Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 3 PRO 32/3 @geekbuying @ 151 euros /161 euros με εξτρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εννοειται οτι το note ειναι καλυτερο... απλα για οποιον δεν θελει 5.5 ιντσες το 3s ειναι μονοδρομος κι ας ειναι χειρότερο.

Δημοσ.

επειδή θέλω να ρίξω και δεύτερη παραγγελία για φίλο αλλά το βιάζεται λόγω ταξιδιού... αν το παραγγείλω σήμερα υπάρχει περίπτωση να κάνει να έρθει περισσότερο από 14 μέρες; DHL φαντάζομαι είναι επίφοβο.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος που έχει οποιαδήποτε έκδοση να δοκιμάσει αυτα τα προγράμματα και να μας πει αν εμφανίζονται πληροφορίες όπως σε ποιά 4g μπάντα έχουν συνδεθεί?

Lte Discovery

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.simplyadvanced.ltediscovery

Network signal guru

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qtrun.QuickTest

Μπορει καποιος να δοκιμάσει όταν ειναι με 4g αν εμφανίζεται κάποια πληροφορία όπως "band 20" η "band X" η ("DL freq 7960 η "Upload frequency 8370" η 800 mhz ??

Οι τιμές που δίνω ειναι για band 20 δηλαδη 800mhz,

Πχ για 1800 μπορεί να ειναι αριθμός πάνω κάτω στα 18000

Αν μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει σε Snapdragon Όχι σε MTK.

Δημοσ.

Έχει το κινητό επιλογές οπως 4g only η 4g/3g η 3g only ?

Η μπορεί έστω με κάποιο τρόπο να τις αποκτήσει??

Σε κάποια σημεία που βρισκόμαστε έχει αδύνατο σημα και οι επιλογές αυτές στα κινέζικα μας έχουν σώσει.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί είμαι στο τσακ να πάρω 2 international b20.

Do this:

1. On the Dialer, Type *#*#4636#*#* or Go to Settings>About phone>Tap on Internal Memory (4 times)

2. Phone info window will be opened.

3. From there, you'll see Phone information1, Phone information2, Battery Information, Usage Statistics, Wi-Fi information.

4. Select either Phone information1 or Phone information2, depending on which SIM card you're using internet on. (Phone information1 - SIM Card 1, Phone information2 - SIM Card 2)

5. Once you've selected, a new window will open, scroll down and select "set preferred network type" to WCDMA only.

6. 3G Only option is now activated on your phone

[P.S. - This falls under experimental features so when you reboot your phone or set it to airplane mode, you'll have to manually redo the entire process again. This experimental features can be found in almost all Chinese OEM's like Xiaomi, OnePlus, HTC, etc. Thanks]

Δημοσ.

μου εστειλαν mail οτι εφυγε το κινητο , αντε να δουμε.

international version 3/32 χρυσο απο  geek...

χθες τους εστειλα mail για το ποτε θα μου το στειλουν, αλλα ουτε καν πηρα απαντηση.

αντε να δω με το καλο ποτε θα μου το στειλουν.

παραγγελια 3/9 το χρυσο international 3/32

Δημοσ.

επειδή θέλω να ρίξω και δεύτερη παραγγελία για φίλο αλλά το βιάζεται λόγω ταξιδιού... αν το παραγγείλω σήμερα υπάρχει περίπτωση να κάνει να έρθει περισσότερο από 14 μέρες; DHL φαντάζομαι είναι επίφοβο.

11 μερες εκανε μενα που παρελαβα πριν 3 μερες.

Αλλα ειναι στο οριο οι 14 μερες.

• Like 1
Δημοσ.

παραγγελια 5/9 το χρυσο international 3/32

χθες τους εστειλα mail για το ποτε θα μου το στειλουν και εάν είναι διαθέσιμο και σήμερα μου απαντήσανε ότι το στείλανε!!! (Singapore Post) και δώσανε και tracking :-)

ΥΓ Ελπίζω να προλάβουν να έρθουν γρηγορότερα οι θηκες απο ebay :fear: B)

Δημοσ.

παραγγελια 5/9 το χρυσο international 3/32

χθες τους εστειλα mail για το ποτε θα μου το στειλουν και εάν είναι διαθέσιμο και σήμερα μου απαντήσανε ότι το στείλανε!!! (Singapore Post) και δώσανε και tracking :-)

ΥΓ Ελπίζω να προλάβουν να έρθουν γρηγορότερα οι θηκες απο ebay :fear: B)

το ίδιο κινητό 2 μέρες πριν έκανα παραγγελία και μόλις μου απάντησαν ότι το πακεταραν αλλά δεν το έστειλαν.....

ωραίοι στο geekbuying.com, απορώ με ποια λογική τα στέλνουν...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...