andreas84gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα θεμα με το display port αρχικα με την msi 980 κ τωρα με την msi 1070 που πηρα. Εχω 27αρι 2Κ monitor κ το εχω σε συνδεση με την DP. Το θεμα ειναι οτι καμια φορα το pc οταν κανει boot δεν εμφανιζει εικονα ,μου γραφει η οθονη entering power saving mode κ μπαινει στα windows χωρις εικονα. Δεν το κανει παντα,αλλα το κανει. Αυτο γινοταν κ με την gtx 980 που ειχα κ τωρα κ με την 1070. Εχω διαβασει κ αλλου οτι πολλοι χρηστες nvidia με συνδεση DP εχουν παρομοιο προβλημα. Ξερει κανεις καμια λυση?
andreas84gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μου φαινεται βρηκα την λυση. Απενεργοποιησα το fast boot των windows 10 κ ως τωρα ολα ειναι οκ. Καπου ειχα διαβασει οτι δημιουργει θεματα αυτη η επιλογη.
Sakiz105 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μου φαινεται βρηκα την λυση. Απενεργοποιησα το fast boot των windows 10 κ ως τωρα ολα ειναι οκ. Καπου ειχα διαβασει οτι δημιουργει θεματα αυτη η επιλογη. και στα windows 8.1 το ιδιο.Ενας γνωστος μου ειχε με vga μια αλλη οθονη στην 970 και πηγαινε απο εκει ,και επρεπε να πατησει να δειχνει μονο σε μια οθονη και μετα παλι και στις δυο για να ανοιξει αυτην με dp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα