Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 3 PRO 32/3 @geekbuying @ 151 euros /161 euros με εξτρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν γράφουμε νύχτα αυτά πεθαίνουμε...

Μπορείς να αφαιρέσεις εφαρμογές γενικά που έρχονται εγκατεστημένες... κάποιες άλλες εφαρμογές ομως δεν μπορείς να τις καταργησεις... Τουλάχιστον δεν είναι κάτι προφανές

Αν και λογικά το παλικάρι εννοούσε το bloatloader και απάντησα σε αυτο,

να σου πω ένα μυστικό .....

και το απογεύματά όταν γράφεις το ίδιο παθαίνεις

657476fee72948aab1bc5975f385393b.png 

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να σου πω ένα μυστικό .....

και το απογεύματά όταν γράφεις το ίδιο παθαίνεις

657476fee72948aab1bc5975f385393b.png

Να σου πω και γω ένα μυστικό...

Προσπάθησα να είμαι όσο πιο ευγενικός γίνεται... Και σε αυτό το μυνημα θα είμαι επισης ευγενικός...

Άντε τώρα γραψε και καμμία πρόταση που να βγάζει νόημα, να δικαιολογησεις τα λεφτά που ξόδεψε το κράτος να σε φυλάσσει στο σχολειο

• Like 2
Δημοσ.

Τσίμπησα κι εγώ ένα, μαζί με tempered glass και μια θήκη βγήκε 166€, όχι κι ασχημα. Τώρα όσον αφορά τη ROM, επέλεξα το 3G+32GB χωρίς να τους πω να περάσουν ελληνικά. Με ποια ROM θα έρθει;

Δημοσ.

εφυγε η παραγγελια και απο εμενα στα 155 περιπου 3/32 international version... αντε να ερθει με το καλο να δουμε πως θα του περασουμε την Ελληνικη Rom ..

και εγω παντως δεν τους ζητησα να περασουν τα ελληνικα στην γλωσσα ..

Δημοσ.

εφυγε η παραγγελια και απο εμενα στα 155 περιπου 3/32 international version... αντε να ερθει με το καλο να δουμε πως θα του περασουμε την Ελληνικη Rom ..

και εγω παντως δεν τους ζητησα να περασουν τα ελληνικα στην γλωσσα ..

Από geekbuying να υποθέσω? Το χρυσό?
Δημοσ.

Παιδιά σήμερα παρέλαβα τα δύο κινητά της παραγγελίας. Απλά ΆΨΟΓΟ από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.

Όσοι το γλυκό κοιτάτε παιδιά αγορά με κλειστά μάτια.

Δημοσ.

παιδια μια ερώτηση πως θα καταλάβω ποια ρομ φοραει το κινητό;;;

Βγάλε ένα screenshot και θα σου πούμε εμείς οι έμπειροι. Ελληνικά έχεις;
Δημοσ.

καλημέρα, κάποιες απορίες για παραγγελία. Ποιο απο τα καταστήματα θεωρείτε πιο αξιοπιστο; geekbying, vickmall, banggood, gearbest επίσης βρήκα κ ενα άλλο το xiaomidevice.com

επίσης θα ήθελα να παραγγείλω και ένα tempered glass κ ακουστικά ( αν μπορείτε να προτείνετε κάποια) κ λογικά θα είναι στα 200 ευρώ η παραγγελία. για αποφυγή τελωνείου τι να τους γράψω;

thanks

Δημοσ.

To xiaomidevice δεν το ξέρω αλλά από τα προηγούμενα που λές έχω ψωνίσει πολλάκις χωρίς κάποιο θέμα. Πάρε από το geekbuying που αυτή τη στιγμή το χει πιο φθηνό. Κι εγώ από κει περιμένω.

Για αποφυγή τελωνείου τους γράφεις να το δηλώσουν σαν gift και 20$ αξία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...