Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα το nzxt ειναι τρομερο κατα την αποψη μου οποτε ισως παω εκει. Οπτικο τον θελω μονο για τα windows αλλα με βλεπω bootable usb. Την κανει τη δουλεια του!

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όποιο σ'αρέσει παίρνεις. Δες reviews στο youtube και σύγκρινε.

Δημοσ.

Βασικα το nzxt δεν υπαρχει στο eshop οποτε μπορει να παω στο αρχικο που προτεινες. Καρτα να περιμενω τοσο ε; Στο τελος απο τα νευρα που λες θα παω σε καμμια 750 να κανω τη δουλεια μου χαχα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ξεχνάς. Την δουλειά σου την κάνεις με τα γραφικά του επεξεργαστή και παίζεις και παιχνίδια όσο είναι δυνατόν. Κάρτα γραφικών ή rx470 ή 970 μεταχειρισμένη. Δεν προτείνω κάτι άλλο στα 1080p γιατί θα είναι τζάμπα λεφτά. Υπάρχει νήμα με βοήθεια για αναβάμιση gpu κάνε ένα κόπο και ρώτα εκεί, καλό είναι να έχεις περισσότερες γνώμες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάνε υπομονή για να μη μετανιώνεις μετά. Εκτός απο 470 και custom 480 αναμένεται και η 1060. Στάκα σου ξαναλέω.

Ρώτα εκεί που σου είπα δεν το λέω τζάμπα, καλύτερα να παίρνεις πολλές γνώμες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

1200 χωρίς την κάρτα γραφικών?

1400 μαζί με κάρτα και monitor. To monitor μέχρι 200 αυστηρά γιατί θα είναι δώρο.

Δημοσ.

Το ιδανικο ειναι του radiohead. Μικρες αυξομειωσεις αν κατι ειναι must. Μεσα στο επομενο τριμηνο θα σηκωνει και κανα μικρο εξτραδακι αν χρειαστει!

Παρεπιμτοντως και τα 2 κουτια δεν υπαρχουν πλεον σε eshop. Υπαρχει προταση για καποιο αλλο;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ιδανικο ειναι του radiohead. Μικρες αυξομειωσεις αν κατι ειναι must. Μεσα στο επομενο τριμηνο θα σηκωνει και κανα μικρο εξτραδακι αν χρειαστει!

Παρεπιμτοντως και τα 2 κουτια δεν υπαρχουν πλεον σε eshop. Υπαρχει προταση για καποιο αλλο;

Χρώμα λευκό;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οτι ναναι δεν με πειραζει αλλα λευκο ηταν ωραιο με τη συνθεση σου!

Άν τους πάρεις τηλ και το ζητήσεις θα το φέρουν. Μου έχει τύχει και στο λέω για άλλο προϊον.

Δεν βρήκα κάτι άλλο στο e-shop πέρα απο ένα inwin αλλα δεν θα το έπαιρνα. Ίσως σου απαντήσει άλλος.

Δημοσ.

Το χουν διαγραψει εντελως! Τεσπα μπορει να παρω τα κομματια απο σκρουτζ να τελειωνει η υποθεση.και να παρω το nzxt. Για το neo zalman black ποια η γνωμη σου;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το χουν διαγραψει εντελως! Τεσπα μπορει να παρω τα κομματια απο σκρουτζ να τελειωνει η υποθεση.και να παρω το nzxt. Για το neo zalman black ποια η γνωμη σου;

ωραίο κουτί vfm για ό,τι προσφέρει αλλα νομίζω ταιριάζει σε οικονομικότερα budget. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν τα μπλέ fans που έχει. H ποιότητα των s340-p400-pro m acrylic είναι σαφώς καλύτερη αλλα είναι και 30€ πάνω. Ενημερωτικά το p400 είναι πιό νέο κουτί απο το s340.

Άν έχεις γνωστό που μπορεί να στο στήσει νομίζω δεν τίθεται θέμα επιλογής μαγαζιού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...