uesugi1989 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ήρθε χθες το πρωί απο προ παραγγελία απο mindfactory.de. συνολικά μου βγήκε 545 ευρω όλα μαζί. Η προ παραγγελία επίσης έγινε πριν περίπου 20 μέρες και η πληρωμή μέσω PayPal μιας master card. Απο ότι φαίνεται τα capital controls δεν με εμπόδισαν να γίνει η πληρωμή. Να προσθέσω επίσης ότι αρχικά ήθελα μια εκ των strix, msi gaming η evga ftw αλλά επειδη δεν υπήρχε διαθεσιμότητα, πηγα σε αυτή. Επειδή δεν εχω βρει πολλά reviews για την κάρτα, θα γράψω τι εχω διαπιστώσει εγώ μέχρι τώρα: Εμφάνιση και μέγεθος: η κάρτα είναι απλά τεράστια. Έβαλα μια 750ti δίπλα της και φαίνεται σα μινιατούρα. Είναι επίσης πολυ βαριά που σημαίνει ότι λυγίζει πανω στην pcie slot. Όσοι την εξετάζεται σαν επιλογή και έχετε mid tower να μετρήσετε πρώτα. Η εμφάνιση της είναι το μονο αρνητικό για μένα. Δεν είναι άσχημη αλλά δεν έχει αυτο το ωραιο design της strix η της msi gaming, ούτε το σοβαρό industrial των καρτών της evga. Το κίτρινο χρώμα πανω στο backplate και το logo με led " push the limit " φαίνονται κάπως. Θόρυβος: καθόλου coil whine και όταν λέω καθόλου το εννοώ. Τα fans της πολυ ήσυχα επίσης. Για να καταλάβετε πόσο ήσυχη είναι θα σας πω ότι στο heaven benchmark, με λίγο overclock δεν ακουγόταν καθόλου μέσα απο το κουτί. Θερμοκρασίες: και εδώ άριστες εντυπώσεις. Έτρεξα το heaven benchmark για κάνα μισάωρο με λίγο overclock κιόλας και χωρίς να πειράξω καθόλου το fan profile και δεν ξεπέρασε ποτέ τους 66 βαθμούς. Κινούνταν κοντά στους 64 στο benchmark. Και να προσθέσω ότι το τεστ έγινε σε δωμάτιο με κοντά 35 βαθμούς επειδή το κλιματιστικό kaput( ήμουνα με το μποξερακι για να τη παλέψω απο τη ζέστη lol ) Απόδοση: και για εσάς που λατρεύεται τους αριθμούς, η κάρτα out of the box που λένε έτρεξε στα 2037 mhz και 4150 περίπου η μνήμη. Δεν είχα χρόνο να το δοκιμάσω πολυ αλλά τα 2,1 ghz και συν 200 στη μνήμη τα είχε. Ίσως να πηγαίνει και παραπάνω. Και όλα αυτά όπως είπα ενώ ήταν αθόρυβη και κρύα. Συνοψίζοντας, σαν κάρτα είναι πολυ καλή. Απο reviews που εχω διαβάσει ίσως είναι η καλύτερη μαζί με την palit gamerock και την gainward glh. Αν δεν θα σας ενδιαφέρει Η εμφάνιση και έχετε μεγάλο κουτί, τότε είναι φοβερή επιλογή. Έχει και 5 χρόνια εγγύηση σε αντίθεση με τις άλλες μάρκες 11
KNSM Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Για ποσα cm μιλαμε? Πανω απο 30? Φαινεται παντως πολυ δυνατη! Καλοδουλευτη ευχομαι!
uesugi1989 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Πρέπει να είναι 32 cm περίπου σε μήκος. Και σίγουρα αρκετά πανω απο 1 κιλό σε βαρος. Κτήνος!
ledaque Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Με γεια OP, η καρτα φαινεται κυριολεκτικα υπερτουμπανο, την περιμενω και εγω αυτη ακριβως την υλοποιηση σε 1-1.5 βδομαδες! 1
Deargr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 μαλλον οτι πληρωμη παει σε .de δεν εμποδιζεται απο τα capital control ..? 5
uesugi1989 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 μαλλον οτι πληρωμη παει σε .de δεν εμποδιζεται απο τα capital control ..? Έγραψες.... 1
epivitor Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Και εγω την περιμενω σε κανα μηνα απο amazon.co.uk στα £390. Μακαρι να βγει καλη
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 H zotac φαίνεται πολύ καλη εταιρία και με καλα προιόντα εχω και εγω την ίδια υλοποίηση σε 970 ομως και σκεφτόμουν αν πάω σε καινούργια γενιά παλι σε zotac να παω 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ωραία να διαβάζουμε εντυπώσεις για την συγκεκριμένη κάρτα και εμείς που ψηνόμαστε γι' αυτή. 1
Oroku Saki Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Σε τι αναλυση παιζεις και τι πιαχνδια και προγραμματα δοκιμασες? Aν και αρχικα ψηνομουν γι αυτην τωρα το ξανασκεφτομαι γιατι βλεπω πως ακομα και με την 1440p οθονη που πηρα πριν 3 εβδομαδες παζιουν ολα τα τελευταια παιχνδιια κανονικα στο ultra(Doom Mirror Edge Catalyst Far Cry Primal Homefront revolution rise of the tomb raider streeet fighter 5...r) αλλα και παλαιοτερα οπως just cause 3 batman arkhman knight mortal kombat 10 κτλ. Μπορει πλεον να μην εχει σταθερο 60 fps σε ολα αλλα αφου τρεχουν χωρις να σερνονται η να κολλανε γι αυτο το ξανασκεφτομαι aν αξιζει τωρα να δωσω τοσα λεφτα . 1
uesugi1989 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Κοίτα εγώ ακόμα σε 1080p είμαι. Μερικά παιχνίδια που δοκίμασα η κάρτα τα τσάκισε ( τα 2 tomb raider, crysis 3, total war Attila ). Όταν σύνδεση το pc σε μια 55αρα 4k tv, περίμενα οτι δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει η καρτα. Αλλά τελικά μπορούσε. Η δε εικόνα εικόνα είναι το κάτι αλλο. Στο crysis 3 και στα tomb raider σταματούσαν να παίζω και χάζευα. Απο απόδοση με λίγες παραχωρήσεις σε σκιές και κάποια δευτερεύοντα settings, δεν είχε καθόλου frame drops ( πρέπει να ήταν κοντά στα 50-60. Εμπειρικά στο λέω γιατί Πόποτε δεν εχω ανοιχτό frame counter όταν παίζω ) Τώρα αν αξίζει, για σένα που έρχεσαι απο 970 πιστεύω δεν αξιζει, τουλάχιστον στην τιμή αυτή. Με 100 ευρω λιγότερα αν βρεις κάποια, τότε ναι εκεί αξίζει ( το ίδιο μαγαζί έχει την g1 1070 60 ευρω πιο κάτω τώρα ). Να προσθέσω επίσης ότι το σύστημα ψύξης amp extreme είναι overkill για μια 1070. Και πιο φτηνές κάρτες όπως η msi armor μια χαρά κρύες κρατούνται. Ελπίζω να σε βοήθησα 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μόνο από Amazon που βγαίνει 490 ευρώ όλα μαζί αξίζει η 1070, πάνω από 5 πράσινα δεν αξίζει καμία. 2
epivitor Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μόνο από Amazon που βγαίνει 490 ευρώ όλα μαζί αξίζει η 1070, πάνω από 5 πράσινα δεν αξίζει καμία. Συμφωνώ 100%, εμενα μου βγηκε λογω καλου timing παραγγελίας και ισοτιμίας 455€. Υπαρχει περιπτωση να μου ερθει το Σαββατο οποτε να περιμενετε εντυπωσεις και απο μενα. 2
uesugi1989 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Συμφωνώ 100%, εμενα μου βγηκε λογω καλου timing παραγγελίας και ισοτιμίας 455€. Υπαρχει περιπτωση να μου ερθει το Σαββατο οποτε να περιμενετε εντυπωσεις και απο μενα. Ωωω 100 ευρω πιο κάτω την βρήκες; άξιος... απο ποιο amazon?
epivitor Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ωωω 100 ευρω πιο κάτω την βρήκες; άξιος... απο ποιο amazon? Aπο το αγγλικο απλα επειδη ζω Αγγλια δεν εχω μεταφορικα. 389 λιρες μου βγηκε για την ακριβεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα