Προς το περιεχόμενο

z5 premium ή s7 edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα κοιταζω εδω και πολλες μερες τις διαφορες απο αυτα τα 2 κινητα και εχω μπερδευτει σε ποιο να καταληξω, βεβαια η υιμη του πρωτου ειναι 100 ευρω κατω, καποια χαρακτηριστικα μου αρεσουν στο s7 και καποια αλλα στο z5, αν μπορει καποιος χωρις βεβαια να υποστηριζουμε καποια μαρκα απλα μονο με τις δυνατοτητες να βοηθησει, ακομα και με τη διαφορα της καμερας. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Σε ολα καλυτερο το s7 edge φιλε μου!!! Το ενα ειναι φετινη ναυαρχιδα και το δευτερο περσινη  ..

Tωρα αν η τιμη του ειναι για εσενα προβλημα και δεν θες να δωσεις 600ευρω,τοτε για εμενα κοιτα το nexus 6p στα 470 και οχι το Ζ5P

• Like 1
Δημοσ.

Η το S7 edge θα αγορασεις ή το S7.Δεν υπαρχει λογος να πας σε καποιο αλλο στα χρηματα που δινεις.

Το Z5 premium μακρυα και αγαπημενα.Δεν υπαρχει λογος αγορας ενος κινητου που ουτε καν η οθονη του δεν αξιοποιειται οπως διαφημιζεται.https://www.youtube.com/watch?v=qHz6xxxWB-0

Δημοσ.

σας ευχαριστω παιδια το μονο που με προβληματιζει ειναι η διαφορα των ΜΡ στην καμερα η ταχυτητα του autofocus που στο Ζ5 ειναι γρηγορη και τελος το chrome που μου αρεσε  :-D

Δημοσ.

σας ευχαριστω παιδια το μονο που με προβληματιζει ειναι η διαφορα των ΜΡ στην καμερα η ταχυτητα του autofocus που στο Ζ5 ειναι γρηγορη και τελος το chrome που μου αρεσε :-D

Τα megapixel τι δουλειά έχουν με τη ποιότητα της φωτογραφίας; 2016 μπήκαμε και ακόμα τα ίδια ακούμε...

• Like 1
Δημοσ.

σας ευχαριστω παιδια το μονο που με προβληματιζει ειναι η διαφορα των ΜΡ στην καμερα η ταχυτητα του autofocus που στο Ζ5 ειναι γρηγορη και τελος το chrome που μου αρεσε :-D

Γιατι η Samsung από το s6 που είχε 16mp το s7 το έκανε 12? Η λογική σου σου λέει ότι έβαλε χειρότερη κάμερα από των προκάτοχό του?

Το s7 έχει την καλύτερη κάμερα της αγοράς με διάφραγμα 1.7f

Το z5 premium έχει 2.0 αυτό τα λέει όλα αν ξέρεις από φωτογραφίες

Δημοσ.

δεν τίθεται καν θέμα φιλε μου.. εννοείτε s7 edge  είναι καλύτερο σε όλα όπως σου είπαν και τα παιδιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...