Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Εχει δοκιμασει κανεις ασυρματο συναγερμο σπιτιου οπως πχ σαν αυτον εδω http://www.novatron.gr/Security-Control/Wireless-Systems/Chuango-G5-SafeHome-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%85.html

Λεει οτι ειναι ασυρματος και οτι τα ρανταρ και οι μαγνητικες παγιδες  λειτουργουν με μπαταριες και στελνουν ασυρματα σημα στην κεντρικη μοναδα.

Αλλα αμα μπει καποιος και σπασει  την κεντρικη μοναδα ο συναγερμος θα σταματησει να χτυπαει ? και σε περιπτωση που παρεις εξωτερικη σειρηνα πχ http://www.novatron.gr/Security-Control/Wireless-Systems/chuango-%CE%B1%CF%83%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B9/Chuango-SafeHome-Outdoor-Siren-WS-280.html και αρχισει να χτυπα παλι αν σπασουν την κεντικη μοναδα παλι δεν θα σταματησει να χτυπαει ?

σε περιπτωση διακοπης ρευματος απο τι ειδα η κεντρικη μοναδα δεν εχει ενσωματωμη μπαταρια αρα αμα κοψουν το ρευμα ο συναγερμος δν χτυπαει?

αρα πρεπει να βαλεις την κεντρικη μοναδα σε καποιο σημειο κρυμμενη?

για δωστε τα φωτα σας !

ευχαριστω

Δημοσ.

Εχω τον chuango g5 ενταξει καλος ειναι για τα λεφτα του! Σου δινει κ την ευκολια οτι σε περνει τηλ οταν χτυπησει ! 1 χρονο τον εχω κ δεν εχει παρουσιαση καποιο προβλημα(μονο ενα rfid απομαγνητιστικε) δεν εχει χτυπηση ποτε χωρις λογο! Μπαταριες δεν εχω αλλαξει πουθενα εδω κ ενα χρονο (σε ρανταρ κτλπ) το κεντρο κ η σειρηνα εχουν επαναφορτιζομενες μπαταριες αρα σε μια διακοπη εξακολουθει να λειτουργει ο συναγερμος! Αν γινει διακοπη ρευματος ο συναγερμος δεν χτυπαει χωρις λογω! Εκτος κ αν καποιο ρανταρ εντοπισει κινηση κτλπ!

Δημοσ.

Εχουμε και λεμε πολυ ακριβος ειναι μια "κινεζια" σε ωραια συσκευασια.Συναγερμος χωρις εξωτερικη σειρήνα δεν είναι συναγερμος ,εαν το θες για να ξυπνησεις παρε ρανταρ εσωτερικου χωρου με ενσωματωμένη σειρηνα στο 1/10 της τιμης.Δεν χρειαζεται να το σπασουν τον πετανε σε ενα κουβα νερο και δεν ακουγεται τπτ ή του ριχνουν αφρο πολυερεθάνης .Επισης 2 μαγνητικες παγιδες παλι πανε παρε με 2 ευρω την μια και ενσωματωμενη σειρηνα .

Εαν θες φθηνο - κινεζικο και ασυρματο συναγερμο παρε καποιον που να εχει εξωτερικη σειρινα και μπαταρια σε κεντρικη μοναδα και σειρηνα.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ θα τα βρεις σε ebay και κινεζομαγαζα στην μιση τιμη

Δημοσ.

με το που θα κανουν οτι ξεκουμπωνουν τη εσωτερικη μοναδα απ τη βαση αυτοματα στελνει σημα κ εξω κ χτυπαει η σειρηνα αν την σπασουν(εσωτερικη μοναδα) η εξωτερικη δεν σταματαει να χτυπαει αν δεν λαβει σημα αφοπλησης συναγερμου! Κοιτα να δεις ειναι ενας φθηνος συναγερμος κ τα τσακαλια εκεινεξω αν θελουν να μπουν θα μπουν! Ακομη κ με ποιο ακριβους! :))

Δημοσ.

Εχω τον chuango g5 ενταξει καλος ειναι για τα λεφτα του! Σου δινει κ την ευκολια οτι σε περνει τηλ οταν χτυπησει ! 1 χρονο τον εχω κ δεν εχει παρουσιαση καποιο προβλημα(μονο ενα rfid απομαγνητιστικε) δεν εχει χτυπηση ποτε χωρις λογο! Μπαταριες δεν εχω αλλαξει πουθενα εδω κ ενα χρονο (σε ρανταρ κτλπ) το κεντρο κ η σειρηνα εχουν επαναφορτιζομενες μπαταριες αρα σε μια διακοπη εξακολουθει να λειτουργει ο συναγερμος! Αν γινει διακοπη ρευματος ο συναγερμος δεν χτυπαει χωρις λογω! Εκτος κ αν καποιο ρανταρ εντοπισει κινηση κτλπ!

αα πολυ ωραια , και ταση απο μπριζα τι χρειαζεται η κεντρικη μοναδα και η εξωτερικη σειρηνα.

Εχουμε και λεμε πολυ ακριβος ειναι μια "κινεζια" σε ωραια συσκευασια.Συναγερμος χωρις εξωτερικη σειρήνα δεν είναι συναγερμος ,εαν το θες για να ξυπνησεις παρε ρανταρ εσωτερικου χωρου με ενσωματωμένη σειρηνα στο 1/10 της τιμης.Δεν χρειαζεται να το σπασουν τον πετανε σε ενα κουβα νερο και δεν ακουγεται τπτ ή του ριχνουν αφρο πολυερεθάνης .Επισης 2 μαγνητικες παγιδες παλι πανε παρε με 2 ευρω την μια και ενσωματωμενη σειρηνα .

Εαν θες φθηνο - κινεζικο και ασυρματο συναγερμο παρε καποιον που να εχει εξωτερικη σειρινα και μπαταρια σε κεντρικη μοναδα και σειρηνα.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ θα τα βρεις σε ebay και κινεζομαγαζα στην μιση τιμη

Φυσικα και εννοειτε με εξωτερικη σειρηνα με ενσωματωμενη μπαταρια.

τον θελω για οταν θα λειπω απο το σπιτι να με ειδοποιει οτι κατι γινεται ωστε να παρω τηλεφωνο κανεναν γειτονα να παει να ρηξει μια ματια τι γινετε, αρα την κεντρικη μοναδα πρεπει να την βαλεις καπου να μην φενεται με την πρωτη ματια .

Δημοσ.

ναι ταση απ την μπρίζα περνει η κεντρικη μοναδα κ η εξωτερική σειρήνα κανονικά 220v εχουν μετασχηματιστεί! επίσης εχει κ  rfid κ σου στελνει μνμ στο κινητο ποιος μπηκε σπιτι κτλπ (προγραμματιζεις με το προγραμματακι στο κινητο ποιος ειναι στο καθε rfid Που εχεις)

οσο αναφορα το κρυψιμο της μονάδας κοιτα να δεις οταν μπαινεις σπιτι η κεντρικη μοναδα αρχιζει κ κανει μπιπ μπιπ.. κ μετραει τα δευτερολεπτα καθυστερησεις εισοδου που εχεις ορισει πχ 10-15 sec αρα οταν μπει καποιος θα αρχισει να ακουει οτι απο καπου προερχετε... το πιο σωστο ίσως να ήταν να επερνες κ ενα ασυρματο πληκτρολόγιο να το εβαζες διπλα στην πορτα κ την μοναδα να την καταχώνιαζες καπου αλλου.. αυτο θα ήταν καπως καλυτερο με ενα επιπλεον κόστος 50 ευρω..

και μην το παρεις απο κινα -ebay κτλπ διοτι εκτος του οτι θα δεις οτι πανω κατω εχει την ιδια τιμή.. δεν θα εχεις και κάλυψη! ενω εδω στην ελλαδα η Novatron ειναι αρκετα αξιοπιστή!

Δημοσ.

ναι ταση απ την μπρίζα περνει η κεντρικη μοναδα κ η εξωτερική σειρήνα κανονικά 220v εχουν μετασχηματιστεί! επίσης εχει κ  rfid κ σου στελνει μνμ στο κινητο ποιος μπηκε σπιτι κτλπ (προγραμματιζεις με το προγραμματακι στο κινητο ποιος ειναι στο καθε rfid Που εχεις)

οσο αναφορα το κρυψιμο της μονάδας κοιτα να δεις οταν μπαινεις σπιτι η κεντρικη μοναδα αρχιζει κ κανει μπιπ μπιπ.. κ μετραει τα δευτερολεπτα καθυστερησεις εισοδου που εχεις ορισει πχ 10-15 sec αρα οταν μπει καποιος θα αρχισει να ακουει οτι απο καπου προερχετε... το πιο σωστο ίσως να ήταν να επερνες κ ενα ασυρματο πληκτρολόγιο να το εβαζες διπλα στην πορτα κ την μοναδα να την καταχώνιαζες καπου αλλου.. αυτο θα ήταν καπως καλυτερο με ενα επιπλεον κόστος 50 ευρω..

και μην το παρεις απο κινα -ebay κτλπ διοτι εκτος του οτι θα δεις οτι πανω κατω εχει την ιδια τιμή.. δεν θα εχεις και κάλυψη! ενω εδω στην ελλαδα η Novatron ειναι αρκετα αξιοπιστή!

αα καταλαβα ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!!

Δημοσ.

Αμα φτάσει ο κλεφτης στην εσωτερική μοναδα του συναγερμού, το παιχνίδι έχει ήδη χαθεί, game over

Ακριβως αυτο.

Μεχρι να φτασει στην εσωτερικη μοναδα,θα τον εχουν "πιασει" ρανταρ,μαγνητικες επαφες,θραυση κρυσταλων  και αλλα πολλα και θα εχει στειλει ηδη σημα η μοναδα.

Αν δεν τον "πιασουν" τα παραπανω,γιατι να κατσει να χασομεραει με την εσωτερικη μοναδα ? Για εκδικηση ?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

με τα ίδια λεφτά παίρνεις έναν ενσύρματο και αξιόπιστο.

έχω βάλει sigma στο σπιτι μου με 350 ευρώ/..

και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

• Like 1
Δημοσ.

με τα ίδια λεφτά παίρνεις έναν ενσύρματο και αξιόπιστο.

έχω βάλει sigma στο σπιτι μου με 350 ευρώ/..

και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

188 ευρώ έχει απο εξωτερικο,ειναι τα μισα λεφτα

Δημοσ.

απόφυγετε τους "ασύρματους" συναγερμούς ακόμα και από καλές εταιρίες. Είναι η χαρά του false alarming.

επίσης οι κινέζικοι ασύρματοι συναγερμοί παρεμποδίζονται εύκολα. Καλύτερα ενσύρματος, είναι ποιο σίγουρη λύση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...