Προς το περιεχόμενο

Nvr και remote monitoring

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

έχω network video recorder της hikvision το οποιο το εχω συνδεσει επιτυχως στο ιντερνετ. Οταν λεω επιτυχως εννοω οτι μπαινοντας στην διευθυνση ip (την εσωτερικη του πχ192.168.10.χχχ :χχχχ) μπορω να το δω απο browser ή απο την εφαρμογή που προσφέρει η εταιρεία για κινητά.

Το θέμα προφανώς είναι να μπορώ να δω και όταν είμαι εκτός του δικτύου μου με την "public" ip.

Έχω το TG782 που σου δίνει η cyta και κάνω port forwarding δηλαδή πάω στο game and application center φτιάχνω μια καινούργια aplication και βάζω protocol tcp/udp, port range 8000-8000 και translate to 8000 μετά το σώνω και το κάνω assign στην ip του καταγραφικού.

Μετά όμως όταν προσπαθώ να κάνω monitoring είτε από το κινητο είτε από browser είτε από client software που δίνει πάλι η συγκεκριμένη εταιρεία, με την ip που βλέπω σε κάποιο site που βρίσκει την ip σου πχ showip.net και πορτ αυτό που έφτιαξα πριν, δεν συνδέεται.

Απλά έχει connection error ότι και να κάνω. Κάτι που παρατήρησα επίσης είναι ότι μετά από restart το ρούτερ χάνει αυτό το assignment και πρέπει να το ξανακοτσάρω στην ιπ του καταγραφικού.

Έχει κανείς καμιά ιδεά τι γίνεται λάθος ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...