kanesaxo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Σωστά, αυτά έγιναν. Λάθος μου που έλεγα ότι δεν πήρα τα φράγκα. Μίλησα με τον μηχανικό και λέει ότι τιμολόγια κόπηκαν μόνο για τα υλικά, όχι για τους εργάτες. Προέγκριση είχαμε πάρει, όχι έγκριση. Ξεκινάς με δική σου ευθύνη. Σχετικά με το "βιαστικός", οι εργασίες τελείωσαν το καλοκαίρι του 2014!! Και είχαμε όφελος δύο χειμώνες σε πόλη της βορειοδυτικής Ελλάδας 45% μείον στην κατανάλωση πετρελαίου, κάθε έτος. Εάν περίμενα τους ξεφτίλες τους πολιτικούς δεν θα είχα ξεκινήσει μέχρις σήμερα. Τέλος πάντων, να δούμε αν θα τα πάρουμε...σ' ευχαριστώ.... Κοίτα κι εγώ ταλαιπωρήθηκα με το πρόγραμμα, που είμαι και του χώρου. Φυσικά τώρα έπαθα και έμαθα, και στο 2ο προγραμμα που θα κάνω στο σπίτι των δικών μου, θα γίνει το πανυγήρι της αρκούδας. Φυσικά όπωςκαι εσύ, παρολη τη ταλαιπωρία, τα χρήματα που γλυτώσαμε σαν οικογένεια τα 1-2 χρόνια αυτά του προγράμματος, μας άφησαν μια γλυκιά γεύση στο πορτοφόλι. Σκέψου πως απ'τους 3.5 τόνους πετρέλαιο, πέσαμε στον 1, με ΣΠΑΤΑΛΗ και ανελέητη ζέστη. Και ειδικα τη μια χρονια που χε το θερμανσης 1ε και βάλε... Ε στα 2 χρόνια κανεις απόσβεση το δάνειο των 4000ε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα