Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Προσπαθώ να αναστήσω ενα παλιό latpop και παω να του περάσω τα windows 7 αλλά κολλάει στο σημείο που φαίνεται στη φωτογραφίαpost-53443-0-93030700-1468082685_thumb.jpg. Δεν μου έχει ξανασυμβεί να κολλήσει σε τέτοιο σημείο και να σε αφήνει να γράψεις αλλα να εμφανίζει κινέζικα. Έκανα προσπάθεια και με τα windows 10 και πάλι το ιδιο βγάζει. Τον δίσκο το τσέκαρα και δεν εχει πρόβλημα.Σκέψτηκα μηπως φταίει το cd-rom του! Του εβαλα εξωτερικό αλλά δυστυχώς δεν το βλέπει καν (οπότε εχω μια επιφύλαξη μήπως δεν διαβάζει σωστά το cd)... Καμοιά ιδέα!?

Άκυρος ο τίτλος λίγο...συγνώμη!

Δημοσ.

Κάνε resrtart. Όταν ξεκινήσει να εμφανίζεται η άσπρη μπάρα που γράφει .... Loading files πάτα διακεκομένα το Esc μέχρι να ξεκινήσει η εγκατάσταση (Setup....) 

Δημοσ.

Κάνε resrtart. Όταν ξεκινήσει να εμφανίζεται η άσπρη μπάρα που γράφει .... Loading files πάτα διακεκομένα το Esc μέχρι να ξεκινήσει η εγκατάσταση (Setup....) 

Θα το κανω τώρα και επανέρχομαι!!

Δυστυχώς, το ιδιο κάνει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ πιθανον να φταιει η κοπια.μαλιστα απο οτι βλεπω ειναι η RTM δεν εχει δλδ το service pack 1

1)κατεβασε νομιμα τα 7 δες εδω:https://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-office-iso-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/

2)οδηγος για να κανεις εγκατασταση των 7:[removed]

Επεξ/σία από Gi0
αφαιρεση link
Δημοσ.

πολυ πιθανον να φταιει η κοπια.μαλιστα απο οτι βλεπω ειναι η RTM δεν εχει δλδ το service pack 1

1)κατεβασε νομιμα τα 7 δες εδω:https://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-office-iso-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/

2)οδηγος για να κανεις εγκατασταση των 7: [removed]

Η κόπια δουλεύει μια χαρά... και windows 10 kai h 7 tτο ιδιο κανει...και με κόπιες διάφορες και απο dreamspark

Δημοσ.

Δεν βλέπει οτιδηποτε βαλω σε usb εβαλα και εξωτερικο cd rom πρέπει να ειναι γενικότερο το θέμα... θα  επανέλθω αν βρω κάτι.

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Μάλλον το iso πο χρησιμοποιείς δεν είναι καλό.

Όπως αναφέρω και πιο πάνω δεν υπάρχει αυτη η περίπτωση... Όποια εκδοση και αν εχω δοκιμάσει είτε αυθεντικά είτε οχι εκεί σταματάει. Επίσης εχω δοκιμάσει και απο στικακι και απο cd και απο τα παντα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...