CODEX_ALIMENTARIUS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ήρθε χθες το πρωί απο προ παραγγελία απο mindfactory.de. συνολικά μου βγήκε 545 ευρω όλα μαζί. Η προ παραγγελία επίσης έγινε πριν περίπου 20 μέρες και η πληρωμή μέσω PayPal μιας master card. Απο ότι φαίνεται τα capital controls δεν με εμπόδισαν να γίνει η πληρωμή. Να προσθέσω επίσης ότι αρχικά ήθελα μια εκ των strix, msi gaming η evga ftw αλλά επειδη δεν υπήρχε διαθεσιμότητα, πηγα σε αυτή. Επειδή δεν εχω βρει πολλά reviews για την κάρτα, θα γράψω τι εχω διαπιστώσει εγώ μέχρι τώρα: Εμφάνιση και μέγεθος: η κάρτα είναι απλά τεράστια. Έβαλα μια 750ti δίπλα της και φαίνεται σα μινιατούρα. Είναι επίσης πολυ βαριά που σημαίνει ότι λυγίζει πανω στην pcie slot. Όσοι την εξετάζεται σαν επιλογή και έχετε mid tower να μετρήσετε πρώτα. Η εμφάνιση της είναι το μονο αρνητικό για μένα. Δεν είναι άσχημη αλλά δεν έχει αυτο το ωραιο design της strix η της msi gaming, ούτε το σοβαρό industrial των καρτών της evga. Το κίτρινο χρώμα πανω στο backplate και το logo με led " push the limit " φαίνονται κάπως. Θόρυβος: καθόλου coil whine και όταν λέω καθόλου το εννοώ. Τα fans της πολυ ήσυχα επίσης. Για να καταλάβετε πόσο ήσυχη είναι θα σας πω ότι στο heaven benchmark, με λίγο overclock δεν ακουγόταν καθόλου μέσα απο το κουτί. Θερμοκρασίες: και εδώ άριστες εντυπώσεις. Έτρεξα το heaven benchmark για κάνα μισάωρο με λίγο overclock κιόλας και χωρίς να πειράξω καθόλου το fan profile και δεν ξεπέρασε ποτέ τους 66 βαθμούς. Κινούνταν κοντά στους 64 στο benchmark. Και να προσθέσω ότι το τεστ έγινε σε δωμάτιο με κοντά 35 βαθμούς επειδή το κλιματιστικό kaput( ήμουνα με το μποξερακι για να τη παλέψω απο τη ζέστη lol ) Απόδοση: και για εσάς που λατρεύεται τους αριθμούς, η κάρτα out of the box που λένε έτρεξε στα 2037 mhz και 4150 περίπου η μνήμη. Δεν είχα χρόνο να το δοκιμάσω πολυ αλλά τα 2,1 ghz και συν 200 στη μνήμη τα είχε. Ίσως να πηγαίνει και παραπάνω. Και όλα αυτά όπως είπα ενώ ήταν αθόρυβη και κρύα. Συνοψίζοντας, σαν κάρτα είναι πολυ καλή. Απο reviews που εχω διαβάσει ίσως είναι η καλύτερη μαζί με την palit gamerock και την gainward glh. Αν δεν θα σας ενδιαφέρει Η εμφάνιση και έχετε μεγάλο κουτί, τότε είναι φοβερή επιλογή. Έχει και 5 χρόνια εγγύηση σε αντίθεση με τις άλλες μάρκες Oι σειρές AMP extreme της Zontac ειναι οι καλύτερες κάρτες στριξ και μιξ απλά δεύτερες.... Η να στο πω αλλιώς αν δεν μπορεί να πιάσει μια επίδοση η AMP extreme (σε Hz ή FPS κτλ) τότε δεν μπορεί να το κάνει καμία άλλη υλοποίηση καμιάς εταιρίας με ίδια GPU ... βάζει την μπάρα της ανώτατης δυνατής απόδοσης χωρίς πατέντες και liquid nitrogen κτλ έχει διαφορετικά ηλεκτρικά κομμάτια custom pcb custom bios cherrypicked GPU κτλ Οπότε πάλι καλά που δεν είχε τις άλλες γιατι θα αγόραζες κατώτερη κάρτα εγώ θα έπαιρνα μια 1080 πάντως αν δεν με πόναγαν τα 535 τι ψυχή θα είχαν μερικά δεκάρικα παραπάνω;
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Να πω μονο κατι σε αυτο που γραφτηκε για την 5ετη εγγυηση(κατι που εδωσε για ενα διαστημα και η Evga με την προηγουμενη σειρα καρτων για ενα διαστημα με εγγραφη στο site). Η καρτα αν καποιος την αγορασει απο Ελλαδα δεν εχει 5χρονια εγγυηση.Εχει 2 ή 3χρονια εγγυηση και την υπολοιπη εγγυηση την παιρνεις αν γραφτεις στο site και καταχωρησεις το προιον.Κοινως αν σου παθει κατι μετα απο τα παραπανω χρονια πρεπει να την στειλεις εσυ στην Zotac ο ιδιος,κοινως ειναι σαν να αγοραζεις απο εξωτερικο. πχ στο egate αναφερει για 2χρονια εγγυηση http://www.e-gate.gr/zotac-geforce-gtx-1070-amp-edition-8gb-gddr5-zt-p10700c-10p.html Αν καποιος γνωριζει διαφορετικα για την εγγυηση ας το αναφερει. 1
epivitor Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Να πω μονο κατι σε αυτο που γραφτηκε για την 5ετη εγγυηση(κατι που εδωσε για ενα διαστημα και η Evga με την προηγουμενη σειρα καρτων για ενα διαστημα με εγγραφη στο site). Η καρτα αν καποιος την αγορασει απο Ελλαδα δεν εχει 5χρονια εγγυηση.Εχει 2 ή 3χρονια εγγυηση και την υπολοιπη εγγυηση την παιρνεις αν γραφτεις στο site και καταχωρησεις το προιον.Κοινως αν σου παθει κατι μετα απο τα παραπανω χρονια πρεπει να την στειλεις εσυ στην Zotac ο ιδιος,κοινως ειναι σαν να αγοραζεις απο εξωτερικο. πχ στο egate αναφερει για 2χρονια εγγυηση http://www.e-gate.gr/zotac-geforce-gtx-1070-amp-edition-8gb-gddr5-zt-p10700c-10p.html Αν καποιος γνωριζει διαφορετικα για την εγγυηση ας το αναφερει. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει αντιπροσωπεια της zotac στην Ελλαδα ειναι ακριβως ετσι οπως το περιγραφεις.
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αυτο το λεω ποιο πολυ με την λογικη αν καποιος αγορασει την καρτα και το καταστημα δινει 2χρονια εγγυηση και τα υπολοιπα 3 ειναι απο την εταιρια,τοτε καλυτερα ειτε να παρει την καρτα αλλα πριν ληξει η εγγυηση να την δωσει αν δεν θελει να μπλεκει με εξωτερικο ή να την παρει κατευθειαν απο εξωτερικο.Θεμα με την σχεδιαση δεν εχω προσωπικα σε καμια απο τις καρτες γιατι πολυ απλα δεν καθομαι να κοιταζω τα κουτια ολη την ωρα αλλα δεν μου αρεσει που και αυτη ειναι βαρια και τεραστια που ειναι σαν να νομιζεις οτι θα πεσει. Στα της τιμης οποιοι ενδιαφερονται ας κανουν υπομονη αφου μονο χαμενοι δεν βγαινουν απο αυτο.
ledaque Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Σημερα εγκατεστησα και εγω τη Zotac 1070 AMP! Extreme, η καρτα φτανει ανετα τα 1974+ Mhz μονο με το boost clock χωρις καθολου overclock, αθορυβη και απο θερμοκρασιες γυρω στους 60 σε load που απο οτι εχω δει ειναι λιγο παραπανω απο αλλες AMP! Extreme αλλα φταει το κακο airflow του pc μου και το αθλιο cooler του 4790K μου. Αν ανεβασω το fan γυρω στο 70% ανεβαινει κι αλλο το boost clock απο μονο του γυρω στα 2000 Mhz, ολα αυτα χωρις να πειραξω clock/voltage/power. Οποτε δε νοιωθω την αναγκη ουτε overclock να την κανω τωρα αφου οτι τις δινω να παιξει απλα το καταβροχθιζει. Να πω μονο κατι σε αυτο που γραφτηκε για την 5ετη εγγυηση(κατι που εδωσε για ενα διαστημα και η Evga με την προηγουμενη σειρα καρτων για ενα διαστημα με εγγραφη στο site). Η καρτα αν καποιος την αγορασει απο Ελλαδα δεν εχει 5χρονια εγγυηση.Εχει 2 ή 3χρονια εγγυηση και την υπολοιπη εγγυηση την παιρνεις αν γραφτεις στο site και καταχωρησεις το προιον.Κοινως αν σου παθει κατι μετα απο τα παραπανω χρονια πρεπει να την στειλεις εσυ στην Zotac ο ιδιος,κοινως ειναι σαν να αγοραζεις απο εξωτερικο. πχ στο egate αναφερει για 2χρονια εγγυηση http://www.e-gate.gr/zotac-geforce-gtx-1070-amp-edition-8gb-gddr5-zt-p10700c-10p.html Αν καποιος γνωριζει διαφορετικα για την εγγυηση ας το αναφερει. Χμ, δεν καταλαβαινω που θες να καταληξεις με το post σου. Η καρτα εχει 2+3 χρονια εγγυησης, στα πρωτα 2 τη στελνεις στο μαγαζι που την αγορασες και στα 3 τελευταια κατευθειαν στη Zotac, που ειναι το προβλημα? Εαν καποιος μενει εκτος Αθηνων και αγορασει την καρτα του απο κανενα σκρουτζομαγαζο που ειναι Αθηνα και αυτος το ιδιο πρεπει να κανει, να στειλει την καρτα στο μαγαζι.... 1
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Χμ, δεν καταλαβαινω που θες να καταληξεις με το post σου. Η καρτα εχει 2+3 χρονια εγγυησης, στα πρωτα 2 τη στελνεις στο μαγαζι που την αγορασες και στα 3 τελευταια κατευθειαν στη Zotac, που ειναι το προβλημα? Εαν καποιος μενει εκτος Αθηνων και αγορασει την καρτα του απο κανενα σκρουτζομαγαζο που ειναι Αθηνα και αυτος το ιδιο πρεπει να κανει, να στειλει την καρτα στο μαγαζι.... Αλλο το 2+3χρονια και αλλο 5χρονια.Αλλο 2 χρονια εγγυηση μεσω καταστηματος και 3 μεσω Zotac και αλλο 5χρονια μεσω καταστηματος.
ledaque Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Αλλο το 2+3χρονια και αλλο 5χρονια.Αλλο 2 χρονια εγγυηση μεσω καταστηματος και 3 μεσω Zotac και αλλο 5χρονια μεσω καταστηματος. Τι να σου πω παλι δεν ξερω που θες να καταληξεις. Στα 3 χρονια εγγυησης που παρεχει η Zotac, αμα παθει κατι η καρτα τους την στελνω πισω και μου τη φτιαχνουν οποτε για πες μου που ακριβως υπαρχει το αρνητικο της υποθεσης?
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Τι να σου πω παλι δεν ξερω που θες να καταληξεις. Στα 3 χρονια εγγυησης που παρεχει η Zotac, αμα παθει κατι η καρτα τους την στελνω πισω και μου τη φτιαχνουν οποτε για πες μου που ακριβως υπαρχει το αρνητικο της υποθεσης? Δεν ειναι αρνητικο,διευκρινηση ειναι γιατι οι περισσοτεροι δεν θελουν να μπλεκουν με εξωτερικο ειτε για αγορες ειτε για Rma. Ποσο πιο απλα να το γραψω δηλαδη. Γιαυτο εγραψα πιο πανω τι ακριβως παιζει με την εγγυηση. Προφανως και οποιος μπορει να αγορασει απο εξωτερικο ή δεν τον πειραζει το Rma εξ αποστασεως δεν τον νοιαζει αυτο,αλλα το θεμα ειναι για τους υπολοιπους.
ledaque Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δεν ειναι αρνητικο,διευκρινηση ειναι γιατι οι περισσοτεροι δεν θελουν να μπλεκουν με εξωτερικο ειτε για αγορες ειτε για Rma. Ποσο πιο απλα να το γραψω δηλαδη. Γιαυτο εγραψα πιο πανω τι ακριβως παιζει με την εγγυηση. Προφανως και οποιος μπορει να αγορασει απο εξωτερικο ή δεν τον πειραζει το Rma εξ αποστασεως δεν τον νοιαζει αυτο,αλλα το θεμα ειναι για τους υπολοιπους. Ουτως η αλλως απο το amazon.co.uk την πηρα οποτε εξωτερικο ειναι και αυτο. Αλλα και παλι, εαν καποιος ζει Θεσσαλονικη και την αγορασει απο ενα σκρουτζομαγαζο που ειναι στην Αθηνα παλι δεν πρεπει να την στειλει? Τι στειλεις κατι στην Ελλαδα τι στο εξωτερικο παρομοια διαδικασια ειναι. Εκτος και αν σκασεις 100 ευρω εξτρα για να παρεις την καρτα απο το e-shop που εχει μαγαζια στις περισσοτερες πολεις. Αλλα αξιζει? Με την καμια για εμενα.
epivitor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Εφτασε και η δικια μου το Σαββατο και δυστυχως εχει θεμα με coil whine. Σε λιγα παιχνιδια που τη δοκιμασα και στο 3dmark11 δεν ακουγεται τιποτα απολυτως ακομα και οταν παρουν μπρος τα fanακια (ανοιχτο κουτι και το αυτι στα 30cm απο την καρτα σε πολυ ησυχο δωματιο). Οταν ομως ετρεξα furmark το βουητο ηταν αρκετα εντονο ακομα και πριν αρχισουν οι ανεμιστηρες αλλα και οταν αρχισαν να λειτουργουν (μολις επιασε πανω απο 60 βαθμους η καρτα). Θα δοκιμασω και με αλλα παιχνιδια και θα δω τι θα κανω. Σε εσας οταν τρεχει furmark πριν αρχισουν τα fanακια δεν ακουγεται τιποτα ?
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Ουτως η αλλως απο το amazon.co.uk την πηρα οποτε εξωτερικο ειναι και αυτο. Αλλα και παλι, εαν καποιος ζει Θεσσαλονικη και την αγορασει απο ενα σκρουτζομαγαζο που ειναι στην Αθηνα παλι δεν πρεπει να την στειλει? Τι στειλεις κατι στην Ελλαδα τι στο εξωτερικο παρομοια διαδικασια ειναι. Εκτος και αν σκασεις 100 ευρω εξτρα για να παρεις την καρτα απο το e-shop που εχει μαγαζια στις περισσοτερες πολεις. Αλλα αξιζει? Με την καμια για εμενα. Δεν μιλησα για εσενα προσωπικα αλλα γενικα τι ισχυει. Προφανως και ισχυει αυτο που λες περι εξωτερικου,αλλα απο την στιγμη που οι περισσοτεροι ενδιαφερομενοι ειναι Αθηνα,καλο ειναι να αναφερθει αυτο και αλλα παρομοια με εγγυησεις γιατι οσο να ναι ενδιαφερουν αμεσα τον κοσμο.
just getting started Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Άμα όμως η εξυπηρέτηση είναι ανύπαρκτη όπως συμβαίνει συχνά, χίλιες φορές να μπεις στον κόπο να την στείλεις έξω την κάρτα ακόμη και με δικά σου μεταφορικά. Η δουλεια θα γίνει πιο γρήγορα και υπάρχουν εταιρίες που σου επιστρέφουν και τα μεταφορικά. Εν έτη 2016 δεν είναι δυνατόν ο κόσμος να φοβάται το εξωτερικό, παρα μόνο για τα capital control.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Άμα όμως η εξυπηρέτηση είναι ανύπαρκτη όπως συμβαίνει συχνά, χίλιες φορές να μπεις στον κόπο να την στείλεις έξω την κάρτα ακόμη και με δικά σου μεταφορικά. Η δουλεια θα γίνει πιο γρήγορα και υπάρχουν εταιρίες που σου επιστρέφουν και τα μεταφορικά. Εν έτη 2016 δεν είναι δυνατόν ο κόσμος να φοβάται το εξωτερικό, παρα μόνο για τα capital control. Δεν μιλησα πουθενα ποια ειναι η καλυτερη αγορα ουτε ειπα αν αξιζει ή οχι για αγορα απο εξωτερικο. Νομιζω ημουν ξεκαθαρος σε αυτο που εγραψα οτι επρεπε να υπαρχει μια ενημερωση για ολους τους μελλοντικους ενδιαφερομενους gtx 1070(και κυριως της Zotac)τι παιζει με την εγγυηση της που διαφερει απο τις περισσοτερες αλλες εγγυησεις.
dr_psiloulis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αξίζει να πάω από Sapphire NITRO R9 390 σε GTX 1070?
epivitor Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Καποιος που εχει την καρτα μπορει να μου πει αν εχει coil whine οταν τρεχει furmark? Επισης οταν βαζω manually τα fans στο 10% μεσω του firestorm αυτα αντι να γυρναν μονιμα, γυρναν για 1-2sec, σταματανε, μετα απο λιγα δευτερολεπτα παλι γυρναν για 1-2 δευτερολέπτα, σταματανε ξανα και παει λεγωντας. Εχει κανενας αλλος παρατηρησει κατι παρομοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα