Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 3 PRO 32/3 @geekbuying @ 151 euros /161 euros με εξτρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ετσι ειναι... αλλα ελπιζω οτι για 2,5mm η TPU θηκη θα το παρει απλα λιγο πιο στριμοχτα... (εδω το βαλανε στην ipaky που ειναι ημη hard case, απλα στριμοχτα)

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα κανω μια οφτοπικ χιλιοαπαντημενη ερωτηση αλλα απ οσα εχω διαβασει δεν εχω βγαλει ακρη,τελωνειο θα πληρωσω εαν παραγγείλω απο χωρα εκτος Ε.Ε. για κινητο αξιας 130-150 ευρω σταλμενο με ταχυδρομειο;;;

Εαν καποιος απο εσας παρελαβε το xiaomi πληρωσε κατι εξτρα;

• Like 1
Δημοσ.

θα κανω μια οφτοπικ χιλιοαπαντημενη ερωτηση αλλα απ οσα εχω διαβασει δεν εχω βγαλει ακρη,τελωνειο θα πληρωσω εαν παραγγείλω απο χωρα εκτος Ε.Ε. για κινητο αξιας 130-150 ευρω σταλμενο με ταχυδρομειο;;;

Θα πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να πληρώσεις τελωνείο
Δημοσ.

Σύμφωνα με τον νόμο εάν δηλωθεί η πραγματική αξία και το είδος του δέματος πρέπει να σταματήσει στο τελωνείο και να πληρώσεις.

Τώρα πρακτικά οι κινέζοι ούτε την πραγματική αξία θα δηλώσουν ούτε το πραγματικό περιεχόμενο πιθανότατα ,με σκοπό να μην σταματήσει τελωνείο καθόλου και να μην πληρώσεις τίποτα.

100 % δεν υπάρχει εγγύηση δυστυχώς.

Δημοσ.

Πόσα κινητά με υποστήριξη (από την "μαμα") για 800 και official rom κυκλοφορούν τώρα?

Υπάρχει κάπου κάποιο 5 ιντσών ρωτάει ένας φίλος?

Δημοσ.

Νομίζω το Zuk z2 Pro στις 5.2 ίντσες από τα καινούρια...ίσως κάποια παλιότερα ΖΤΕ....

Επίσης το Leeco Le Max 2 έχει 800άρα αλλά είναι 5.7 ιντστών

Δημοσ.

Όχι αυτά είναι ακριβά ο φίλος ψάχνει κάτι φτηνό σε xiaomi γι'αυτό ρωτάω.

Λάθος μου που δεν το τόνισα.

Τι άλλο παίζει σε xiaomi με band 20 από την ίδια την Xiaomi?

Δημοσ.

Όχι αυτά είναι ακριβά ο φίλος ψάχνει κάτι φτηνό σε xiaomi γι'αυτό ρωτάω.

Λάθος μου που δεν το τόνισα.

Τι άλλο παίζει σε xiaomi με band 20 από την ίδια την Xiaomi?

νομίζω η "διεθνής" έκδοση του Redmi Note 3 Pro είναι η πρώτη (και μοναδική απ' ότι ξέρω) συσκευή που έχει βγάλει με υποστήριξη στην 800άρα

Στα τελευταία της μοντέλα, πχ Note 4 & Redmi Pro υποστήριζει περισσότερες μπάντες σε σχέση με παλιότερα τηλέφωνα, αλ΄λα και πάλι δεν έχει άλλα με 800άρα.

Επειδή κοιτάζω συνέχεια κι εγώ γι αυτό ακριβώς (με 800άρα, όχι ακριβό, με τη καλύτερη κάμερα που μπορώ να βρω στα λεφτά), γι αυτό είμαι αρκετά σίγουρος.

Αν δεν άκουγα τόσα αρνητι΄κα για την κάμερα του κινητου του νήματος, θα το είχα αγοράσει ήδη...κι επειδή δεν βρίσκω άλλο γι αυτό κοιτάζω το Leeco Le Max 2, που τουλάχιστον είναι Value For Money, αν και αρκετά ακριβότερο απ' ότι θα ήθελα

Δημοσ.

οι να μην πω απο το Geek ακομα να κανουν αποστολή... εστειλα mail και λενε τα κλασικα, σορρυ σημερα αυριο ...

παραγγελια απο 1/9...

Δημοσ.

Το έχει για σήμερα το e-shop στα 189,90€, άμεσα δαθέσιμο. 

τιμή skroutz δηλαδή αλλά με τα όποια θετικά μπορεί να έχει η αγορά από e-shop

Δημοσ.

νομίζω η "διεθνής" έκδοση του Redmi Note 3 Pro είναι η πρώτη (και μοναδική απ' ότι ξέρω) συσκευή που έχει βγάλει με υποστήριξη στην 800άρα

Στα τελευταία της μοντέλα, πχ Note 4 & Redmi Pro υποστήριζει περισσότερες μπάντες σε σχέση με παλιότερα τηλέφωνα, αλ΄λα και πάλι δεν έχει άλλα με 800άρα.

Επειδή κοιτάζω συνέχεια κι εγώ γι αυτό ακριβώς (με 800άρα, όχι ακριβό, με τη καλύτερη κάμερα που μπορώ να βρω στα λεφτά), γι αυτό είμαι αρκετά σίγουρος.

Αν δεν άκουγα τόσα αρνητι΄κα για την κάμερα του κινητου του νήματος, θα το είχα αγοράσει ήδη...κι επειδή δεν βρίσκω άλλο γι αυτό κοιτάζω το Leeco Le Max 2, που τουλάχιστον είναι Value For Money, αν και αρκετά ακριβότερο απ' ότι θα ήθελα

Έχω την εντύπωση ότι έχει βγει ξαι άλλο ένα μοντέλο με band 20 εκτός απο του τιτλου
Δημοσ.

Το έχει για σήμερα το e-shop στα 189,90€, άμεσα δαθέσιμο. 

τιμή skroutz δηλαδή αλλά με τα όποια θετικά μπορεί να έχει η αγορά από e-shop

ειναι το 2/16 , οχι το 32/3

• Like 1
Δημοσ.

redmi 3s

Όντως, τώρα το θυμήθηκα...το είχα αποκλείσει όμως γιατί δεν έχει dual band Wifi...

...δεν θα αγόραζα νέο κινητό που θα με ανάγκαζε να έχω το ρούτερ στη "πυκνοκατοικημένη συχνότητα", περιορίζοντας το εύρος και τη ταχύτητα μετάδοσης.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...