Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα 3gb,πηρα μια καινουργια κορσειρ ddr3 1333 4gb στην θεση της 1gb.Συνολο 6gb.
διαφορα καμμια! windows 7 home premium 64bit
επεξεργαστης Ε6550 dual στα 2.33ghz
γραφικων gt520 1gb

Δημοσ.

και ποιος σου ειπε οτι σε νορμαλ χρηση θα δεις διαφορα?το bottleneck μπορει να ειναι cpu ή καρτα γραφικων αναλογως που θες να δεις διαφορα.σε φορτωμα πχ θες ssd.σε Games θες και καρτα γραφικων.

• Like 4
Δημοσ.

Μόνο αν κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα στο pc θα δεις διαφορά εκει θα χρειαστεί η μνήμη

Δημοσ.

Αν θέλεις να δεις διαφορά, θα χρειαστείς έναν ssd (αν δεν έχεις ήδη). Εκεί η διαφορά θα είναι τεράστια!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω που ακριβώς ήθελες να δεις τη διαφορά, αλλά αυτό μάλλον θέλει αλλαγή όλο έτσι όπως είναι :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω που ακριβώς ήθελες να δεις τη διαφορά, αλλά αυτό μάλλον θέλει αλλαγή όλο έτσι όπως είναι :P

να αλλαξω και την slk 200?

το σπιτι των 180τμ?

να κοντινω απο το 1,90?

Παντως χαιρομαι που εχεις δυνατο pc......ειναι μαγκια  :P

Σας ευχαριστω.

θα κοιταξω για ssd.

Δεν παιζω παιχνιδια,και αν παιξω παιζω πιο παλια που μου αρεσουν.

Ειχα διαβασει οτι οταν ανοιγει ο firefox θελει πολυ ram.

Ναι ,οντος σημερα που επαιξα ενα παιχνιδι του 2008 ειναι πολυ smooth ολα (frontline fuel of war)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να αλλαξω και την slk 200?

το σπιτι των 180τμ?

να κοντινω απο το 1,90?

Παντως χαιρομαι που εχεις δυνατο pc......ειναι μαγκια  :P

Σας ευχαριστω.

θα κοιταξω για ssd.

Δεν παιζω παιχνιδια,και αν παιξω παιζω πιο παλια που μου αρεσουν.

Ειχα διαβασει οτι οταν ανοιγει ο firefox θελει πολυ ram.

Ναι ,οντος σημερα που επαιξα ενα παιχνιδι του 2008 ειναι πολυ smooth ολα (frontline fuel of war)

Γιατι ειρωνεύεσαι vasili? Σου ειπε κατι που δεν ισχυει?

Τεσπα, το pc αυτο δεν αξιζει να του προσθεσεις ουτε 1 ευρω επιπλεον..Ακους? Ουτε 1 αν θες την αληθεια. Απλα αστο ετσι οπως ειναι για την χρηση που λες οτι θες. 

Επεξ/σία από panos9553
  • Like 2
Δημοσ.

Γιατι ειρωνεύεσαι vasili? Σου ειπε κατι που δεν ισχυει?

Τεσπα, το pc που αυτο δεν αξιζει να του προσθεσεις ουτε 1 ευρω επιπλεον..Ακους? Ουτε 1 αν θες την αληθεια. Απλα αστο ετσι οπως ειναι για την χρηση που λες οτι θες.

Εκτός αυτού είναι και τόσο iq ραδικιου που και καλά μιλάει για slk και 180 τετραγωνικά, τη στιγμή που δεν έχει να πάρει ένα έστω αξιοπρεπές σύγχρονο PC και ασχολείται με τα 3 και τα 6 gb RAM...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...