DimitrisGrr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα! Θα ήθελα τη πολύτιμη βοήθεια του forum! Εχω απο παλιά ενα ρουτερ της 4net thomson tg585v8! Το πρόβλημα είναι οτι οταν ανοίγω τον browser μου ζητά user name kai password της forthnet! Τι κάνω εγώ τώρα; Δεν εχω στη κατοχή μου αυτά τα στοιχεία..
mafiozoskotsos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα. Αν λες για να μπεις στο διαχειριστικό μέρος του ρούτερ, κανε επαναφορά με το κουμπάκι που είναι πίσω πατημένο για 10 δευτερόλεπτα και μετά δε θα σου ζητάει κωδικό.
mafiozoskotsos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δε θα έπρεπε να σου ζητάει καθόλου κωδικό για το διαχειριστικό μέρος, κανονικά θα πρέπει να το λέει στο εγχειρίδιο άλλα για δοκίμασε το username: admin και το password: password
DimitrisGrr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 τιποτα! αυτο απο που προκύπτει; ειναι λογισμικό της forthnet? μπορω να το διαγραψω απο καπου, καπως; ***το λαμπάκι του ασύρματου wifi παραμένει πορτοκαλί! ουτε πράσινο ούτε κόκκινο!
mafiozoskotsos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 αυτά τα ρούτερ της forthnet δεν είχαν κωδικό και είχαν λογισμικό customαρισμένο για την forthnet, ξανά κανε επαναφορά μέχρι τα λαμπακια από μπροστά να σβήσουν και να ξανά ανοίξουν, γιατι μπορεί να μην έγινε σωστά η επαναφορά. Το λαμπάκι του wifi όταν είναι πορτοκαλί σημαίνει πως έχεις κλειδί WEP και αν είναι πράσινο είναι WPA η WPA2
DimitrisGrr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Έκανα αλλά και πάλι η ένδειξη wireless παραμένει πορτοκαλί!
mafiozoskotsos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Πορτοκαλί πρέπει να είναι στης εργοστασιακές ρυθμίσεις το λαμπάκι του wireless δεν χει καμία σχέσει με το ότι δεν μπορείς να μπεις στο ρουτερ αν αλλάξεις το είδος κλειδιού σε WPA η WPA2 τότε θα γίνει πράσινο, για να μπεις στο ρουτερ πρέπει πάνω στην γραμμή διευθύνσεων να γράψεις 192.168.1.254
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα