vasilisvasilikos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 ειχα 3gb,πηρα μια καινουργια κορσειρ ddr3 1333 4gb στην θεση της 1gb.Συνολο 6gb.διαφορα καμμια! windows 7 home premium 64bitεπεξεργαστης Ε6550 dual στα 2.33ghzγραφικων gt520 1gb
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 και ποιος σου ειπε οτι σε νορμαλ χρηση θα δεις διαφορα?το bottleneck μπορει να ειναι cpu ή καρτα γραφικων αναλογως που θες να δεις διαφορα.σε φορτωμα πχ θες ssd.σε Games θες και καρτα γραφικων. 4
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μόνο αν κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα στο pc θα δεις διαφορά εκει θα χρειαστεί η μνήμη
kostasSTi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Αν θέλεις να δεις διαφορά, θα χρειαστείς έναν ssd (αν δεν έχεις ήδη). Εκεί η διαφορά θα είναι τεράστια! 1
NoiSy MaN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω που ακριβώς ήθελες να δεις τη διαφορά, αλλά αυτό μάλλον θέλει αλλαγή όλο έτσι όπως είναι 1
vasilisvasilikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω που ακριβώς ήθελες να δεις τη διαφορά, αλλά αυτό μάλλον θέλει αλλαγή όλο έτσι όπως είναι να αλλαξω και την slk 200? το σπιτι των 180τμ? να κοντινω απο το 1,90? Παντως χαιρομαι που εχεις δυνατο pc......ειναι μαγκια Σας ευχαριστω. θα κοιταξω για ssd. Δεν παιζω παιχνιδια,και αν παιξω παιζω πιο παλια που μου αρεσουν. Ειχα διαβασει οτι οταν ανοιγει ο firefox θελει πολυ ram. Ναι ,οντος σημερα που επαιξα ενα παιχνιδι του 2008 ειναι πολυ smooth ολα (frontline fuel of war)
panos9553 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) να αλλαξω και την slk 200? το σπιτι των 180τμ? να κοντινω απο το 1,90? Παντως χαιρομαι που εχεις δυνατο pc......ειναι μαγκια Σας ευχαριστω. θα κοιταξω για ssd. Δεν παιζω παιχνιδια,και αν παιξω παιζω πιο παλια που μου αρεσουν. Ειχα διαβασει οτι οταν ανοιγει ο firefox θελει πολυ ram. Ναι ,οντος σημερα που επαιξα ενα παιχνιδι του 2008 ειναι πολυ smooth ολα (frontline fuel of war) Γιατι ειρωνεύεσαι vasili? Σου ειπε κατι που δεν ισχυει? Τεσπα, το pc αυτο δεν αξιζει να του προσθεσεις ουτε 1 ευρω επιπλεον..Ακους? Ουτε 1 αν θες την αληθεια. Απλα αστο ετσι οπως ειναι για την χρηση που λες οτι θες. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2016 από panos9553 2
NoiSy MaN Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Γιατι ειρωνεύεσαι vasili? Σου ειπε κατι που δεν ισχυει? Τεσπα, το pc που αυτο δεν αξιζει να του προσθεσεις ουτε 1 ευρω επιπλεον..Ακους? Ουτε 1 αν θες την αληθεια. Απλα αστο ετσι οπως ειναι για την χρηση που λες οτι θες. Εκτός αυτού είναι και τόσο iq ραδικιου που και καλά μιλάει για slk και 180 τετραγωνικά, τη στιγμή που δεν έχει να πάρει ένα έστω αξιοπρεπές σύγχρονο PC και ασχολείται με τα 3 και τα 6 gb RAM... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα