Hatsos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μόνο για 15 ετών δεν μου φαίνεται. Ένα 20άρικο την δίνω άνετα.
mg3575 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Σωστός στο ότι δεν προκρίνουμε τη βια εναντίον κανενός. Η βία του σούπερμαν δεν είναι βία, και αυτή είναι η μόνη βία στην οποία αναφέρθηκα. Είναι σα να εύχομαι να τον πλακώσουν στο ξύλο στο WOW και να τον πυροβολήσουν στο Battlefield. Δεν μετράει. Το δικαίωμα στη γνώμη είναι σεβαστό. Η ίδια η γνώμη, όμως, κρίνεται χωρίς φόβο, και χαρακτηρίζει τον άνθρωπο. Αν πχ λες ότι gay=πουστάρας, έχω κάθε δικαίωμα να σε αποκαλέσω ομοφοβικό, οπισθοδρομικό, απαίδευτο, άξεστο κλπ Αν πχ λες ότι αφρικανός = σκυλάραπας, σκατόμαυρος κλπ, έχω κάθε δικαίωμα να σε αποκαλέσω ρατσιστή. Επίσης, απόλυτο δικαίωμα στο να λέει ο καθένας ό,τι θέλει, δεν υπάρχει. Ο λόγος μίσους είναι και στην ελλάδα πλέον ποινικό αδίκημα. Αν πχ φωνάζεις "καλός μαύρος, νεκρός μαύρος", "θάνατος και ξύλο στις πουστάρες", πας για την μπουζού. Σωστός φίλε μου σε όλα αυτα που είπες. Και εδώ γελάω με ψευτοαριστερούς αναρχικούς που λένε "θανατο στους φασίστες" ή με φεμιναζί που λέει "καλό ψόφο στους μισογύνιδες που μας καταναλώνουν το οξυγόνο"
pinelakias Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Respect. Η marvel ξέρει τι κάνει. Πλέον ο ΙΜ είναι RDJ για την marvel. Μετά από ένα σημείο θα σταματησει. Άμα βάλουν άλλο άντρα στην θέση του οι περισσότεροι θα βλέπουν έναν τυπα να αντιγράφει RDJ. Αλλά με την κοπέλα αυτή στα comics, δεν θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τώρα σε όσους δεν αρέσει, είστε είτε Tony Stark fans, είτε φοβισμένοι γιατί η μειονότητα κερδίζει επιτέλους την δημοσιότητα. Εγώ προσωπικά είμαι RDJ και IM fan, οπότε με αρέσει αυτή η αλλαγή.
Nightshady Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Respect. Η marvel ξέρει τι κάνει. Πλέον ο ΙΜ είναι RDJ για την marvel. Μετά από ένα σημείο θα σταματησει. Άμα βάλουν άλλο άντρα στην θέση του οι περισσότεροι θα βλέπουν έναν τυπα να αντιγράφει RDJ. Αλλά με την κοπέλα αυτή στα comics, δεν θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τώρα σε όσους δεν αρέσει, είστε είτε Tony Stark fans, είτε φοβισμένοι γιατί η μειονότητα κερδίζει επιτέλους την δημοσιότητα. Εγώ προσωπικά είμαι RDJ και IM fan, οπότε με αρέσει αυτή η αλλαγή.
aris1986 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μόνο για 15 ετών δεν μου φαίνεται. Ένα 20άρικο την δίνω άνετα. XAXAX εσυ για κατι αλλο θα μιλας, γυναικες-ευρω τιμη πιατσας κτλπ
Nightshady Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Τα ιαπωνικά κομικς, κινούμενα σχέδια και video games εδώ και δεκαετίες μας παρουσιαζούν δίχως ενδοιασμούς ενδιαφέρον LGBT χαρακτήρες (ακόμα και σε σειρές δημοφιλής σε παιδιά όπως το Sailor Moon και το Dragonball) με τους αμερικάνους στην συνέχεια να τους λογοκρίνουν. Μέχρι και ξεχωριστές κατηγορίες υπάρχουν για anime και manga όπου επικεντρώνονται σε ερωτικές και σεξουαλικές σχέσεις ομοφυλόφιλων που πουλάνε πολύ και σε ετερόφιλους. https://en.wikipedia.org/wiki/Yaoi#Sh.C5.8Dnen-ai https://en.wikipedia.org/wiki/Yuri_(genre) Οπότε αργήσανε πολύ οι αμερικάνοι να το παίξουν προοδευτικοί. Άσε δε που το κάνουν και με λάθος, απαίσιο, ερασιτεχνικό τρόπο. 1
kfyros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 15χρονο ανήλικο ο iron man.Μάλιστα.Συμπρωταγωνιστής ο Μπομπ Σφουγγαράκης;. 1
kfyros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Βλέπω ο Ozzy να τους απαγορεύει να χρησιμοποιούν το ομώνυμο τραγούδι.
Nightshady Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 http://www.breitbart.com/big-hollywood/2016/07/01/marvel-turns-donald-trump-comic-book-villain/ http://theralphretort.com/trudeau-the-superhero-6029016/ Όταν βλέπεις τα comics της Marvel να χρησιμοποιούνται ως ακρο-αριστερές φαντασιώσεις του κάθε ατάλαντου ψευτο-κουλτουριάρη, τότε δεν είναι ν' απορείς κανείς που πέφτουν οι πωλήσεις τους κατακόρυφα.
uesugi1989 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Γενικά είναι επίπονο να διαβάζεις τα σχόλια στις ειδήσεις στο insomnia, αλλά αν το κάνεις σε αυτό το θέμα θα βρεις αυτό, όπου ΑΝ το δεις, θα ακούσεις οτι είναι ένας νέος χαρακτήρας το κορίτσι που κάποια στιγμή μέσα στο 2018 θα πάρει την στολή του iron man. Οπότε μην ανησυχείς ο Τόνυ Σταρκ θα παραμείνει το ίδιο άτομο, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος... BTW, πριν καιρό, την στολή του iron man την χρησιμοποιούσε ο James Rhodes, ίσως τον έχεις ακουστά ως war machine. Μάλλον και τότε είχε πάει άκλαυτο «...από τους old time fans της σειράς.» Δε μου αρέσει ο τροπος που απαντάς φίλε μου, δεν σε ξέρω και απο χθες ούτε έχεις την οικειότητα με εμένα να μου απαντάς με προσβλητικό ύφος, ούτε προσβάλλω κανέναν με το σχόλιο μου. Προσωπική μου γνώμη είναι, τίποτα περισσότερο. Δεν το ήξερα ότι έπρεπε να εχω την άδεια σου για να γράψω για τη δυσαρέσκεια μου σχετικά με το μελλον του ironman. Μπορώ να γράψω για τη δυσαρέσκεια μου που σταμάτησε ο Διαμαντιδης και ο kobe το μπάσκετ η θα πρέπει να πάρω και για αυτο την άδεια σου?
Nightshady Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 To πρόβλημα με το diversity (δεν ξέρω ποιός ελληνικός ορισμός ταιριάζει καλύτερα εδώ) είναι το εξής: Δεν υπάρχει diversity. Mόνο μαύροι αμερικάνοι, μουσουλμάνοι, άτομα της LGBT κοινότητας και φεμινίστριες τρίτου κύματος. Και φυσικά όλα λαμβάνουν μέρος στις ΗΠΑ. Ούτε άτομα από διαφορετικές θρησκείες, ούτε άτομα από άλλες χώρες κι ηπείρους, ούτε άτομα από άλλα κοινωνικά στρώματα, ούτε άτομα με διαφορετικές κουλτούρες...Τυχαίο; Δεν νομίζω. Αν θέλουν diversity, ας το κάνουν δημιουργώντας νέους χαρακτήρες κι όχι ν' αλλάζουν παλιούς χαρακτήρες ώστε να σπρώξουν την πολιτική τους αντζέντα. Αλλά βέβαια: τα SJWs δεν φημίζονται για την φαντασία τους.
TheAccountant Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 οτιδηποτε εχει σχεση με marvell, comics, κλπ spin off που καταληγουν στο σινεμα, εχω πάψει εδω και καιρο να τα βλεπω. Αυτα δεν ειναι ταινιες. Ενα ανακατεμα της τραπουλας χειριστου ειδους για να φερουν μερικα μπικικινια στα ταμεια. Ειναι βιομηχανια σινεμα με την κακή εννοια... * επίσης το trend του να βάζουμε διαφορα minorities στις ταινιες μέσα ντε και καλα μου προκαλεί απέχθεια. 1) δεν κολλάνε 2) ποτε αρχικά δεν υπήρχε θέμα ουτε πχ βλέποντας κανεις σταρ τρεκ η ιντιανα jones εκανε καποια σύνδεση στο μυαλο του για φυλετικά ή σεξουαλικα θέματα. Εβλεπε μια γαμάτη ταινια δράσης and thats all. Τώρα ομως... οχι... θα σου βάλουν και εναν μαυρο ζαν λουκ πικαρντ και εναν πουστη ιντιανα τζοουνς και αυτομάτως απο μονοι τους δημιουργουν θεμα απο εκει που δεν υπηρχε γιατι ποτε κανεις δεν σκέφτηκε αυτη τη συνδεση. 1
parlapipas25 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Η marvel εχει καταστρεψει τον κινηματογραφο.
Nightshady Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Για τις κιν/κες ταινιες θα διαφωνησω καθως βγαζουν διαφορα αριστουργηματα οπως το Deadpool, Guardians of the Galaxy, Antman...Χαρη στις εισπρακτικές επιτυχίες των ταινιών βγάζει τα σπασμένα η Marvel. Ειδικά το Deapool το γουστάρω τρελά για τους εξής λόγους: - Είναι πιστό στο πνεύμα της σειράς. - Προκειμένου να διατηρήσει το πνεύμα του κόμικ, ο σκηνοθέτης δεν δίστασε να κάνει την ταινία κατάλληλη μόνο για ενήλικο κοινό σ' αντίθεση με τις περισσότερες ταινίες υπερηρώων που απευθύνονται σε μικρότερες ηλικίες για εμπορικούς σκοπούς. Παρόλα αυτά έκανε τρελές πωλήσεις. - Παρόλο που είχε πολύ μικρότερο budget συγκριτικά με άλλες διάσημες ταινίες υπερηρώων, πρόσφερε μεγαλύτερα κέρδη μιας και εκμεταλεύτηκαν σωστά το budget της. - Είναι Deadpool! 1
gnsX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το Deadpool δείχνει τη περιπέτεια ενός λευκού στρεητ άντρα. Ο καλύτερος του φίλος είναι λευκός, η γυναίκα του είναι λευκη.. Δλδ ΕΛΕΟΣ!!! Σταματήστε επιτέλους, γιατί να μην είναι μαύρος τρανς, ο φίλος του Εσκιμωος gay και η γυναίκα του Κινεζα μεταναστρια; Ρατσιστες όλοι τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα