iakoboss7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 αυτο ειναι το μονο που σιγουρα (προς το παρον) δεν εχει πειραχτει και εχει την επίσημη της xiaomi.
someone- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδια σας έχασα τι φάση το 3s καλύτερο απο το νοτε 3 προ;;;
iakoboss7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 εννοειται οτι το note ειναι καλυτερο... απλα για οποιον δεν θελει 5.5 ιντσες το 3s ειναι μονοδρομος κι ας ειναι χειρότερο.
Razor_7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 επειδή θέλω να ρίξω και δεύτερη παραγγελία για φίλο αλλά το βιάζεται λόγω ταξιδιού... αν το παραγγείλω σήμερα υπάρχει περίπτωση να κάνει να έρθει περισσότερο από 14 μέρες; DHL φαντάζομαι είναι επίφοβο.
stelios18120 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ούτε καν DHL μην κάνεις κανένα λάθος Τώρα αυτό παίζεται το 14ημερο. Δεν νομίζω... 1
Professor Xavier Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω global dev, και χτες το βράδυ έκανε αναβάθμιση σε lollipop. Super!
drdedus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί κάποιος που έχει οποιαδήποτε έκδοση να δοκιμάσει αυτα τα προγράμματα και να μας πει αν εμφανίζονται πληροφορίες όπως σε ποιά 4g μπάντα έχουν συνδεθεί? Lte Discovery https://play.google.com/store/apps/details?id=net.simplyadvanced.ltediscovery Network signal guru https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qtrun.QuickTest Μπορει καποιος να δοκιμάσει όταν ειναι με 4g αν εμφανίζεται κάποια πληροφορία όπως "band 20" η "band X" η ("DL freq 7960 η "Upload frequency 8370" η 800 mhz ?? Οι τιμές που δίνω ειναι για band 20 δηλαδη 800mhz, Πχ για 1800 μπορεί να ειναι αριθμός πάνω κάτω στα 18000 Αν μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει σε Snapdragon Όχι σε MTK.
Eliaskat Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 μου εστειλαν mail οτι εφυγε το κινητο , αντε να δουμε. international version 3/32 χρυσο απο geek... 2
drdedus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει το κινητό επιλογές οπως 4g only η 4g/3g η 3g only ? Η μπορεί έστω με κάποιο τρόπο να τις αποκτήσει?? Σε κάποια σημεία που βρισκόμαστε έχει αδύνατο σημα και οι επιλογές αυτές στα κινέζικα μας έχουν σώσει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί είμαι στο τσακ να πάρω 2 international b20. Do this: 1. On the Dialer, Type *#*#4636#*#* or Go to Settings>About phone>Tap on Internal Memory (4 times) 2. Phone info window will be opened. 3. From there, you'll see Phone information1, Phone information2, Battery Information, Usage Statistics, Wi-Fi information. 4. Select either Phone information1 or Phone information2, depending on which SIM card you're using internet on. (Phone information1 - SIM Card 1, Phone information2 - SIM Card 2) 5. Once you've selected, a new window will open, scroll down and select "set preferred network type" to WCDMA only. 6. 3G Only option is now activated on your phone [P.S. - This falls under experimental features so when you reboot your phone or set it to airplane mode, you'll have to manually redo the entire process again. This experimental features can be found in almost all Chinese OEM's like Xiaomi, OnePlus, HTC, etc. Thanks]
skar1983 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 μου εστειλαν mail οτι εφυγε το κινητο , αντε να δουμε. international version 3/32 χρυσο απο geek... χθες τους εστειλα mail για το ποτε θα μου το στειλουν, αλλα ουτε καν πηρα απαντηση. αντε να δω με το καλο ποτε θα μου το στειλουν. παραγγελια 3/9 το χρυσο international 3/32
Eliaskat Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 καλα 2 μερες κανανε να μου απαντησουνε , απο Δευτερα σε βλεπω να εισαι ετοιμος 1
klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 http://m.imgur.com/Jhi0Ll9 drdedus στο απλο pro(οχι international) αυτες ειναι οι επιλογες
Dantε Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 επειδή θέλω να ρίξω και δεύτερη παραγγελία για φίλο αλλά το βιάζεται λόγω ταξιδιού... αν το παραγγείλω σήμερα υπάρχει περίπτωση να κάνει να έρθει περισσότερο από 14 μέρες; DHL φαντάζομαι είναι επίφοβο. 11 μερες εκανε μενα που παρελαβα πριν 3 μερες. Αλλα ειναι στο οριο οι 14 μερες. 1
samsunglife Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 παραγγελια 5/9 το χρυσο international 3/32 χθες τους εστειλα mail για το ποτε θα μου το στειλουν και εάν είναι διαθέσιμο και σήμερα μου απαντήσανε ότι το στείλανε!!! (Singapore Post) και δώσανε και tracking ΥΓ Ελπίζω να προλάβουν να έρθουν γρηγορότερα οι θηκες απο ebay
skar1983 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 παραγγελια 5/9 το χρυσο international 3/32 χθες τους εστειλα mail για το ποτε θα μου το στειλουν και εάν είναι διαθέσιμο και σήμερα μου απαντήσανε ότι το στείλανε!!! (Singapore Post) και δώσανε και tracking ΥΓ Ελπίζω να προλάβουν να έρθουν γρηγορότερα οι θηκες απο ebay το ίδιο κινητό 2 μέρες πριν έκανα παραγγελία και μόλις μου απάντησαν ότι το πακεταραν αλλά δεν το έστειλαν..... ωραίοι στο geekbuying.com, απορώ με ποια λογική τα στέλνουν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις