Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ για τις επαγγελματικες λύσεις ,όπως και για τα ενσύρματα, απλά 9 στους δέκα που θα σου παραβιάσουν το σπίτι είναι ερασιτέχνες.Τον επαγγελματία δεν θα ήθελα να τον πιάσω ...ούτε να τον δω

Δημοσ.

δεν είναι θέμα επαγγελματία και ερασιτέχνη....το θέμα είναι ο συναγερμός να είναι αξιόπιστος και να μην δίνει ψευδοσυναγερμούς...δηλ. σε περίπτωση παραβίασης να μην σε κρεμάσει..

με τα μισά λεφτά έχει πάρα πολλούς αλλά πόσο θα κρατήσουν και τι δυνατότητες έχουν..

βάζεις λίγα ακόμη και παίρνεις ένα σύστημα που θα το έχεις μια ζωή...

αν σκεφτείς οτι είχαμε  sigma απο το 1992 και δεν έχει πάθει τίποτα απλά τώρα τον άλλαξα γιατί ήθελα περισσότερες δυνατότητες,

εντάξει εμένα μου βγείτε 700 γιατί έβαλα πολλά περιφερειακά που άλλος δεν τα χρειάζεται.

ένας γνωστός έβαλε αυτόν 

http://ecoalarms.com/asyrmatos-synagermos-focus-mtech-fc-300-full-kit.html

και του έχει βγάλει ένα σωρό προβλήματα..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας . Μια ερωτηση να κανω εχω ενα συναγιερμο paradox  με module ip 150 και εχω κατεβασει την εφαρμογη i paradox και χειριζομσι το συναγιερμο απο το κινητο. Το προβλημα ειναι οτι απο το wifi του σπιτιου συνδεεται κανονικα ενω απο το δυκτιο κινητης οχι( με τα δεδομενα του δυκτυου) τι μπορει να φταιει ?

Δημοσ.
4 minutes ago, alex200 said:

Γεια σας . Μια ερωτηση να κανω εχω ενα συναγιερμο paradox  με module ip 150 και εχω κατεβασει την εφαρμογη i paradox και χειριζομσι το συναγιερμο απο το κινητο. Το προβλημα ειναι οτι απο το wifi του σπιτιου συνδεεται κανονικα ενω απο το δυκτιο κινητης οχι( με τα δεδομενα του δυκτυου) τι μπορει να φταιει ?

Δε ξέρω πως ακριβώς ρυθμίζεται το σύστημά σου, αλλά 99% θα χρειαστεί να ρυθμίσεις το modem σου:

• να δώσει πρόσβαση στο σύστημά σου να μιλάει με το internet
  • να προωθεί τα αιτήματα στη σωστή IP
  • να μιλάει με κάποια υπηρεσία τύπου dyndns
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

¨όπως τα είπε ο απο πάνω μου. Εκτός βέβαια αν υπάρχει στο συναγερμό υπηρεσία Cloud που συνδέεσαι μέσω της Paradox στον συναγερμό σου και τον παρακολουθείς

*που μάλλον έχει:

• Δυναμική ΙΡ διεύθυνση μέσω του ParadoxMyHome.
Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
8 ώρες πριν, alex200 είπε

Ρίξε μια μάτια εδώ :    http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=91502

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

πηρα ενα αντιστοιχο απο γκιαρ,εδω και κανα δυο βδομαδες.προς το παρον,δουλευει καλα,αλλα οι αισθητηρες υπερυθρων και θυρων,ειναι με 9βολτες.στην αλλαγη μπαταριων,θα κλαψουν μανουλες,με τα 6 ματια και 6 μαγνητικες που πηρα.οι ηδη υπαρχουσες,ειναι κινεζιες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

πηρα ενα αντιστοιχο απο γκιαρ,εδω και κανα δυο βδομαδες.προς το παρον,δουλευει καλα,αλλα οι αισθητηρες υπερυθρων και θυρων,ειναι με 9βολτες.στην αλλαγη μπαταριων,θα κλαψουν μανουλες,με τα 6 ματια και 6 μαγνητικες που πηρα.οι ηδη υπαρχουσες,ειναι κινεζιες

Από gearbest ποιο πήρες;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

Ποτέ μην εμπιστεύεσαι αυτές τις κινεζιές.. Θα έρθει η ώρα που θα το χρειαστείς και θα σε κρεμάσει. Την έχει πάθει φίλος και κάτι ξέρω.. Απο τότε μόνο ενσύρματους μάρκας..

Δημοσ.

απο το να μην εχω καθολου διοτι δεν μπορω να διαθεσω οσα ζητανε για ενσυρματο,καλυτερο το κινεζικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

απο το να μην εχω καθολου διοτι δεν μπορω να διαθεσω οσα ζητανε για ενσυρματο,καλυτερο το κινεζικο.

Κοιτα έχεις δίκιο αλλά και εγώ οικονομικά δεν μπορούσα να βάλω συναγερμό. Έβαζα λίγα λιγα στην άκρη και όταν μάζεψα 300 -330 ευρώ πήγα τον αγόρασα και τον εγκατέστησα μόνος μου..

(Μονάδα, πληκτρολόγιο, σειρήνα, μπαταρίες 5 ραντάρ και 10-12 μαγνητάκια.)

Μέσα σε 4 χρόνια έχω βάλει αρκετά περιφερειακά (ανιχνευτές καπνού, πλημμύρας, εξωτερικά ραντάρ κτλ). Δεν είχα την δυνατότητα να τα βάλω όλα μαζί.

Αξίζει να κάνεις λίγο υπομονή να μαζέψεις λεφτά και να βάλεις κάτι καλό μια φορά και να σου πάει πόσα χρόνια. Η μόνη συντήρηση είναι οτι θέλει μπαταρίες κάθε 2-3 χρόνια κόστος 30 ευρώ.

Επεξ/σία από pavloa
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...