Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα σας σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω κινητό ASUS Zenfone Max Pro 2GB 32GB ή Meizu m3 Note θα ηθελα να μου πείτε την γνώμη σας, ψάχνω κινητό με budget κάτω των 200 ευρώ και να παίρνει dual sim η χρήση που κάνω δεν περιεχέι παιχνίδια και τα λοιπά άπλα βλέπω πολλά βίντεο σε twitch και youtube και θα προτιμούσα να μην κολλάει το κινητό. Αν πιστεύετε ότι ειναι καλή επιλογή θα ηθελα να σας ρωτήσω αν προχωρήσω την αγορά από το παρακάτω site:http://www.vickmall.com/as...hd-screen.html ή http://www.vickmall.com/in...gb-silver.html αν θα πρέπει να επιλέξω κάτι έτσι ώστε να ειναι στα αγγλικά/ελληνικά και να έχει playstore και γενικά τα βασικά πράγματα που έχει ένα κινητό.

Δημοσ.

Στα ίδια λεφτά υπάρχει και το Xiaomi Redmi Note 3 με 3/32 μνήμη στα 162€ σε banggood και Geekbuying βάση το kimovil ή το Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 στο Geekbuying βάση το kimovil, στα 153€. Σου λέω για αυτά τα δύο, επειδή έχουν και πολύ καλή ελληνική υποστήριξη και η εταιρεία είναι από τις έμπιστες. Τώρα αναφορικά με αυτά που προτείνεις εσύ και οι δύο εταιρείες είναι καλές. Απλώς εσένα βάση χαρακτηριστικών ποιο σου αρέσει.

Δημοσ.

Στα ίδια λεφτά υπάρχει και το Xiaomi Redmi Note 3 με 3/32 μνήμη στα 162€ σε banggood και Geekbuying βάση το kimovil ή το Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 στο Geekbuying βάση το kimovil, στα 153€. Σου λέω για αυτά τα δύο, επειδή έχουν και πολύ καλή ελληνική υποστήριξη και η εταιρεία είναι από τις έμπιστες. Τώρα αναφορικά με αυτά που προτείνεις εσύ και οι δύο εταιρείες είναι καλές. Απλώς εσένα βάση χαρακτηριστικών ποιο σου αρέσει.

Για απλή χρήση δηλαδή βίντεο twitch,youtube και καθημερινή χρήση μου προτείνεις το redmi note 3 ή το redmi note 3 pro? και από το kimovil εσύ ποιο μαγαζί μου προτείνεις να πάω από αυτά μιας και θα κάνω πρώτη φορά αγορά κινητού από εξωτερικό. Επίσης θα πρέπει να επιλέξω κάπου να έρθει με international rom δηλαδή να έχει ελληνικά και αγγλικά και to playstore και τα βασικά που έχει το κινητό χωρίς κινέζικες εφαρμογές? επειδη απο ότι είδα έχει και επιλογή για international edition και δεν ξέρω ποια πρέπει να πάρω εγω

Δημοσ.

Για απλή χρήση δηλαδή βίντεο twitch,youtube και καθημερινή χρήση μου προτείνεις το redmi note 3 ή το redmi note 3 pro? και απο το kimovil εσύ ποιο μαγαζί μου προτείνεις να πάω από αυτά μιας και θα κάνω πρώτη φορά αγορά κινητού από εξωτερικό. Επίσης θα πρέπει να επιλέξω κάπου να έρθει με international rom δηλαδή να έχει ελληνικά και αγγλικά και to playstore και τα βασικά που έχει το κινητό χωρίς κινέζικες εφαρμογές?

Μαγαζιά σου έγραψα και στα δύο λινκ, ποιο είναι το πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί. Τα Xiaomi έρχονται ή με την original αγγλοκινέζικη ρομ, χωρίς playstore, όπου μπορείς να το βάλεις εσύ μετά και να γράφεις στα ελληνικά (το μενού θα είναι μόνο στ' αγγλικά) ή την international που έχει ελληνικά, αλλά έχει ακουστεί ότι έχει κάποια ψιλοθέματα. Μπορείς πάντως να βάλεις καθαρά ελληνική ρομ, ενώ υπάρχουν αναλυτικότατοι οδηγοί στο φόρουμ της miui, στο xiaomi-miui.gr, για το πως μπορεί να γίνει.

Δημοσ.

Το note 3 PRO κοιτας μονο.Οχι οτι το απλο ειναι κακο, απλα με την διαφορα τιμης που εχουν δεν εχει κανενα λογω υπαρξης.

Και ειναι τοσο δυνατο οσο οι περσινες ναυαρχιδες(s6 κοκ).

Δημοσ.

Παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις 

Τελικα παραγειλα το XIAOMI Redmi Note 3 PRO στα 205 ευρω απο ελληνικο καταστημα  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...