Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 3 PRO 32/3 @geekbuying @ 151 euros /161 euros με εξτρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα το ειδα

http://www.vickmall.com/official-international-version-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-32gb-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery-grey.html

Αλλά δεν δίνω 20€ παραπάνω.

Το χρώμα δεν με ενδιαφέρει

Για το μαγαζί θα έδινα μέχρι 7€ διαφορά.

Μόνο και μόνο για το design & decoration στις φωτογραφίες και την υποστήριξη για τους Έλληνες  πιστεύω ότι τα αξίζει.

Δημοσ.

Μόνο και μόνο για το design & decoration στις φωτογραφίες και την υποστήριξη για τους Έλληνες  πιστεύω ότι τα αξίζει.

Πιστεύεις ότι είναι τυχαία η υποστήριξη ΜΟΝΟ για τους Έλληνες και το Promotion που γίνεται σε όλα τα site από x,y συγκεκριμένα άτομα; :)

Ή τυχαίο ότι σχεδόν όλα τα post που γίνονται σε ξένα forum για το vickmall είναι από Έλληνες;

Εκτός και αν είναι ένα site που το ανακαλύψαμε μόνο οι Ελληνες, τότε πάω πάσο :D 

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύεις ότι είναι τυχαία η υποστήριξη ΜΟΝΟ για τους Έλληνες και το Promotion που γίνεται σε όλα τα site από x,y συγκεκριμένα άτομα; :)

Ή τυχαίο ότι σχεδόν όλα τα post που γίνονται σε ξένα forum για το vickmall είναι από Έλληνες;

Εκτός και αν είναι ένα site που το ανακαλύψαμε μόνο οι Ελληνες, τότε πάω πάσο :D

δεν εχει τυχαια τοσο κοσμο απο ελληνες 

Δημοσ.

Τί σημαίνει αυτό τώρα; Τίποτα δεν είναι τυχαίο ούτε είπε κανείς αυτό πιο πάνω.
Δημοσ.

Παιδιά επειδή δεν βρίσκω μεταχειρισμένο για άμεση αγορα και έχω θέμα με το revolut(δεν έχω ευκαιρία κινητό με android :-) )

Να το πάρω λέτε από banggood με χρεωστική Πειραιως?

Έχω ακούσει ότι το banggood είναι το μόνο που δεχετε Ελληνικες καρτες..

Δημοσ.

Τί σημαίνει αυτό τώρα; Τίποτα δεν είναι τυχαίο ούτε είπε κανείς αυτό πιο πάνω.

To ανάφερα στο γεγονός σε αυτό που λένε περί "πιο ασφαλούς site" και γιατί συμβαίνει και αναπαράγεται αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά επειδή δεν βρίσκω μεταχειρισμένο για άμεση αγορα και έχω θέμα με το revolut(δεν έχω ευκαιρία κινητό με android :-) )

Να το πάρω λέτε από banggood με χρεωστική Πειραιως?

Έχω ακούσει ότι το banggood είναι το μόνο που δεχετε Ελληνικες καρτες..

Δεν μπορείς να στείλεις έμβασμα στο Paypal έστω; Κρίμα να χάσεις

- την 6 μηνη προστασία

- την επιστροφή των μεταφορικών αν χρειαστεί αντικατάσταση/σέρβις

Δημοσ.

Δεν μπορείς να στείλεις έμβασμα στο Paypal έστω; Κρίμα να χάσεις

- την 6 μηνη προστασία

- την επιστροφή των μεταφορικών αν χρειαστεί αντικατάσταση/σέρβις

Μωρέ δίκιο έχεις, αλλά με το σημερα-αυριο έχω μεινει 2 βδομάδες χωρίς λειτουργικό κινητο-ειμαι με ένα galaxy mini, με πρόβλημα στο ακουστικό και πρέπει να κουβαλάω ακουστικά, είναι πιο αργό από τον θάνατο και επειδή είχε μνήμη 180mb δεν πέρνει καμία εφαρμογη-.

Δημοσ.

Μωρέ δίκιο έχεις, αλλά με το σημερα-αυριο έχω μεινει 2 βδομάδες χωρίς λειτουργικό κινητο-ειμαι με ένα galaxy mini, με πρόβλημα στο ακουστικό και πρέπει να κουβαλάω ακουστικά, είναι πιο αργό από τον θάνατο και επειδή είχε μνήμη 180mb δεν πέρνει καμία εφαρμογη-.

Μπορείς να κάνεις κανονικά πλέον αγορά μέσω paypal και ελληνικής κάρτας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...