georsev Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Σαν μαγαζι τι λεει ρε παιδιά?διοτι παραγγειλα απο fastcardtech που ειναι οτι χειρότερο και μαλλον μπορεί να χρειαστει να ξαναπαραγγειλο γιατι μπορει να τους το γυρίσω πισω αν ειναι μεταχειρισμένο οπως κανουν συνήθως..
panos98765 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Παρήγγειλα-πλήρωσα στις 10/7 από geekbuying.Ακόμα δεν το έχουν στείλει. Σε προηγούμενη παραγγελία (ένα tv pc) το έστειλαν μετά από 20 μέρες. Γενικότερα είναι λίγο ότι να'ναι με τις αποστολές και πρέπει να τους στείλεις καμια 10άρα mail για να κινητοποιηθούν... Προσωπικά το θεωρώ πιο αναξιόπιστο από gearbest
fanikos88 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Είναι πιθανό να σου βγάζει την ίδια ένδειξη για κάμποσες μέρες.Η επόμενη θα είναι ότι έφτασε Ολλανδία(αν έχεις παραγγείλει με NL post).Λογικά θα το έχεις μέχρι τα τέλη του μήνα Ευχαριστώ πολύ φίλε μου 1
someone- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Παιδια σημερα αυριο θα ριξω παραγγελια απο που προτεινετε να το παρω επειδη το εχασα λιγο το θεμα ανοιχτηκε και καινουριο thread. Και αν θυμαμαι καλα με ποια ρομ να ζητησω?
enterhere Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Παιδια σημερα αυριο θα ριξω παραγγελια απο που προτεινετε να το παρω επειδη το εχασα λιγο το θεμα ανοιχτηκε και καινουριο thread. Και αν θυμαμαι καλα με ποια ρομ να ζητησω? Από vickmall, όσο για την rom δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6738929#post6738929
Ntelosxxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Ρε παιδια αν πατήσω international rom ειναι ελληνικια? Ολα θα ειναι ελληνικά η θα χρειαστεί να αλλάξω κατι κι εγω?
Agathoklis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ή international δεν έχει Ελληνικο μενού
someone- Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Όποτε με official dec αν θυμάμαι καλά; Και μετα με μια διαδικασία περνάμε και ελληνικά; Αυτη η διαδικασία με φοβίζει.
Ntelosxxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Όποτε με official dec αν θυμάμαι καλά; Και μετα με μια διαδικασία περνάμε και ελληνικά; Αυτη η διαδικασία με φοβίζει. Ναι κι εμενα. Αυτος ειναι ο μοναδικος λογος που δεν το παίρνω αυτο το κινητό.
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 και γιατι δεν αφηνετε το μενου απλα στα αγγλικα? σιγα το πραμα 2
georsev Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Τι rom φοραει το δικο μου που μωλις ηρθε απο fastcardtech?γραφειmiui 7.3/stable 7.3.8.0(LHOCNDD) εχει μονο κινεζικα αγγλικα και θελει να κανει update μου βγαζει
loumbas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Το παρήγγειλα 10/7 και έφτασε 22/7. Δέχτηκε κανονικά την Global και πλέον περιμένω επιβεβαίωση για το ξεκλείδωμα για να μπει η ελληνική! 1
devil-ji Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Παραγγειλα 14/7 μαζι με θηκη και προστασια οθονης. Μτα απο μια εβδομαδα processing μου στελνουν τα 2 μικρα της παραγγελιας και με ενημερωνουν οτι η ζητηση για το κινητο ειναι πολυ μεγαλη και θα παραλαβουν καινουρια απο το εργοστασιο σε μια εβδομαδα. Ανησυχω λιγο μη γινει μαλακια αλλα οτι τους ρωτησα , απαντησαν μεσα σε μια μερα με e-mail (5-6e-mail). Αν το επερνα τωρα, σιγουρα απο vickmall.
terry308 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Κι εγώ παρήγγειλα 18/7 , στο chat μου είπαν εντός εβδομάδος .... μετά από 2 ημέρες ξαναρωτάω , ετοιμάζεται μου είπαν ... σήμερα ξαναρώτησα και μου απάντησαν ότι περιμένουν νέο stock την άλλη εβδομάδα , όταν τους έγραψα ότι τάχα ετοιμάζοταν η παραγγελία μου μου απάντησαν ότι είχαν πρόβλημα στο batch και τα επέστρεψαν πίσω ... τους ζήτησα τον λόγο που δεν με ενημέρωσαν για αυτή την εξέλιξη και ζήτησαν συγγνώμη για την αναμονή , υποσχέθηκε ότι θα με ενημερώσουν άμεσα όταν παραλάβουν με την ακριβή ημερομηνία αποστολής .... @@ , κι εγώ σκέφτομαι να ζητήσω refund αλλά μάλλον θα αργήσει να γίνει ... 16€ διαφορά είναι από τ vickmall ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις