XMorsX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 To displayport ειναι γενικοτερα μεσα στα bugs, ενδεχεται λοιπον αυτο ειναι ενα ακομη συμπτωμα και οχι απαραιτητα κακη υλοποιηση της nVidia ή της HTC. 1
akrovatis1979 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Παρόλα αυτά όταν βγάζεις προϊόν με τη στάμπα VR Ready εννοείται πως το έχεις τεστάρει... Δεν είναι πια και τόσα πολλά τα VR συστήματα που παίζουν, το HTC Vive είναι και ένα εκ των δύο πιο διαδεδομένων.... Φάουλ Nvidia. Σχόλια του τύπου κάρτα για πέταμα δε θα τα σχολιάσω καν... 5
ELMastas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Οσο πάνε και εμφανίζονται και άλλα προβλήματα.. Δεν φταίνε αυτοί,εμείς φταίμε που τους μάθαμε έτσι και πάμε και αγοράζουμε μη άρτια προιόντα,που δεν έχουν δοκιμαστεί σωστά. Ας πρόσεχαν τώρα αυτοί που έτρεχαν να "προφτάσουν" και ιδιαίτερα τα φανμπόγια,καλά κάνω και απέχω απο οτιδήποτε λογικής early adopter (πόσο μάλιστα όταν κοστίζει αρκετά χρήματα) 2
podarilos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πανευτυχης κατοχος μιας Asus GTX 780. Ουτε προβληματα, ουτε coilwhine, ουτε τιποτα. Πιστευω οτι ειναι απο τις τελευταιες καλυτερες καρτες που βγηκαν (gtx780). Επισης σας εχουν κανει κοκορακια του καταναλωτισμου. (προς θεου, δεν αναφερομαι σε ολους αλλα στους περισσοτερους). Με το που βγει κατι καινουριο τρεχετε να το παρετε. Gtx 9χχ series, gtx 1xx0 series, VR, 3d και χιλιες δυο μπουρδες και στη συνεχεια κλαιτε σαν κοριτσακια. Ειναι σαν να σας δινουν να φατε ενα φρουτο πριν καλα καλα ωριμασει. Ή θα ειναι ξυνο ή πικρο ή στυφο. Ουτε κρινω κανεναν αλλα ουτε κραζω. Απλα δεν ειναι κακο που και που να σκεφτεστε οτι πισω απο καθε καινουριο παντα θα κρυβεται μια "kinder εκπληξη". Υ.Γ. Να πω οτι δεν ειμαι κανενας απαιτητικος gamer ή τιποτα τετοιο αλλα δεν θα ακολουθησω την τεχνολογια αν δε δω οτι θα μου προσφερει αυτο που θα πληρωσω. Καλή η 780 αλλά 3gb για games του 2017 ?
OldJohn Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μιλάς για κοκοράκια και λοιπά ωραία ενω έχεις αγοράσει gtx 780 ( τα έσκασες χοντρά ), δηλαδή έπεσες πρώτα θύμα ( εσύ το λες αυτό άλλωστε ) και μετά κράζεις τους άλλους. Και εμείς με τις gtx 760 μια χαρά τα παίζουμε τα παιχνιδάκια μας και δεν κράζουμε και κανέναν. Οχι φιλε μου. Ποτε δεν θα εδινα 400-500+ για μια καρτα. Την πηρα απο δω μεσα λιγο αφοτου βγηκαν οι 9series. Αρα οπως καταλαβαινεις την πηρα σκοτωμα. Σ'ευχαριστωΥ.Γ Μη ξεχνας οτι οταν βγηκαν οι 390χ κτλπ εδιναν τις 290χ 200-220€ και μολις βγηκαν πατατες οι τιμες ξανα ανεβηκαν. 1
OldJohn Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Καλή η 780 αλλά 3gb για games του 2017 ? Οπως εχω γραψει και πιο πανω δεν ειμαι κανενας απαιτητικος gamer ουτε τιποτα. Απλα πηρα μια καλη καρτα και οσο παει. Τωρα τι να σου πω..?? Προς το παρον μια χαρα με παει..!!
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 πως μπορειτε να παιρνετε nvidia με τοσο κακη εικονα ειναι κατι που διερευνα ακομη η επιστημη .. απιστευτο μου φαινεται ..εκτος και αν παιζετε μονο σε μονιτορ ..εκει καπως μπορω να το καταλαβω .. Δηλαδή που να παίζουμε ; Έγινε η νόρμα το VR και δε το κατάλαβα; 1
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Να σκάσει καμιά είδηση ότι τα 8GB στην 1070 τελικά είναι 6GB να πέσουμε από τις καρέκλες από τα γέλια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα