MSSB Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Hi guys, τι γίνεται; Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αν στη συγκεκριμένη AIO, που έρχεται με 2 fans, προσθέσω άλλα δύο ίδια για push/pull, θα δω διαφορά; Έψαχνα performance reviews με 2 και 4 fans, αλλά δεν βρήκα κάτι. Αν έχετε κάτι υπ’ οψιν εσείς, θα βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 πάντα βοηθάει το push/pull. απλα αν ειναι να κανεις κατι τετοιο να βαλεις τα fans να δουλευουν μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ναι, έχω πάρει ήδη καλώδιο σε σχήμα Υ για να το φτιάξω. Anyway, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Η διαφορα που θα δεις ειδικα σε λεπτο ψυγειο δεν αξιζει τα χρηματα για νεους ανεμηστηρες , διαφορα θα δεις αν τρεχεις τους πολυ αδυναμους ανεμηστηρες που δεν εχουν σχεδον καθολου στατικη πιεση , Αναλογα τους ανεμηστηρες που εχεις μιλαμε για διαφορα 1-3 βαθμους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Βασικά, το ρωτάω γιατί έχω την 120xl nepton και μου έχουν ξεμείνει τα 2 ίδια fans γιατί την πούλησα και αυτός που τη πήρε έβαλε δικά του. Οπότε ρώτησα για να ξέρω να μπω στο κόπο να το κάνω έτσι ή όχι. Thanks mate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα