Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θελω την βοήθεια σας

Μεσα στο σπίτι με το ενα ρούτερ να δουλεύει δεν πιάνω σε πολλά σημεία σήμα και αναγκάζομαι συνεχώς να το αλλάζω θέση όταν μετακινούμε

Θελω να συνδέσω και ενα δεύτερο για ενα εχω σήμα σε όλο το σπίτι

Θα ανεβάσω φωτό και από τα δυο ρούτερ να μου πείτε τι να κάνω και σε ποιο

Ευχαριστώ !!!

post-227414-0-08242100-1468065728_thumb.jpeg

post-227414-0-34501300-1468065762_thumb.jpeg

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θελω την βοήθεια σας

Μεσα στο σπίτι με το ενα ρούτερ να δουλεύει δεν πιάνω σε πολλά σημεία σήμα και αναγκάζομαι συνεχώς να το αλλάζω θέση όταν μετακινούμε

Θελω να συνδέσω και ενα δεύτερο για ενα εχω σήμα σε όλο το σπίτι

Θα ανεβάσω φωτό και από τα δυο ρούτερ να μου πείτε τι να κάνω και σε ποιο

Ευχαριστώ !!!

δυο router στην ίδια γραμμή δεν γίνεται αλλά έχεις της παρακάτω λύσεις

1.    repeater πιάνει το σήμα και το ενισχύει

2.    powerline χρησιμοποιεί το δίκτυο του ρεύματος και μεταφέρει το δίκτυο

3.    η ποιο απλή λύση σύνδεση τον δυο μόντεμ με καλώδιο ethernet κλείνοντας στο δεύτερο τον dchp

4.    Άλλο router με μεγαλύτερη εμβέλεια

Στις προτάσεις 1.2.3 θα λύσεις το πρόβλημα αλλά όταν θα βρίσκεις το δίκτυο το δεύτερο θα έχει στιγμιαία αποσύνδεση και επανασύνδεση ενώ η 4 λύση είναι ποιο αξιόπιστη τώρα εάν δεν σε ενοχλεί αυτό η τρίτη λύση είναι η πιο απλή και έχει κόστος κάτω των 10€

Δημοσ.

Η άλλη λύση είναι αγοράζεις ρουτερ με καλύτερη εμβέλεια το βάζεις σε κεντρικό σημείο του σπιτιού και γίνετε δουλεία.Το σπίτι πόσους ορόφους έχει γενικά και για πόσο μεγάλο σπίτι μιλάμε κανά σχεδιάγραμμα πέζει να γίνει έστω πρόχειρο?

Δημοσ.

Το σπίτι ειναι διώροφο

Όσο έχει με τις λύσεις που μου δώσατε κατι σε repeater σκεφτόμουν και εγω αλλα δεν ξέρω την εγκατάσταση

Δημοσ.

Το σπίτι ειναι διώροφο

Όσο έχει με τις λύσεις που μου δώσατε κατι σε repeater σκεφτόμουν και εγω αλλα δεν ξέρω την εγκατάσταση

άσε το repeater επικεντρώσου στο powerline και στο καλώδιο

για το powerline μάθε εάν και τα δυο οροφή παίρνουν ρεύμα από το ίδιο ρολόι εάν ναι ένα κάλο κοντά στα 30 θα λύση το πρόβλημα αλλιώς μετά παίρνεις ένα καλώδιο ethernet που είναι και φθηνό στο φτιάχνει και στο μαγαζί και άπλα το ενώνεις με το άλλο modem η μονή δυσκολία είναι να κλείσει τον dchp αλλά εάν γράψεις το μοντέλο και την μάρκα του modem θα σου βρούμε κάποιο manual

τώρα το repeater είναι λύση ανάγκης που την έχουμε ως τελευταία λύση .επίσης η κάθε συσκευή εxει μέσα οδηγίες χρίσης στα ελληνικά όποτε δεν θα είναι δύσκολο να το κάνεις δεν θέλει ειδικευμένες γνώσεις 

Δημοσ.

το powerline tplink av 500 ( το εχω 3 χρονια και δουλευει θαυμασια) εχει και εξοδο λαν οποτε λυνεις πολλα θεματα

πρεπει ομως να μην εχεις αρχαια εγκατασταση ηλεκτρολογικη στο σπιτι

http://www.tp-link.fi/products/details/TL-WPA4220KIT.html

Δημοσ.

Αφού είναι 2 όροφοι το καλύτερο ρουτερ στον 1ο και επαναληπτης στο 2ο όπου θα συνδέεται με καλώδιο στο κεντρικό ρουτερ

Δημοσ.

θελω να συνδεσω και τα δυο ρουτερ στον ιδιο οροφο γιατι πιανω και κατω οταν το αλλαζω θεσεις μεσα στο σπιτι 
εχω βρει τα δυο σημεια που εαν εφαρμοσω το κολπο με τον repeater θα πιανω σε ολο το σπιτι και πανω και κατω το εχω δοκιμασει 
αλλα με μπερδευει πολυ πως να κανω ενα απο τα δυο ρουτερ repeater

Δημοσ.

θελω να συνδεσω και τα δυο ρουτερ στον ιδιο οροφο γιατι πιανω και κατω οταν το αλλαζω θεσεις μεσα στο σπιτι 

εχω βρει τα δυο σημεια που εαν εφαρμοσω το κολπο με τον repeater θα πιανω σε ολο το σπιτι και πανω και κατω το εχω δοκιμασει 

αλλα με μπερδευει πολυ πως να κανω ενα απο τα δυο ρουτερ repeater

ποιο μόντεμ χρησιμοποιεις απο τα δυο και ποιο θες να κανείς access point γιατί repeater δεν γίνεται άλλη δουλειά κάνει το repeater (πιάνει το σήμα ασύρματα το ενισχύει και το αναμεταδίδει ) αυτήν την λειτουργεια δεν την έχουν τα modem που εχεις

Δημοσ.

ποιο μόντεμ χρησιμοποιεις απο τα δυο και ποιο θες να κανείς access point γιατί repeater δεν γίνεται άλλη δουλειά κάνει το repeater (πιάνει το σήμα ασύρματα το ενισχύει και το αναμεταδίδει ) αυτήν την λειτουργεια δεν την έχουν τα modem που εχεις

θα ηθελα να εχω για κεντρικο το netfaster και για access point to ZTE της wind αλλα και κατι αντιθετο δεν θα με πειραζε !

Δημοσ.

Σου δείχνω φωτό αυτό ειναι !

ωραία σε αυτό το μόντεμ συνδέεις ένα καλώδιο ethernet από το ένα στο άλλο modem(netfaster) για να μπορέσεις να κλείσεις τον dchp και να αλλάξεις όνομα και κωδικό στο wifi πρέπει να συνδεθείς στο modem netfaster  (192.168.2.1) και username και  password  admin .

Δημοσ.

ωραία σε αυτό το μόντεμ συνδέεις ένα καλώδιο ethernet από το ένα στο άλλο modem(netfaster) για να μπορέσεις να κλείσεις τον dchp και να αλλάξεις όνομα και κωδικό στο wifi πρέπει να συνδεθείς στο modem netfaster  (192.168.2.1) και username και  password  admin .

θα πρεπει να ορισω και στα δυο ρουτερ το ιδιο ονομα και κωδικο προσβασης ?

χωρισ καλωδιο ethernet δεν παιζει ετσι ?

κατι διαβασα στο ιντερνετ πως απο το netfaster εαν παω στην ρυθμιση WDS θα επιλεξω ενα αλλο δικτυο να το εχω ως repeater ομως βλεπω οτι το ΖΤΕ δεν το βρισκει και βρισκει ενα αλλο της γειτονιας 

εαν προσπαθησω με αλλο ρουτερ παρομοιο του netfaster θα γινει δουλεια με το WDS ?

Δημοσ.

θα πρεπει να ορισω και στα δυο ρουτερ το ιδιο ονομα και κωδικο προσβασης ?

χωρισ καλωδιο ethernet δεν παιζει ετσι ?

κατι διαβασα στο ιντερνετ πως απο το netfaster εαν παω στην ρυθμιση WDS θα επιλεξω ενα αλλο δικτυο να το εχω ως repeater ομως βλεπω οτι το ΖΤΕ δεν το βρισκει και βρισκει ενα αλλο της γειτονιας 

εαν προσπαθησω με αλλο ρουτερ παρομοιο του netfaster θα γινει δουλεια με το WDS ?

εάν θες ναι  , όχι χωρίς καλώδιο δεν γίνεται άστο το wds είναι άλλη ιστορία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...