Eliaskat Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 μα το οτι η international δεν εχει ελληνικο μενου ηταν κατι που τα ξεραμε... περνας την Ελληνικη και εισαι κομπλε.. ποτε τα ειχατε παραγγειλει εσεις που παραλαβατε τα international version ?
drdedus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν πάει για τον φίλο από επάνω πάει γενικά.. Agapas tin Ellada? Αγαπώ την Ελλάδα, παίρνω κινητό απο τους κινέζους αλλά ζητάω να εχει Greek.
achilles_g_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν πάει για τον φίλο από επάνω πάει γενικά.. Agapas tin Ellada? Αγαπώ την Ελλάδα, παίρνω κινητό απο τους κινέζους αλλά ζητάω να εχει Greek. Λίγα έχουν? Ή άρχισε να παράγει η χώρα κινητά και δεν το κατάλαβα? διαβασμα για να μαθει αγγλικα? Διάβασμα για να μάθει πώς περνάει άλλη rom... Επιπλέον το ανέφερα γιατί μόλις μια σελίδα πιο πίσω υπάρχει άτομο που ρωτάει αν έχει....
loukats13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 μα το οτι η international δεν εχει ελληνικο μενου ηταν κατι που τα ξεραμε... περνας την Ελληνικη και εισαι κομπλε.. ποτε τα ειχατε παραγγειλει εσεις που παραλαβατε τα international version ? Δεν μπορείς να περάσεις την ελληνική, δεν έχει βγει ακόμα για την international version (kate). 1
drdedus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Λίγα έχουν? Ή άρχισε να παράγει η χώρα κινητά και δεν το κατάλαβα? Επαναλαμβάνω δεν το είπα για εσένα.Όσο για το "Δεν κατάλαβα,παράγει κινητά η Ελλάδα? κλπ", .....προσπάθησε να το καταλάβεις δεν είναι δύσκολο.
Billator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ μάλλον θα το αφήσω με την έκδοση που θα έρθει, να δούμε αν θα πάρει και καμιά αναβάθμιση κλπ Σκέφτομαι όμως μελλοντικά να του περάσω καμιά άλλη rom και διαβάζω σε διπλανό forum ότι χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader, να στείλουμε μήνυμα για ξεκλείδωμα κλπ Με αυτή τη διαδικασία που περιγράφεις δεν χρειάζεται (ξεκλείδωμα)? Ακριβώς αυτή η διαδικασία δεν θέλει Unlock Εκεί είναι το καλό. Και αν βάλεις την developer global θα έχεις και ελληνικά. Το μενού μπορεί να μην το έχει 100% μεταφρασμένο αλλά έχει πλήρως τα υπόλοιπα ελληνικά.
p_under Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ακριβώς αυτή η διαδικασία δεν θέλει Unlock Εκεί είναι το καλό. Και αν βάλεις την developer global θα έχεις και ελληνικά. Το μενού μπορεί να μην το έχει 100% μεταφρασμένο αλλά έχει πλήρως τα υπόλοιπα ελληνικά. επειδή το περιμένω για έναν φίλο, και δεν σας έχω καταλάβει 100%. το internation edition που θα μου έρθει μπορεί να πάρει international developer global rom και να έχει σε κάποιο ποσοστό ελληνικά? αν ναι ποια από τις δύο είναι με βάση τον οδηγό που έκανες bill? Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Developer Version Fastboot File Download
Billator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) επειδή το περιμένω για έναν φίλο, και δεν σας έχω καταλάβει 100%. το internation edition που θα μου έρθει μπορεί να πάρει international developer global rom και να έχει σε κάποιο ποσοστό ελληνικά? αν ναι ποια από τις δύο είναι με βάση τον οδηγό που έκανες bill? Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Developer Version Fastboot File Download Την international έκδοση του κινητού (με την 800'αρα μπαντα) προς το παρών την αφήνεις έτσι όπως είναι... Να δοκιμαστεί λίγο πρώτα ότι λειτουργεί αυτό. Αυτό λειτουργεί 100% για τις κλασικές εκδόσεις του Redmi note 3 pro. Για να έχουμε μία λίστα από official rom: Για το κλασικό μοντέλο χωρίς την 800 band: China China devoleper Global Global developer (εχει ελληνικά) Για το μοντέλο με την 800band Global special edition Global develeloper special edition (δεν γνωρίζω αν έχει ελληνικά) Οπότε προσέχουμε τι κινητό έχουμε και διαλέγουμε την κατάλληλη. Εγώ το έχω δοκιμάσει μόνο στο απλό μοντέλο και τις 4 αυτές rom με τον τρόπο που λέω. Δεν το έχω δοκιμάσει μιας και δεν έχω το 800band μοντέλο στα χέρια μου. Απλά επαναλαμβάνω το κάνετε με δικιά σας ευθύνη, σε εμένα δουλεύει κανονικά. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2016 από Billator
achilles_g_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Επαναλαμβάνω δεν το είπα για εσένα. Όσο για το "Δεν κατάλαβα,παράγει κινητά η Ελλάδα? κλπ", .....προσπάθησε να το καταλάβεις δεν είναι δύσκολο. Προσπαθώ να μη μπω στη διαδικασία να απαντήσω....
Agathoklis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) αριστερα ειναι το hennessy Και δεξια το kate.... ειναι εμφανως μεγαλυτερο προσπαθωντας να μπει στη original hard case της xiaomi αν το κοιταξεις με προσοχη ειναι τελειως αλλο κινητο.... διαφορετικο μηκος στο μεταλλικο σασι.... διαφορετικο μεγεθος τα πλαστικα πανω-κατω... διαφορετικη μπροστικη οψη.... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2016 από Agathoklis 4
Damned7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει βρει κανένας την international version 3/32 σε αποθήκη Ευρώπης εκτός από το honorbuy που θέλει 35 ευρώ μεταφορικά;
featherbrain Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 αριστερα ειναι το hennessy Και δεξια το kate.... ειναι εμφανως μεγαλυτερο προσπαθωντας να μπει στη original hard case της xiaomi αν το κοιταξεις με προσοχη ειναι τελειως αλλο κινητο.... διαφορετικο μηκος στο μεταλλικο σασι.... διαφορετικο μεγεθος τα πλαστικα πανω-κατω... διαφορετικη μπροστικη οψη.... Δεν φαίνονται τα screenshots φίλε μου ! 1
skar1983 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει βρει κανένας την international version 3/32 σε αποθήκη Ευρώπης εκτός από το honorbuy που θέλει 35 ευρώ μεταφορικά; Και να το εχουν Ευρωπη μερια θα ειναι και φουσκωμενη η τιμη και πολλα τα μεταφορικα.
Damned7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Και να το εχουν Ευρωπη μερια θα ειναι και φουσκωμενη η τιμη και πολλα τα μεταφορικα. Οκ ευχαριστώ οπότε η από Geekbuying η Vickmall πάντα με Paypal για προστασία.Πιο από τα δυο είναι πιο αξιόπιστο,που μπορώ να βρω ένα καλό tempered glass(Nillkin) και μια θήκη σιλικόνης η tpu που να κάνουν για την international version; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2016 από Damned7
xgol Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Σκοπεύω να παραγγειλω το xiaomi note 3 pro για τον πατέρα μου. Paypal δεν εχω και πραγματικά δεν εχω και χρόνο / ορεξη να ασχοληθώ. Μπορει καποιος να με βοηθήσει στα εξης: Απο που το παραγγέλνω (αν η διαφορά είναι 30 δολλαρια δε με πειράζει το eu warehouse). Ποια ρομ επιλέγω (δε με ενδιαφέρει το 4g με ενδιαφερουν ωστόσο τα ελληνικά ) Υπάρχει εγγύηση? Υπάρχουν θήκες / tempered glass? Αξιζει να επιλέξω αυτο το κινητο για απροβληματιστη λειτουργία ή να στραφώ σε σαμσουνγκ π.χ. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις