Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Έχω αναλάβει κάποιες απομαγνητοφωνήσεις συνεντεύξεων για κάποιον καθηγητή κάποιου πανεπιστημίου...

Θα ήθελα κάποιες συμβουλές, εμπειρίες από όσους το έχουν επιχειρήσει ώστε το έργο μου και η διαδικασία να γίνει πιο εύκολη και αποτελεσματική....

Τέλος, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο θα μπορούσα να αυξήσω την ένταση του ήχου σε αυτά τα αρχεία;

Δημοσ.

Δουλειά επιστημονικού συνεργάτη στο διδακτορικό μυρίζομαι... :Ρ

Εγώ σχεδόν όσες φορές το έκανα πάντως δούλευα με δυο υπολογιστές, στον ένα είχα το υλικό και πατούσα pause-play και στον άλλο έγραφα. Έχω κάνει και χειρόγραφη, αλλά ήταν πραγματικά μία αιωνιότητα και μια μέρα, δεν το εύχομαι σε κανέναν :/ Σε διαδικασία με προγράμματα και αύξηση ήχου κτλ επίσης δε θα έμπαινα αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τον ήχο, πάρε ένα ζευγάρι ακουστικά και δούλεψε έτσι.

Δημοσ.

Το έκανα κι εγώ παλιά αυτό, από κασέτες σε word! Δε νομίζω να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη συμβουλή, απλά να ξαναδιαβάζεις τις προτάσεις που γράφεις για να βγάζουν νόημα, θέλουν λίγο σουλούπωμα καμιά φορά :)

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει αυτο σε  free http://mp3gain.sourceforge.net/

υπαρχει και καλυτερο αλλα τωρα δεν το θυμαμαι. ΟΧΙ FREE ομως...

Τέλος, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο θα μπορούσα να αυξήσω την ένταση του ήχου σε αυτά τα αρχεία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...