Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 3 PRO 32/3 @geekbuying @ 151 euros /161 euros με εξτρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια εκ μέρους ενός φίλου. Μου έχει ζητήσει να τον βοηθήσω να αγοράσει το συγκεκριμένο τηλέφωνο και διαβάζοντας εδώ μέσα έχω κάπως μπερδευτεί.

Εκείνος θέλει ελληνικά γενικά αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να ασχοληθεί με αλλαγές rom κτλ. Σε καμμία περίπτωση δε θα το αναλάβω εγώ, δεν το έχω ξανακάνει και όσο εύκολο και αν είναι και αν υπάρχουν οι σχετικοί οδηγοί δε σκοπεύω να πα΄ρω την ευθύνη για συσκευή άλλου. Τον έπεισα γενικά να κάνει λίγο υπομονή με τα ελληνικά (δεν είναι ότι δεν ξέρει αγγλικά) και σκοπεύω να του αγοράσω συκευή με Global stable rom. Προκειμένου να αποφύγουμε τα περισσότερα χρήματα του Vickmall,

Ηθελα να ρωτήσω όσους το έχουν αγοράσει αν η Official International έκδοση του Geekbuying είναι όντως η Global stable ή είναι πειραγμένη και θα βγάλει προβλήματα. Γενικά θέλω να πάρει κάτι σταθερό και απροβλημάτιστο (ώστε να μη χρειαστεί να μου χτυπήσει ξανά την πόρτα :-D ). Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.

Δημοσ.

Επειδή τυχαίνει να έχω (και) αυτό το κινητό, έχω μείνει άφωνος με την μπαταρία του.

Μοναδικό μειονέκτημα για μένα είναι η κάμερα, τίποτα άλλο. Σε όλα τα άλλα σκίζει και είναι smooth όσο το LG V10 μου (που κοστίζει τα 2πλάσια) χωρίς υπερβολές.

φιλε μου καλημέρα θέλω λεπτομέρειες για το κινητό

καταρχάς φοράει 6.0? 

1-6.0?"
2-μπαταρία με 3g/4g ποσο για όλοι μέρα? το δουλεύω το κινητό μου όλοι μέρα έχω 8-9 gmail account
3- παίζω games full έχει καλή οθόνη ? είναι HD όχι full HD σωστά?
4- κολλάει πουθενά? 
Δημοσ.

<p>Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια εκ μέρους ενός φίλου. Μου έχει ζητήσει να τον βοηθήσω να αγοράσει το συγκεκριμένο τηλέφωνο και διαβάζοντας εδώ μέσα έχω κάπως μπερδευτεί.</p>

<p>Εκείνος θέλει ελληνικά γενικά αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να ασχοληθεί με αλλαγές rom κτλ. Σε καμμία περίπτωση δε θα το αναλάβω εγώ, δεν το έχω ξανακάνει και όσο εύκολο και αν είναι και αν υπάρχουν οι σχετικοί οδηγοί δε σκοπεύω να πα΄ρω την ευθύνη για συσκευή άλλου. Τον έπεισα γενικά να κάνει λίγο υπομονή με τα ελληνικά (δεν είναι ότι δεν ξέρει αγγλικά) και σκοπεύω να του αγοράσω συκευή με Global stable rom. Προκειμένου να αποφύγουμε τα περισσότερα χρήματα του Vickmall,</p>

<p>Ηθελα να ρωτήσω όσους το έχουν αγοράσει αν η Official International έκδοση του Geekbuying είναι όντως η Global stable ή είναι πειραγμένη και θα βγάλει προβλήματα. Γενικά θέλω να πάρει κάτι σταθερό και απροβλημάτιστο (ώστε να μη χρειαστεί να μου χτυπήσει ξανά την πόρτα :-D ). Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.</p>

Καλημερα αν δεν θελει αγγλικα και δεν εχεις την διαθεση να ασχοληθεις εσυ η εκεινος με ρομς μην το παρετε τουλαχιστον οχι ακομα.. Στο χθεσινο update που πηρε την muiu 8 ειδα οτι δεχεται να βαλεις τοποθεσια Ελλαδα κατι που δεν υπηρχε σε προηγουμενη. Δεν αλλαζει κατι σε γλωσσες απλα θελω να καταληξω οτι σιγα σιγα απο οτι καταλαβαινω θα υποστηριζει ελληνικα σε μια stable εκδοση και δεν θα χρειαζονται πειραγματα..

Στα της εμπειρίας μου τωρα επειδη ημουν κατοχος και elephone m2 που δεν μπορω να πω δυναμη δεν μου κολησε αλλα καμερα αθλια μπαταρια ουτε μιση μερα η κινηση μου να παρω xiaomi πιστευω ηταν best τιμιο δυνατο κινητο με πολυ δυνατη camera τουλαχιστον για μενα φοβερη μπαταρια fast charge σημαντικο. Μου εχει φαει κατι ψιλο κοληματακια τπτ σημαντικο ομως.

Για τον τελευταιο φιλο που γραφει για το σημα ποτε δεν εχω χασει σημα και οι κλησεις μου ειναι παντα καθαρες. Φοραω stable rom με αγγλικη γλωσσα παιρνει αυτοματα updates..

Αυτα τα λιγα :P απο εμενα μην δαγκωνεται τελειωσα :D

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα αν δεν θελει αγγλικα και δεν εχεις την διαθεση να ασχοληθεις εσυ η εκεινος με ρομς μην το παρετε τουλαχιστον οχι ακομα.. Στο χθεσινο update που πηρε την muiu 8 ειδα οτι δεχεται να βαλεις τοποθεσια Ελλαδα κατι που δεν υπηρχε σε προηγουμενη. Δεν αλλαζει κατι σε γλωσσες απλα θελω να καταληξω οτι σιγα σιγα απο οτι καταλαβαινω θα υποστηριζει ελληνικα σε μια stable εκδοση και δεν θα χρειαζονται πειραγματα..

Στα της εμπειρίας μου τωρα επειδη ημουν κατοχος και elephone m2 που δεν μπορω να πω δυναμη δεν μου κολησε αλλα καμερα αθλια μπαταρια ουτε μιση μερα η κινηση μου να παρω xiaomi πιστευω ηταν best τιμιο δυνατο κινητο με πολυ δυνατη camera τουλαχιστον για μενα φοβερη μπαταρια fast charge σημαντικο. Μου εχει φαει κατι ψιλο κοληματακια τπτ σημαντικο ομως.

Για τον τελευταιο φιλο που γραφει για το σημα ποτε δεν εχω χασει σημα και οι κλησεις μου ειναι παντα καθαρες. Φοραω stable rom με αγγλικη γλωσσα παιρνει αυτοματα updates..

Αυτα τα λιγα :P απο εμενα μην δαγκωνεται τελειωσα :D

με 3g/4g όλοι μέρα ποσο screen σου βγάζει ? οθόνη δηλαδή ακριβώς. εμενα το vodafone ultra 6 μου βγάζει με 50% φωτεινότητα και wifi/3g  όλοι όλοι μέρα και games και chat και όλα και google 3.5 -4 ώρες οθόνη στο 10%

εσένα?
Δημοσ.

Ανοιχτα ολα wifi δεδομενα φωτεινοτητα παντα 100% αυτην την περιοδο επειδη δεν δουλευω με ασταματητο browsing παιχνιδια κτλ σχεδον δεν το αφηνω απο τα χερια μου (καμμενος) απο το πρωι στις 8 9 το φορτιζω γυρω στις 7 8 απογευμα.. Για μενα ειναι super. Με εβγαλε ασπροπροσωπο το καλοκαιρι δεν με αφησε ποτε. Πηρα και τον roidmi για το αμαξι αλλα δεν μπορω να πω οτι μου χρειαστηκε μεχρι τωρα. Σε αντιθεση με το αλλο φορτιζα και 3 φορεσ την μερα και αργουσε κ ολας να γεμισει. Αυτο το φορτιζεισ παιζεισ κανονικα και γεμιζει.. Σκυλος τιμιος

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιχτα ολα wifi δεδομενα φωτεινοτητα παντα 100% αυτην την περιοδο επειδη δεν δουλευω με ασταματητο browsing παιχνιδια κτλ σχεδον δεν το αφηνω απο τα χερια μου (καμμενος) απο το πρωι στις 8 9 το φορτιζω γυρω στις 7 8 απογευμα.. Για μενα ειναι super. Με εβγαλε ασπροπροσωπο το καλοκαιρι δεν με αφησε ποτε. Πηρα και τον roidmi για το αμαξι αλλα δεν μπορω να πω οτι μου χρειαστηκε μεχρι τωρα. Σε αντιθεση με το αλλο φορτιζα και 3 φορεσ την μερα και αργουσε κ ολας να γεμισει. Αυτο το φορτιζεισ παιζεισ κανονικα και γεμιζει.. Σκυλος τιμιος

οθόνη πες μου και "φωτεινοιτα" poses ώρες κρατάει με 3g όχι wifi 

Δημοσ.

φιλε μου καλημέρα θέλω λεπτομέρειες για το κινητό

καταρχάς φοράει 6.0? 

1-6.0?"
2-μπαταρία με 3g/4g ποσο για όλοι μέρα? το δουλεύω το κινητό μου όλοι μέρα έχω 8-9 gmail account
3- παίζω games full έχει καλή οθόνη ? είναι HD όχι full HD σωστά?
4- κολλάει πουθενά? 

1) Προς το παρών φοράει 5.1 αλλά ήδη έχει βγει beta 6.0.

2) Με 3G-4G θα την βγάλεις άνετα τη μέρα. Με ποιο Lite χρήση θα βγάλεις και 2-3 μέρες.

3) Ωραία οθόνη σε χρωματα και φωτεινότητα και είναι FULL HD.

4) Όχι. Σε ότι game του έχω βάλει τρέχει αξιοπρεπέστατα.  Και μιλάω πάντα για βαριά παιχνίδια τύπου Asphalt, Modern Combat 5 κτλ.

Πάντως αξίζει με χίλια μόνο εάν σκοπεύεις να ασχοληθείς με custom rom μιας και έτσι θα το αξιοποιήσεις στο 100%.

Δημοσ.

οθόνη πες μου και "φωτεινοιτα" poses ώρες κρατάει με 3g όχι wifi 
Αδελφε δεν μπορω να το υπολογισω αφου παντα ανοιχτα τα εχω ολα και οταν δεν εχω wifi 4g πιανει
Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη, αλλά δεν έχω καταλάβει

Τελικά, η international έκδοση από geekbuying έχει κάτι διαφορετικό όσον αφορά το hardware και παίζει η 800ρα μπάντα 4G;
Ή απλά είναι θέμα του διαφορετικού firmware με το οποίο έρχεται και λόγω αυτού υποστηρίζει την 800ρα;

Δημοσ.

Ευχαριστώ
Το soc είναι το κανονικό της Qualcomm, αλλά θα μπορούσε να είναι κλειδωμένο και με hardware τρόπο φαντάζομαι η 800αρα, γι'αυτό ρώτησα

Δηλαδή, παίρνοντας το απλό και όχι την international version, μπορούμε να περάσουμε το firmware της international και θα έχουμε υποστήριξη της 800αρας;
Το στέλνουν με ξεκλείδωτο bootloader γενικά;
Υπάρχει και άλλο firmware που να υποστηρίζει την 800αρα και να υποστηρίζει OTA ή μόνο αυτό βάζουμε;

Ρωτάω, γιατί προορίζεται για φίλη, κι έλεγα αν το πάρω, να της αλλάξω αρχικά έστω firmware αν χρειαστεί και μετά να γίνονται μέσω OTA τα υπόλοιπα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσεις κάποιο μη international (τουλάχιστον όχι ακόμη)

Εξ οσων μόνο το GeekBuying πουλάει αυτήν την έκδοση.

(Μου είχαν πει, με τεράστια επιφύλαξη, ότι είχε κάνει δημοπρασία ή xiaomi για το ποιο καταστημα θα τα πουλάει και κέρδισε το GeekBuying, ξαναλεω ότι μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα)

Το bloatware είναι κλειδωμένο λόγω των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ή διαδικασία είναι σχετικά απλη, αλλά μετά ή xiaomi νιπτει τας χείρας της κατά πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά δεδομένα σου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...