drdedus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει η international με band 20 στο vickmall?
Dantε Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Υπαρχει http://www.vickmall.com/official-international-version-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-32gb-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery-grey.html 1
drdedus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τωρα το ειδα http://www.vickmall.com/official-international-version-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-32gb-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery-grey.html Αλλά δεν δίνω 20€ παραπάνω. Το χρώμα δεν με ενδιαφέρει Για το μαγαζί θα έδινα μέχρι 7€ διαφορά.
nutrialex Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τωρα το ειδα http://www.vickmall.com/official-international-version-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-32gb-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery-grey.html Αλλά δεν δίνω 20€ παραπάνω. Το χρώμα δεν με ενδιαφέρει Για το μαγαζί θα έδινα μέχρι 7€ διαφορά. Μόνο και μόνο για το design & decoration στις φωτογραφίες και την υποστήριξη για τους Έλληνες πιστεύω ότι τα αξίζει.
Billator Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο και μόνο για το design & decoration στις φωτογραφίες και την υποστήριξη για τους Έλληνες πιστεύω ότι τα αξίζει. Πιστεύεις ότι είναι τυχαία η υποστήριξη ΜΟΝΟ για τους Έλληνες και το Promotion που γίνεται σε όλα τα site από x,y συγκεκριμένα άτομα; Ή τυχαίο ότι σχεδόν όλα τα post που γίνονται σε ξένα forum για το vickmall είναι από Έλληνες; Εκτός και αν είναι ένα site που το ανακαλύψαμε μόνο οι Ελληνες, τότε πάω πάσο 1
Exploticon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Πιστεύεις ότι είναι τυχαία η υποστήριξη ΜΟΝΟ για τους Έλληνες και το Promotion που γίνεται σε όλα τα site από x,y συγκεκριμένα άτομα; Ή τυχαίο ότι σχεδόν όλα τα post που γίνονται σε ξένα forum για το vickmall είναι από Έλληνες; Εκτός και αν είναι ένα site που το ανακαλύψαμε μόνο οι Ελληνες, τότε πάω πάσο δεν εχει τυχαια τοσο κοσμο απο ελληνες
Razor_7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Πιστεύεις ότι είναι τυχαία η υποστήριξη ΜΟΝΟ για τους Έλληνες και το Promotion που γίνεται σε όλα τα site από x,y συγκεκριμένα άτομα; Ή τυχαίο ότι σχεδόν όλα τα post που γίνονται σε ξένα forum για το vickmall είναι από Έλληνες; Εκτός και αν είναι ένα site που το ανακαλύψαμε μόνο οι Ελληνες, τότε πάω πάσο Τί σημαίνει αυτό τώρα; Τίποτα δεν είναι τυχαίο ούτε είπε κανείς αυτό πιο πάνω.
@topos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω μεταχειρισμένο για άμεση αγορα και έχω θέμα με το revolut(δεν έχω ευκαιρία κινητό με android ) Να το πάρω λέτε από banggood με χρεωστική Πειραιως? Έχω ακούσει ότι το banggood είναι το μόνο που δεχετε Ελληνικες καρτες..
Billator Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τί σημαίνει αυτό τώρα; Τίποτα δεν είναι τυχαίο ούτε είπε κανείς αυτό πιο πάνω. To ανάφερα στο γεγονός σε αυτό που λένε περί "πιο ασφαλούς site" και γιατί συμβαίνει και αναπαράγεται αυτό. 1
vgiozo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω μεταχειρισμένο για άμεση αγορα και έχω θέμα με το revolut(δεν έχω ευκαιρία κινητό με android ) Να το πάρω λέτε από banggood με χρεωστική Πειραιως? Έχω ακούσει ότι το banggood είναι το μόνο που δεχετε Ελληνικες καρτες.. Δεν μπορείς να στείλεις έμβασμα στο Paypal έστω; Κρίμα να χάσεις - την 6 μηνη προστασία - την επιστροφή των μεταφορικών αν χρειαστεί αντικατάσταση/σέρβις
@topos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορείς να στείλεις έμβασμα στο Paypal έστω; Κρίμα να χάσεις - την 6 μηνη προστασία - την επιστροφή των μεταφορικών αν χρειαστεί αντικατάσταση/σέρβις Μωρέ δίκιο έχεις, αλλά με το σημερα-αυριο έχω μεινει 2 βδομάδες χωρίς λειτουργικό κινητο-ειμαι με ένα galaxy mini, με πρόβλημα στο ακουστικό και πρέπει να κουβαλάω ακουστικά, είναι πιο αργό από τον θάνατο και επειδή είχε μνήμη 180mb δεν πέρνει καμία εφαρμογη-.
Questioner Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μωρέ δίκιο έχεις, αλλά με το σημερα-αυριο έχω μεινει 2 βδομάδες χωρίς λειτουργικό κινητο-ειμαι με ένα galaxy mini, με πρόβλημα στο ακουστικό και πρέπει να κουβαλάω ακουστικά, είναι πιο αργό από τον θάνατο και επειδή είχε μνήμη 180mb δεν πέρνει καμία εφαρμογη-. Μπορείς να κάνεις κανονικά πλέον αγορά μέσω paypal και ελληνικής κάρτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις