωνικά δίκτυα και της αναρτήσεις που κανουν (κηρίος check in και selfies κλπ)

Προσπαθω να εχω σχεσεις με ανθρωπους που δεν το εξασκουν το συγκεκριμενο αθλημα και ειμαι ευχαριστημενος απο το μεχρι τωρα αποτελεσμα. Ισχυει αυτο που λες, απλα θα διαφωνησω με το ποσοστο, ειναι -λιγο- μικροτερο. Αλλα ξαναλεω, δεν ειναι επι του θεματος τι κανω εγω κ ο καθενας μας επι του συγκεκριμενου  ;)

Δημοσ.

Σε κάθε θέμα θα υπάρχουν 4 ειδών σχολιαστές.

1. Οι "είμαι ο παππούς μου σε νεότερο σώμα" που κάθε νέα τεχνολογία είναι απίστευτο είναι και αχρείαστη. Υποθέτω είστε με ενα τσιμπούκι στο στόμα και μονολογείτε "αααχ στην εποχή μου ήταν καλύτερα".

2. Οι "Λιακόπουλε ζεις, εσυ μας οδηγείς". Αν αύριο το Insomnia ανεβάσει άρθρο για νέο smart αποχυμωτή, κάποιος θα πεταχτεί να ουρλιάξει "τάνα NSA παρακολουθείς τι χυμούς πίνω".

3. Οι ποπκορνάκηδες. Αμφιβάλλω αν έχουν συμετάσχει ποτέ σε συζήτηση. Μπαίνουν σε κάθε post ανεβάζουν μια εικόνα με τον Jackson να τρώει pop corn και αντίο.

4. Οι υπόλοιποι.

4. Τα πρόβατα που δέχονται οτιδήποτε "νέο" χωρίς καν να το σκεφτούν, για να μην τους πουν "τεχνοφοβικούς" και γιατί είναι "cool".

• Like 1
Δημοσ.

Από την φτώχεια που έχει αρχίσει να χτυπάει πολλές χώρες, αμφιβάλλω εάν στο μέλλον θα υπάρχει μέσος άνθρωπος που θα έχει την οικονομική κατάσταση να πάρει αυτόνομα αμάξια, μόνο οι πλούσιοι θα μπορούν.... Οι υπόλοιποι σε χωματοδρομους με χειροκίνητα αμάξια.

Δημοσ.

πεταμένα λεφτά και στο σχολείο που πήγες και γράφεις το πεινάνε με "ι"....αλλά τέσπα εσύ απο το εισόδημα σου πήγαινε τάισε όποιον πεινάει,το κάνεις? π@π@ρι@ αλλά η άλλη εταιρεία όμως φταίει που δεν ταίζει αυτούς που πεινάνε.

Δεν βλέπεις ότι είναι λάθος και ο τόνος, πίνανε λέει (αυτοί οι διορθωτές φταίνε) αμέσως πήγες σχολείο και μ@λκς

Δημοσ.

Δεν βλέπεις ότι είναι λάθος και ο τόνος, πίνανε λέει (αυτοί οι διορθωτές φταίνε) αμέσως πήγες σχολείο και μ@λκς

αμα γράφεις ασυναρτησίες τέτοια γίνονται 

Δημοσ.

αμα γράφεις ασυναρτησίες τέτοια γίνονται 

H αλήθεια είναι οτι πάσχεις από έλλειψη χιούμορ, ενώ η κακία σου περισσεύει

Δημοσ.
Όλα αυτά καλα είναι να υπάρχουν, αλλα φυσικά θα ηταν ακόμα καλύτερα να μην είχαμε πολέμους και πείνα.

Η Τεχνολογία καλή είναι που υπάρχει... εκει που είμαστε πίσω είναι σε οργάνωση κοινωνίας και Αξίες.

Είμαι σίγουρος οτι αν έβαζαν σε ΑΙ να οργανώσει μια κοινωνία, με σκοπό τη βιωσιμότητα και την καλυτέρευση της Ζωής για όλους τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον, θα έκανε πολυ καλύτερη δουλειά απ'οτι κάνουν οι άνθρωποι.

Δημοσ.

Βασικα για να λειτουργήσει ασφαλως ενα αυτονομο οχημα σε μια πολη και οχι μονο σε κλειστους (μα εντελώς κλειστούς )αυτοκινητόδρομους ,πρεπει να λαμβανει πληροφοριες απο το περιβαλλον.Ενεργη σημανση  σηματοδότες και διαγραμμίσεις τσιπαρισμενα ολα τα αυτοκινητα ακομα και τα τυχον συμβατικα ακομα και τσιπαρισμενοι πεζοι και ζωα.Κατι τετοιο δεν προκειτε να συμβει ουτε σε 200 χρονια.Για την ωρα λοιπον τα χερακια μου ειναι ποιο ασφαλη όπως αποδυκνυεται.Αργοτερα, αν ζω μεχρι τοτε ,βλεπουμε

Δημοσ.
4. Τα πρόβατα που δέχονται οτιδήποτε "νέο" χωρίς καν να το σκεφτούν, για να μην τους πουν "τεχνοφοβικούς" και γιατί είναι "cool".

Το 4ο είδος δεν είναι αυτό είναι κάτι εναλλακτικά και ψαγμένα, "και καλά" ( γιατί μόνο έτσι δεν είναι ) τυπακια τα οποία κράζουν οτιδήποτε έχει να κάνει με νέα τεχνολογία αλλά και την τεχνολογία γενικά .

Δημοσ.

ειναι πλεον περισσοτερο απο προφανες οτι η εποχη μας πασχει απο υπερμετρο αρνητισμο ή αντιδραστικοτητα,

ή μηπως παντα ετσι ηταν?

τι το θελουμε αυτο, τι το θελουμε εκεινο, πεταμενα λεφτα,

εδω δεν εχω να φαω(δεν εχω να παρω S7 δηλαδη) :P

καταλαβαινετε που παει ολο αυτο, ετσι?

Δημοσ.

Πλησιάζει με γοργά βήματα η άγια μέρα, όπου η χειροκίνητη οδήγηση εντός πόλεων και εθνικών οδών θα αποτελεί παραβίαση του ΚΟΚ.

Αμήν.

ps: οι κάγκουρες σε άλλη παραλία

παρε ταξι ρε φιλε και παρατα μας πρωι πρωι αμα βαριεσαι να οδηγησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...