Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 3 PRO 32/3 @geekbuying @ 151 euros /161 euros με εξτρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανείς ; ;

Ερχεται με εγκατεστημένο το swiftkey και απλά το επιλέγεις αντί του google. Kατεβάζεις και την ελληνική γλώσσα και είσαι κομπλέ. Και να μην το είχε όμως θα το κατέβαζες από το play store

Δημοσ.

Έχει παραλάβει κανείς από geekbuing το [Official International Version][Package B]Xiaomi Redmi Note 3 Pro το οποίο έρχεται μαζί με θήκη και tempered glass?

Η απορία μου είναι αν όντως τα συγκεκριμένα accessories είναι για την international version (2mm μεγαλύτερο σε μήκος) ή αν προορίζονται για το κανονικό και απλά μπαίνουν χωρίς να ταιριάζουν τέλεια.

Με λίγα λόγια αν αξίζουν σαν αγορά ή αν θα καταλήξουν απλά στο συρτάρι  :-)

Δημοσ.

Έχει παραλάβει κανείς από geekbuing το [Official International Version][Package B]Xiaomi Redmi Note 3 Pro το οποίο έρχεται μαζί με θήκη και tempered glass?

Η απορία μου είναι αν όντως τα συγκεκριμένα accessories είναι για την international version (2mm μεγαλύτερο σε μήκος) ή αν προορίζονται για το κανονικό και απλά μπαίνουν χωρίς να ταιριάζουν τέλεια.

Με λίγα λόγια αν αξίζουν σαν αγορά ή αν θα καταλήξουν απλά στο συρτάρι  :-)

Στο συρτάρι θα καταλήξουν το πιθανότερο. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα για την international version. Κάποιες πολύ ελαστικές θήκες σιλικόνες ενδεχομένως και αυτές όχι τέλεια.

Δημοσ.

Το  Xiaomi Redmi Note 4 Pro από Geekbuying στα 173 ευρώ δεν αποτελεί καλύτερη προσφορά από αυτό του τίτλου?

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-4-Pro-Helio-X20-3GB-64GB-Smartphone---Silver-371576.html

Υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω για την παραπάνω συσκευή και μου φαίνεται εξαιρετική η προσφορά? Μήπως σχετικά με την υποστήριξη ελληνικών ή κάτι άλλο? (η μπάντα 800 δεν με ενδιαφέρει)

δε μου γεμιζει το ματι ο mediatek.

Δημοσ.

τώρα έλεγε ενας δίπλα οτι με λίγη προσπάθεια μπαίνει η θήκη του πακέτου απο το geek και οτι βοηθάει το ψαλίδι για usb ακουστικά

Δημοσ.

Κανένα ψαλίδι για usb/ακουστικά. Όλα οκ με τη θήκη, απλά θέλει λίγη προσπάθεια. Έρχεται τσίτα βέβαια αλλά δεν καλύπτει θυρες/καμερα/fingprnt/κτλ. Το μόνο που καλύπτει είναι δυο μικρές τρύπες πανω και κάτω (cancellation ήχου και ακουστικό). Η κάτω καλύπτεται κατά το ήμισυ οπότε ακούγεται η φωνή, η πάνω φαντάζομαι με μια καρφιτσα είναι οκ.

Τώρα αν χρησιμοποιείς handsfree δεν είναι αναγκαίο αυτο φανταζομαι.Γενικα την περίμενα πιο fail τη θηκη αλλά είναι κομπλε.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! 

$8 / €7 διαφορά σε σχέση με το απλό πακέτο δεν αξίζουν και παραπάνω σκέψη αν και το tempered glass που δίνουν δεν είναι τελείως ψεύτικο  :-)

Δημοσ.

16/9 έκανα παραγγελία από Geekbuying
21/9 μου δώσανε tracking number από Singapore Post
28/9 σήμερα, ακόμα δεν έχει φανεί τίποτα στο tracking

Το ξέρω ότι κάνει 2-3 άντε 4 μέρες να φανεί συνήθως κάτι, αλλά εδώ έχει περάσει μια βδομάδα
Ακόμα δεν το έχουν στείλει; Τι παίζει; :mellow:

Δημοσ.

16/9 έκανα παραγγελία από Geekbuying

21/9 μου δώσανε tracking number από Singapore Post

28/9 σήμερα, ακόμα δεν έχει φανεί τίποτα στο tracking

Το ξέρω ότι κάνει 2-3 άντε 4 μέρες να φανεί συνήθως κάτι, αλλά εδώ έχει περάσει μια βδομάδα

Ακόμα δεν το έχουν στείλει; Τι παίζει; :mellow:

Σε ποια σελίδα το ψάχνεις;

Δες στο 17track.net

Δημοσ.

και γω εχω tr# απο sing post 20/9 απο αλλο site και ακομη δειχνει  "Information Received" (χτες το απογευμα εμφανιστηκε)

εχει γουστο να ξεκινησε τις ιστοριες παλι η SP...  ή θα ερθει κατεθειαν σπιτι....

απο ον αυγουστο παντως και μετα τε εφερνε σε 10-11 μερες

Δημοσ.

terry όπου και να το δω δεν αλλάζει κάτι

Agathoklis δε νομίζω ότι είναι θέμα Singapore Post, μάλλον θέμα μαγαζιού είναι.

Τους έστειλα ένα email να δω τι θα μου πουν, αλλά εντάξει, μεγάλη καθυστέρηση, τι να λέμε
Στο μεταξύ η φάση είναι ότι απλά κατοχυρώνουν ένα tracking number και μου το δίνουν, ενώ το πακέτο πραγματικά το στέλνουν μετά από μέρες στην ταχυδρομική; Γι'αυτό και αργεί να εμφανιστεί στο tracking γενικά; Έχω καταλάβει σωστά;

• Like 1
Δημοσ.

Φιλέ μου εγώ περιμένω από aliexpress RB095552409SG το tr# το πήρα 20/9 παίζει και ποια ταχυδρομική χρησιμοποιούν εντός Κινας μέχρι να φτάσει στη SP

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...