JS v.i.p. Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πετρο, Η ντοματα του 1940 ειναι τροποιημενη εκτος εργαστηριου. Γι αυτο και ειναι ατοφια και εκει που τις φυτευουν, προσεχουν να μην εχει σπειρει gmo ο διπλα για εμφανης λογους. Πως δενεις το πετροβαμβακα με τις gmo δε το καταλαβαινω, απο τη στιγμη που καταληγει η προταση μου οτι το τελικο προϊον δεν εχει γευση και θρεπτικη αξια. Το αεριο το χρησιμποιουνε για να εισαγουν τη ντοματα σε κοντεινερ αγουρη και σκληρη για να μη τραυματιστει, στον τελικο προορισμο της το βαζουν για να ωριμασει. Φυσικα το κανουν και για να πουλησει γρηγορα ο ντοπιος. Οσο για τις gmo με αντοχη στις αντιξοες συνθηκες, το οτι τις καταναλωνουν πλυθησμοι πχ στην Αφρικη, δε σημαινει οτι κανουν καλο στην υγεια. Το τροποποιημενο καλαμποκι μεσω της σογιας βρισκεται παντου, σχεδον σε ολο το συστημα. Το οτι δε παραγεται η ινσουλινη οπως παλια αρα και πιο ακριβα, δε σημαινει το οπως παραγεται τωρα ειναι το σωστο μονο και μονο επειδη ειναι πιο φτηνη. Υγ. Το οτι τα pug εχουν γενετικα προβληματα οντας ζωντανος οργανισμος, στα φυτα γιατι να μην συμβαινει το ιδιο; Το οτι δεν το αντιλαμβανεσαι οπως τα pug δε σημαινει οτι δεν συμβαινει το ιδιο στα φυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Άλλα αντί άλλων, πραγματικά. Αγνοείς βασικές αρχές γενετικής και βιολογίας, οποτε κατανοητό να μην κατανοείς πως είτε διασταυρώσεις επιλεγμένες ποικιλίες είτε τροποποιήσεις σε εργαστήριο και εισάγεις το ίδιο ακριβώς γονίδιο που πέτυχες το 1940 (προσπαθώντας από το 1930, μάλλον) είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Επιλέγει η "αγορά" και προφανώς η εταιρεία τί χαρακτηριστικά θα δώσει. Σε κάποιες περιπτώσεις το τελικό προϊόν είναι ωφέλιμο, σε κάποιες κάτι ενδιάμεσο, σε κάποιες άλλες ακόμα και επικίνδυνο. Δεν δένω κανένα πετροβάμβακα με κανένα GMO...εσύ τον έβαλες στη συζήτηση και σου απάντησα πως και γιατί (όπως και για το gas, κάτι το οποίο δεν αρνείσαι...αλλά εκεί Ok, θα πουλήσει γρήγορα ο ντόπιος και θα βγάλει παραπάνω...κάνοντας ακριβώς αυτό που στηλίτευσες). Προσπάθησε να αντιληφθείς πως GMO δεν σημαίνει πίσωπόρτατηςκολάσεως...όλοι GMO είμαστε, αλλιώς δεν θα ζούσαμε. Κάθε μέρα συμβαίνουν μεταλλάξεις στη Φύση, άλλες επωφελείς για τον οργανισμό που προκύπτει, κάποιες επιβλαβείς. Το να βάλεις στη ντομάτα το γονίδιο από άλλη ποικιλία που θα την κάνει πιο μεγάλη (και μόνο αυτό, όχι μαζί και 15-20 άλλα που προκύπτουν από τις τυχαίες διασταυρώσεις) δεν δημιουργεί κανένα θέμα (αφού το συγκεκριμένο γονίδιο έχει μελετηθεί και έχει βρεθεί πως το μόνο που κάνει είναι να δίνει μέγεθος). Για το καλαμπόκι, τη σόγια και την κάθε "αμφίβολη" τροποποίηση έγραψα από την πρώτη στιγμή...οι mega-corporate πρακτικές με ανησυχούν, με τρομάζουν (επειδή συνήθως είναι ανεξέλεγκτες)....όχι όμως και η επιστήμη που στρεβλώνουν. Το θέμα με την ινσουλίνη, δεν είναι πως παράγεται φτηνά...η ανθρώπινη ανασυνδυασμένη ινσουλίνη παράγεται εισάγοντας το ανθρώπινο "γονίδιο" σε συγκεκριμένο μικροοργανισμό και καλλιεργώντας τον... Αυτός ο οργανισμός, σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες, παράγει ινσουλίνη απόλυτα όμοια με αυτή που παράγει το πάγκρεάς σου, σαν υποπροϊόν του μεταβολισμού του. Απόλυτα συμβατή με τον οργανισμό σου. Απόλυτα! Στη συνέχεια συλλέγεται, καθαρίζεται, συνδέεται με άλλα μόρια για να τροποποιηθούν κάποιες δευτερεύουσες ιδιότητες (χρόνος έναρξης δράσης και διάρκεια δράσης), αποστειρώνεται, συσκευάζεται και σώζει κόσμο. Πριν, οι διαβητικοί πέθαιναν, απλά. Κάπου ενδιάμεσα, είχαμε ινσουλίνη από γουρούνια...τέρμα στις ασυμβατότητες, στις αλλεργίες, στις αντιδράσεις. Όχι απλά είναι σωστό, είναι σωτήριο. Όσο για τα Pug, αυτό που γράφεις ενισχύει τα δικά μου: Κάποιοι "μάγκες" ήθελαν να το κάνουν αυτό το κακομούτσουνο αίσχος που είναι σήμερα, και αδιαφόρησαν για ότι άλλο προέκυψε από τις διασταυρώσεις. Στους GMO, ειδικά αν αντί να τους δαιμονοποιήσουμε τους θέσουμε κάτω από αυστηρό έλεγχο όπως και πρέπει, εισάγεις 1 χαρακτηριστικό και τέρμα. Όχι και όλη τη φύρα μαζί. Θυμάσαι μήπως πριν κάτι χρόνια που αγγούρια και πεπόνια δεν τρώγονταν, επειδή πάλι "εμπειρικά" τα είχαν μπασταρδέψει (μπολιάσει/κεντρώσει) με κολοκύθια (επειδή ήταν πιο ανθεκτικά σε ασθένειες, μαμούνια κλπ?)? Έχεις όλο το internet στη διάθεσή σου...ψάξε καμμιά πιο αξιόπιστη πηγή...όχι τα σκουπίδια που παρέθεσες στο 1ο σου post. Μέχρι εδώ από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Το πρωτο σκουπιδι ειναι η μοναδικη τραπεζα αυθεντικων σπορων στην Ελλαδα, το δευτερο ειναι η εικονα της βιομηχανιας σε λιγες γραμμες. Με τις αρλουμπες που αραδιαζεις, δε περιμενα να καταλαβεις τη πραγματικοτητα. http://bfy.tw/6gAt http://bfy.tw/6gAv http://naturalsociety.com/how-biotech-corporations-and-gmo-crops-are-threatening-the-environment-and-humankind-alike/ Βαριεμαι πραγματικα να παραθεσω κι αλλα, δεν εχει νοημα αλλωστε, το μυαλο σου δε δεχεται την πραγματικοτητα. Ο σπορος του 40 ιδιος με του σημερα. Το διαβασαμε κι αυτο! Ρε μηπως εισαι κανενας αγροτακος με συμβολαιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Γιατι και πως ζουν αναμεσα μας 2310 52 1010 καμερα σε εμενα! ΡΕΕΕΕΕΕΕ μας ψεκαζουν ρεεε δεν μπορειτε να το καταλαβετε.? Ειμαστε πλεον παρα πολλοι για να ζουμε σε αυτον τον πλανητη και κανουν τα παντα για να μας εξοντωσουν σαν κουνουπια! Και εσυ βλακα αγροτη η κτηνοτροφε κατσε και πιστευε αυτα που σε πασαρουν την χλιδη την ευκολια τα προγραμματα και τα δανεια.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkoudelos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Άλλα αντί άλλων, πραγματικά. Αγνοείς βασικές αρχές γενετικής και βιολογίας, οποτε κατανοητό να μην κατανοείς πως είτε διασταυρώσεις επιλεγμένες ποικιλίες είτε τροποποιήσεις σε εργαστήριο και εισάγεις το ίδιο ακριβώς γονίδιο που πέτυχες το 1940 (προσπαθώντας από το 1930, μάλλον) είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Επιλέγει η "αγορά" και προφανώς η εταιρεία τί χαρακτηριστικά θα δώσει. Σε κάποιες περιπτώσεις το τελικό προϊόν είναι ωφέλιμο, σε κάποιες κάτι ενδιάμεσο, σε κάποιες άλλες ακόμα και επικίνδυνο. Δεν δένω κανένα πετροβάμβακα με κανένα GMO...εσύ τον έβαλες στη συζήτηση και σου απάντησα πως και γιατί (όπως και για το gas, κάτι το οποίο δεν αρνείσαι...αλλά εκεί Ok, θα πουλήσει γρήγορα ο ντόπιος και θα βγάλει παραπάνω...κάνοντας ακριβώς αυτό που στηλίτευσες). Προσπάθησε να αντιληφθείς πως GMO δεν σημαίνει πίσωπόρτατηςκολάσεως...όλοι GMO είμαστε, αλλιώς δεν θα ζούσαμε. Κάθε μέρα συμβαίνουν μεταλλάξεις στη Φύση, άλλες επωφελείς για τον οργανισμό που προκύπτει, κάποιες επιβλαβείς. Το να βάλεις στη ντομάτα το γονίδιο από άλλη ποικιλία που θα την κάνει πιο μεγάλη (και μόνο αυτό, όχι μαζί και 15-20 άλλα που προκύπτουν από τις τυχαίες διασταυρώσεις) δεν δημιουργεί κανένα θέμα (αφού το συγκεκριμένο γονίδιο έχει μελετηθεί και έχει βρεθεί πως το μόνο που κάνει είναι να δίνει μέγεθος). Για το καλαμπόκι, τη σόγια και την κάθε "αμφίβολη" τροποποίηση έγραψα από την πρώτη στιγμή...οι mega-corporate πρακτικές με ανησυχούν, με τρομάζουν (επειδή συνήθως είναι ανεξέλεγκτες)....όχι όμως και η επιστήμη που στρεβλώνουν. Το θέμα με την ινσουλίνη, δεν είναι πως παράγεται φτηνά...η ανθρώπινη ανασυνδυασμένη ινσουλίνη παράγεται εισάγοντας το ανθρώπινο "γονίδιο" σε συγκεκριμένο μικροοργανισμό και καλλιεργώντας τον... Αυτός ο οργανισμός, σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες, παράγει ινσουλίνη απόλυτα όμοια με αυτή που παράγει το πάγκρεάς σου, σαν υποπροϊόν του μεταβολισμού του. Απόλυτα συμβατή με τον οργανισμό σου. Απόλυτα! Στη συνέχεια συλλέγεται, καθαρίζεται, συνδέεται με άλλα μόρια για να τροποποιηθούν κάποιες δευτερεύουσες ιδιότητες (χρόνος έναρξης δράσης και διάρκεια δράσης), αποστειρώνεται, συσκευάζεται και σώζει κόσμο. Πριν, οι διαβητικοί πέθαιναν, απλά. Κάπου ενδιάμεσα, είχαμε ινσουλίνη από γουρούνια...τέρμα στις ασυμβατότητες, στις αλλεργίες, στις αντιδράσεις. Όχι απλά είναι σωστό, είναι σωτήριο. Όσο για τα Pug, αυτό που γράφεις ενισχύει τα δικά μου: Κάποιοι "μάγκες" ήθελαν να το κάνουν αυτό το κακομούτσουνο αίσχος που είναι σήμερα, και αδιαφόρησαν για ότι άλλο προέκυψε από τις διασταυρώσεις. Στους GMO, ειδικά αν αντί να τους δαιμονοποιήσουμε τους θέσουμε κάτω από αυστηρό έλεγχο όπως και πρέπει, εισάγεις 1 χαρακτηριστικό και τέρμα. Όχι και όλη τη φύρα μαζί. Θυμάσαι μήπως πριν κάτι χρόνια που αγγούρια και πεπόνια δεν τρώγονταν, επειδή πάλι "εμπειρικά" τα είχαν μπασταρδέψει (μπολιάσει/κεντρώσει) με κολοκύθια (επειδή ήταν πιο ανθεκτικά σε ασθένειες, μαμούνια κλπ?)? Έχεις όλο το internet στη διάθεσή σου...ψάξε καμμιά πιο αξιόπιστη πηγή...όχι τα σκουπίδια που παρέθεσες στο 1ο σου post. Μέχρι εδώ από εμένα. Πάνω σε ποιες πηγές στηρίζεις το συγκεκριμμένο επιχείρημα σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα