ziaba Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Όταν γράφουμε νύχτα αυτά πεθαίνουμε... Μπορείς να αφαιρέσεις εφαρμογές γενικά που έρχονται εγκατεστημένες... κάποιες άλλες εφαρμογές ομως δεν μπορείς να τις καταργησεις... Τουλάχιστον δεν είναι κάτι προφανές Αν και λογικά το παλικάρι εννοούσε το bloatloader και απάντησα σε αυτο, να σου πω ένα μυστικό ..... και το απογεύματά όταν γράφεις το ίδιο παθαίνεις
Billator Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Οκ ο άνθρωπος διάβασε κάπου λάθος την ορολογία, αντί να τρολλαρεις καλύτερα να του πεις ποιο είναι το σωστό. 1
Agathoklis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 να σου πω ένα μυστικό ..... και το απογεύματά όταν γράφεις το ίδιο παθαίνεις Να σου πω και γω ένα μυστικό... Προσπάθησα να είμαι όσο πιο ευγενικός γίνεται... Και σε αυτό το μυνημα θα είμαι επισης ευγενικός... Άντε τώρα γραψε και καμμία πρόταση που να βγάζει νόημα, να δικαιολογησεις τα λεφτά που ξόδεψε το κράτος να σε φυλάσσει στο σχολειο 2
panos2171 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τσίμπησα κι εγώ ένα, μαζί με tempered glass και μια θήκη βγήκε 166€, όχι κι ασχημα. Τώρα όσον αφορά τη ROM, επέλεξα το 3G+32GB χωρίς να τους πω να περάσουν ελληνικά. Με ποια ROM θα έρθει;
Billator Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 bloatware/bloatloader απλά λέγετε bootloader αυτό ήταν όλο το θέμα. Καλή συνέχεια στο thread και καλές αγορές σε όλους 1
grovolis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ποια η διαφορά Redmi Note 3 Pro και του Pro Prime?
someone- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδια χαλαρώστε λιγο κάθεστε και μαλώνετε για ενα κωλοκινητό, ορολογίες κτλ αραχτε! 1
Eliaskat Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 εφυγε η παραγγελια και απο εμενα στα 155 περιπου 3/32 international version... αντε να ερθει με το καλο να δουμε πως θα του περασουμε την Ελληνικη Rom .. και εγω παντως δεν τους ζητησα να περασουν τα ελληνικα στην γλωσσα ..
panos98765 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 εφυγε η παραγγελια και απο εμενα στα 155 περιπου 3/32 international version... αντε να ερθει με το καλο να δουμε πως θα του περασουμε την Ελληνικη Rom .. και εγω παντως δεν τους ζητησα να περασουν τα ελληνικα στην γλωσσα .. Από geekbuying να υποθέσω? Το χρυσό?
alex52 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά σήμερα παρέλαβα τα δύο κινητά της παραγγελίας. Απλά ΆΨΟΓΟ από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Όσοι το γλυκό κοιτάτε παιδιά αγορά με κλειστά μάτια.
someone- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια μια ερώτηση πως θα καταλάβω ποια ρομ φοραει το κινητό;;;
vchristod84 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια μια ερώτηση πως θα καταλάβω ποια ρομ φοραει το κινητό;;;Βγάλε ένα screenshot και θα σου πούμε εμείς οι έμπειροι. Ελληνικά έχεις;
tim2231 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 καλημέρα, κάποιες απορίες για παραγγελία. Ποιο απο τα καταστήματα θεωρείτε πιο αξιοπιστο; geekbying, vickmall, banggood, gearbest επίσης βρήκα κ ενα άλλο το xiaomidevice.com επίσης θα ήθελα να παραγγείλω και ένα tempered glass κ ακουστικά ( αν μπορείτε να προτείνετε κάποια) κ λογικά θα είναι στα 200 ευρώ η παραγγελία. για αποφυγή τελωνείου τι να τους γράψω; thanks
panos2171 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 To xiaomidevice δεν το ξέρω αλλά από τα προηγούμενα που λές έχω ψωνίσει πολλάκις χωρίς κάποιο θέμα. Πάρε από το geekbuying που αυτή τη στιγμή το χει πιο φθηνό. Κι εγώ από κει περιμένω. Για αποφυγή τελωνείου τους γράφεις να το δηλώσουν σαν gift και 20$ αξία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις