Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 3 PRO 32/3 @geekbuying @ 151 euros /161 euros με εξτρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το xiaomidevice ξεχνα το.

Ψιλο απατη πρεπει να ειναι.

Εχει και υποθετικες συσκευες που δεν υπαρχουν.

Τα αλλα ειναι οκ.

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγάλε ένα screenshot και θα σου πούμε εμείς οι έμπειροι. Ελληνικά έχεις;

Το πήρα 14/8 από geek buying (έκδοση 2/16) και μου ήρθε χθες. Φοράει miui global 7.3/stable 7.3.6.0.0 (LHOCNDD) και εχει ελληνικά! Ποια rom φοράει;

αυτό που παρατήρησα είναι ότι με την sim που έχω για data ( vodafone) πιάνει 3g και όχι 4g! Γιατί; σε άλλη συσκευή εννοείται ότι πιάνει 4g...

Δημοσ.

Το πήρα 14/8 από geek buying (έκδοση 2/16) και μου ήρθε χθες. Φοράει miui global 7.3/stable 7.3.6.0.0 (LHOCNDD) και εχει ελληνικά! Ποια rom φοράει;

αυτό που παρατήρησα είναι ότι με την sim που έχω για data ( vodafone) πιάνει 3g και όχι 4g! Γιατί; σε άλλη συσκευή εννοείται ότι πιάνει 4g...

Η ρομ που έχεις είναι απ'τις κωλορομ που βάζουν τα κινεζομαγαζα και θα έχεις προβλήματα. Μπες στο miui.gr και ψάξε τους οδηγούς που γράφουν λεπτομερεστατα τα παιδιά εκεί. Ό,τι χρειαστείς, θα σε βοηθήσουν
Δημοσ.

Δηλαδή τους στέλνω ένα mail και λέω η παραγγελία μου έχει τον ταδε αριθμό, παρακαλώ γράψτε απέξω gift 20$?

Ναι. Ενδεικτικά μπες σε κάποιο site με σχόλια από κάτω (vickmall, minideal) και διάβασε το ποιηματάκι που γράφουν. Από αλλάζεις ότι θες. Προσωπικά πάντα ότι ζητάω το στέλνω σε mail για να είμαι πιο σίγουρος.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια έκδοση είχες αγοράσει;

Δε νομίζω να είναι η international με την 800αρα μπάντα;

Λογικά η international πρέπει να έρχεται με την μαμίσια ROM, σωστά;

Δημοσ.

Ποια έκδοση είχες αγοράσει;

Δε νομίζω να είναι η international με την 800αρα μπάντα;

Λογικά η international πρέπει να έρχεται με την μαμίσια ROM, σωστά;

Όχι, δεν αγόρασα την international.
  • Like 1
Δημοσ.

Η ρομ που έχεις είναι απ'τις κωλορομ που βάζουν τα κινεζομαγαζα και θα έχεις προβλήματα. Μπες στο miui.gr και ψάξε τους οδηγούς που γράφουν λεπτομερεστατα τα παιδιά εκεί. Ό,τι χρειαστείς, θα σε βοηθήσουν

θα με τρελλανεις??

μια χαρα ρομ φοραει

Δημοσ.

θα με τρελλανεις??

μια χαρα ρομ φοραει

Όχι φίλε μου, δε θα σε τρελάνω. Οι unofficial roms, έχουν 2 μηδενικά μέσα. Αν δεν ξέρεις, καλύτερα να το ψάχνεις πιο πολύ. Όλη μέρα είμαι στο φόρουμ του miui.gr στο θέμα για το redmi note 3 pro.
Δημοσ.

Δεν στο ειπα υποτιμητικα, χαλαρωσε, απλα νομιζα οτι μονο η International ειναι η μουφα που βαζουν τα κινεζομαγαζα.

Δημοσ.

Έχω το κινητό στα χέρια μου εδώ και κανένα μήνα (όχι αυτό της προσφοράς το είχα πάρει νωρίτερα) και επειδή άρχισα να πειραματίζομαι να βάλω την ελληνική rom αυτή που φοράει ποια είναι ακριβώς? (MIUI 7.1 | Stable 7.17.9.0(LHOCNCL))

Δημοσ.

Έχω το κινητό στα χέρια μου εδώ και κανένα μήνα (όχι αυτό της προσφοράς το είχα πάρει νωρίτερα) και επειδή άρχισα να πειραματίζομαι να βάλω την ελληνική rom αυτή που φοράει ποια είναι ακριβώς? (MIUI 7.1 | Stable 7.17.9.0(LHOCNCL))

Η 7.1 ειναι σχετικα παλια. Η τελευταια ειναι η 8. Αν δεν σου βρισκει ενημερωσεις, ο πωλητης σου εχει περασει καποια custom , οχι official, Και για να περασεις την ελληνικη θα πρεπει να περασεις official---> Μετα beta (για bootloader unlock) και τελος την ελληνικη

• Like 1
Δημοσ.

Σε καθε σημείο εκτος πόλης (Χανιά) μόνο 800 η Vodafone.

Μετρημενο απο άκρη σε άκρη του νομού.

Το πιθανότερο είναι να συμβαίνει αυτό και σε εσένα.

• Like 1
Δημοσ.

πήρα από geekbuying αυτό με την international rom.

έχει update official από ότι βλέπω.

ελληνικά έχει η όχι?

επίσης το κινητό είναι rooted η το κάνω εγώ με κάποιον τρόπο?

αν ναι κάποιος να δώσει κάποιο δοκιμασμένο link τρόπο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...