Προς το περιεχόμενο

Router Thomson Tg585 v8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θα ήθελα τη πολύτιμη βοήθεια του forum!

Εχω απο παλιά ενα ρουτερ της 4net thomson tg585v8!

Το πρόβλημα είναι οτι οταν ανοίγω τον browser μου ζητά user name kai password της forthnet!

Τι κάνω εγώ τώρα; Δεν εχω στη κατοχή μου αυτά τα στοιχεία..

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αν λες για να μπεις στο διαχειριστικό μέρος του ρούτερ, κανε επαναφορά με το κουμπάκι που είναι πίσω πατημένο για 10 δευτερόλεπτα και μετά δε θα σου ζητάει κωδικό.

Δημοσ.

Δε θα έπρεπε να σου ζητάει καθόλου κωδικό για το διαχειριστικό μέρος, κανονικά θα πρέπει να το λέει στο εγχειρίδιο άλλα για δοκίμασε το username: admin και το password: password

Δημοσ.

τιποτα! αυτο απο που προκύπτει; ειναι λογισμικό της forthnet? μπορω να το διαγραψω απο καπου, καπως;

***το λαμπάκι του ασύρματου wifi παραμένει πορτοκαλί! ουτε πράσινο ούτε κόκκινο!

Δημοσ.

αυτά τα ρούτερ της forthnet δεν είχαν κωδικό και είχαν λογισμικό customαρισμένο για την forthnet, ξανά κανε επαναφορά μέχρι τα λαμπακια από μπροστά να σβήσουν και να ξανά ανοίξουν, γιατι μπορεί να μην έγινε σωστά η επαναφορά. Το λαμπάκι του wifi όταν είναι πορτοκαλί σημαίνει πως έχεις κλειδί WEP και αν είναι πράσινο είναι WPA η WPA2

Δημοσ.

Πορτοκαλί πρέπει να είναι στης εργοστασιακές ρυθμίσεις το λαμπάκι του wireless δεν χει καμία σχέσει με το ότι δεν μπορείς να μπεις στο ρουτερ αν αλλάξεις το είδος κλειδιού σε WPA η WPA2 τότε θα γίνει πράσινο, για να μπεις στο ρουτερ πρέπει πάνω στην γραμμή διευθύνσεων να γράψεις 192.168.1.254

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...