terry308 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 οκ δουλεύει thanksΈλαβες sms επιβεβαίωσης; Τι αναφέρει; Μέχρι πότε ισχύει; Είδες μήπως σε χρεωσαν κάτι; Φιλικά πάντα Παιδιά όταν ανοίγουμε νέο θέμα γράφουμε λίγες λεπτομέρειες ή δίνουμε ένα link Το πρώτο post είναι πολύ φτωχό
fakiris31 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δουλεύει πάντως πήρα και sms επιβεβαίωσης και είδα και στην εφαρμογή
spyros4776 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Έλαβες sms επιβεβαίωσης; Τι αναφέρει; Μέχρι πότε ισχύει; Είδες μήπως σε χρεωσαν κάτι; Φιλικά πάντα Παιδιά όταν ανοίγουμε νέο θέμα γράφουμε λίγες λεπτομέρειες ή δίνουμε ένα link Το πρώτο post είναι πολύ φτωχό Έχω να βάλω κάρτα πάνω απο 6 μήνες και έχω - στο λογαριασμό!
Haldol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Για 3 ολόκληρες ημέρες, γενναιόδωροι. Ούτε που κάνω τον κόπο να πιάσω το κινητό. Άντε, και για 3 ώρες η επόμενη προσφορά. 4
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Εμένα μ εστειλαν μνμ και λέει στείλε στο 1333 start Στελνω και μ στέλνουν επεξεργασία του αίτηματος Και μετά καπάκι μνμ ότι αν δεν έχεις πακέτο mb χρεώνεται 1,01 ευρώ την μέρα. Αν δεν θέλεις στείλε end day για να το διακοψεις. Εκνευριστηκα και έστειλα end day,εσβησα τα μνμ και τελειωσε το θέμα. Σε εμένα δεν έπιασε πάντως! (Έχω whats up και έχω να βάλω κάρτα 4 μήνες,και εχω υπόλοιπο 0.02 λεπτά)
Jake07 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δωρεάν Για 3 ολόκληρες ημέρες, γενναιόδωροι. Ούτε που κάνω τον κόπο να πιάσω το κινητό. Άντε, και για 3 ώρες η επόμενη προσφορά. δωρεάν είναι! Πόσο ήθελες? Κανένα μήνα? Και καμια 1000 λεπτακια να παρεις και όλες τις θειες από το χωριό? Έλεος μερικοί, την γκρίνια έτοιμη την έχετε.. 1
NtinosShm Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ευχαριστω τον TS για το "δωρακι"¨, οτι πρεπει τωρα με το Pokemon Go 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα