Dantε Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το xiaomidevice ξεχνα το. Ψιλο απατη πρεπει να ειναι. Εχει και υποθετικες συσκευες που δεν υπαρχουν. Τα αλλα ειναι οκ.
samsunglife Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Βγάλε ένα screenshot και θα σου πούμε εμείς οι έμπειροι. Ελληνικά έχεις;Το πήρα 14/8 από geek buying (έκδοση 2/16) και μου ήρθε χθες. Φοράει miui global 7.3/stable 7.3.6.0.0 (LHOCNDD) και εχει ελληνικά! Ποια rom φοράει; αυτό που παρατήρησα είναι ότι με την sim που έχω για data ( vodafone) πιάνει 3g και όχι 4g! Γιατί; σε άλλη συσκευή εννοείται ότι πιάνει 4g...
tim2231 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή τους στέλνω ένα mail και λέω η παραγγελία μου έχει τον ταδε αριθμό, παρακαλώ γράψτε απέξω gift 20$? 1
vchristod84 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το πήρα 14/8 από geek buying (έκδοση 2/16) και μου ήρθε χθες. Φοράει miui global 7.3/stable 7.3.6.0.0 (LHOCNDD) και εχει ελληνικά! Ποια rom φοράει; αυτό που παρατήρησα είναι ότι με την sim που έχω για data ( vodafone) πιάνει 3g και όχι 4g! Γιατί; σε άλλη συσκευή εννοείται ότι πιάνει 4g... Η ρομ που έχεις είναι απ'τις κωλορομ που βάζουν τα κινεζομαγαζα και θα έχεις προβλήματα. Μπες στο miui.gr και ψάξε τους οδηγούς που γράφουν λεπτομερεστατα τα παιδιά εκεί. Ό,τι χρειαστείς, θα σε βοηθήσουν
panos2171 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή τους στέλνω ένα mail και λέω η παραγγελία μου έχει τον ταδε αριθμό, παρακαλώ γράψτε απέξω gift 20$? Ναι. Ενδεικτικά μπες σε κάποιο site με σχόλια από κάτω (vickmall, minideal) και διάβασε το ποιηματάκι που γράφουν. Από αλλάζεις ότι θες. Προσωπικά πάντα ότι ζητάω το στέλνω σε mail για να είμαι πιο σίγουρος. 1
diplo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το πήρα 14/8 από geek buying (έκδοση 2/16) και μου ήρθε χθες. Φοράει miui global 7.3/stable 7.3.6.0.0 (LHOCNDD) και εχει ελληνικά! Ποια rom φοράει; αυτό που παρατήρησα είναι ότι με την sim που έχω για data ( vodafone) πιάνει 3g και όχι 4g! Γιατί; σε άλλη συσκευή εννοείται ότι πιάνει 4g... Ποια έκδοση είχες αγοράσει;Δε νομίζω να είναι η international με την 800αρα μπάντα; Λογικά η international πρέπει να έρχεται με την μαμίσια ROM, σωστά;
Stonedreamer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Καλή ερώτηση. Η international rom είναι όντως η stable global με επιπρόσθετη την υποστήριξη για την 800αρα μπάντα?
samsunglife Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ποια έκδοση είχες αγοράσει; Δε νομίζω να είναι η international με την 800αρα μπάντα; Λογικά η international πρέπει να έρχεται με την μαμίσια ROM, σωστά; Όχι, δεν αγόρασα την international. 1
Ntinaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Η ρομ που έχεις είναι απ'τις κωλορομ που βάζουν τα κινεζομαγαζα και θα έχεις προβλήματα. Μπες στο miui.gr και ψάξε τους οδηγούς που γράφουν λεπτομερεστατα τα παιδιά εκεί. Ό,τι χρειαστείς, θα σε βοηθήσουν θα με τρελλανεις?? μια χαρα ρομ φοραει
vchristod84 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 θα με τρελλανεις?? μια χαρα ρομ φοραει Όχι φίλε μου, δε θα σε τρελάνω. Οι unofficial roms, έχουν 2 μηδενικά μέσα. Αν δεν ξέρεις, καλύτερα να το ψάχνεις πιο πολύ. Όλη μέρα είμαι στο φόρουμ του miui.gr στο θέμα για το redmi note 3 pro.
Ntinaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν στο ειπα υποτιμητικα, χαλαρωσε, απλα νομιζα οτι μονο η International ειναι η μουφα που βαζουν τα κινεζομαγαζα.
featherbrain Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω το κινητό στα χέρια μου εδώ και κανένα μήνα (όχι αυτό της προσφοράς το είχα πάρει νωρίτερα) και επειδή άρχισα να πειραματίζομαι να βάλω την ελληνική rom αυτή που φοράει ποια είναι ακριβώς? (MIUI 7.1 | Stable 7.17.9.0(LHOCNCL))
jimakos234 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω το κινητό στα χέρια μου εδώ και κανένα μήνα (όχι αυτό της προσφοράς το είχα πάρει νωρίτερα) και επειδή άρχισα να πειραματίζομαι να βάλω την ελληνική rom αυτή που φοράει ποια είναι ακριβώς? (MIUI 7.1 | Stable 7.17.9.0(LHOCNCL)) Η 7.1 ειναι σχετικα παλια. Η τελευταια ειναι η 8. Αν δεν σου βρισκει ενημερωσεις, ο πωλητης σου εχει περασει καποια custom , οχι official, Και για να περασεις την ελληνικη θα πρεπει να περασεις official---> Μετα beta (για bootloader unlock) και τελος την ελληνικη 1
drdedus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Το πήρα 14/8 από geek buying (έκδοση 2/16) και μου ήρθε χθες. Φοράει miui global 7.3/stable 7.3.6.0.0 (LHOCNDD) και εχει ελληνικά! Ποια rom φοράει; αυτό που παρατήρησα είναι ότι με την sim που έχω για data ( vodafone) πιάνει 3g και όχι 4g! Γιατί; σε άλλη συσκευή εννοείται ότι πιάνει 4g... Σε καθε σημείο εκτος πόλης (Χανιά) μόνο 800 η Vodafone.Μετρημενο απο άκρη σε άκρη του νομού. Το πιθανότερο είναι να συμβαίνει αυτό και σε εσένα. 1
skar1983 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 πήρα από geekbuying αυτό με την international rom. έχει update official από ότι βλέπω. ελληνικά έχει η όχι? επίσης το κινητό είναι rooted η το κάνω εγώ με κάποιον τρόπο? αν ναι κάποιος να δώσει κάποιο δοκιμασμένο link τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις