nomikab Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, Έχει καεί η μητρική σε αυτό το μοντέλο. Μπορείτε να μου προτείνεται καποιο αξιόπιστο site από Ελλάδα σε προσιτή τιμή? Ευχαριστώ.
corsair04 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, Έχει καεί η μητρική σε αυτό το μοντέλο. Μπορείτε να μου προτείνεται καποιο αξιόπιστο site από Ελλάδα σε προσιτή τιμή? Ευχαριστώ. δες εδώ επίσης μπορείς να στείλεις email σε αυτούς: saver.gr, laptopfix , laptop-parts και στο επίσημο service acer καθώς και στις αγγελίες του insomnia .Το θέμα είναι αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για ένα τόσο παλιό laptop ? 1
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δες σε κανένα ebay με την προϋπόθεση να μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου, γιατί αν είναι να πληρώσεις και ανταλλακτικό και εργασία καλύτερα να πάρεις άλλο να έχεις και εγγύηση...
coolerman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, Έχει καεί η μητρική σε αυτό το μοντέλο. Μπορείτε να μου προτείνεται καποιο αξιόπιστο site από Ελλάδα σε προσιτή τιμή? Ευχαριστώ. μητρική έχει το πρόβλημα? η gpu(είναι αφαιρούμενη);;
nomikab Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 μητρική έχει το πρόβλημα? η gpu(είναι αφαιρούμενη);; να βοηθήσω ένα φιλαράκι θέλω ... του είπαν ότι είναι η μητρική και πώς η gpu είναι ενσωματωμένη Δες σε κανένα ebay με την προϋπόθεση να μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου, γιατί αν είναι να πληρώσεις και ανταλλακτικό και εργασία καλύτερα να πάρεις άλλο να έχεις και εγγύηση... δεν εντυπωσιαζομαι και από eBay ... βλέπω οι τιμές κυμαινονται στα ιδια όρια. .. ναι εγώ θα την αλλάξω.. το ξέρω είναι παλιό το λαπτοπ αλλά δεν ειναι απόφαση δική μου .. ευχαριστώ πάντως! δες εδώ επίσης μπορείς να στείλεις email σε αυτούς: saver.gr, laptopfix , laptop-parts και στο επίσημο service acer καθώς και στις αγγελίες του insomnia .Το θέμα είναι αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για ένα τόσο παλιό laptop ? από laptopspares σκεφτόμουν εγώ ... το λάπτοπ δεν είναι δικό μου .. μια διευκολυνση θέλω να κάνω. .. ευχαριστώ για τις προτάσεις! 1
coolerman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ναι,σωστά(παλιά το G σε acer,δήλωνε αφαιρούμενη κάρτα) αυτό δεν έχει,είναι κολλημένο. Κοίτα και απο aliexpress.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα