alexakis199 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα...χωρίς να πω πολλά πολλά θέλω να αλλάξω από forthnet που έχω γιατί το σήμα όσον αφορά τα online games κλπ τον τελευταίο καιρό είναι απαράδεκτο. Το ίδιο θέμα έχουν και φίλοι μου αλλά πήγαν στον ΟΤΕ. Εγώ δυστυχώς δεν έχω αυτήν την δυνατότητα οπότε θα ήθελα να ρωτήσω , Vodafone ή Wind ?(θέλω απλά να παίζω και να μην έχω lags,pings κλπ)(επίσης όχι vdsl καθώς δεν έχει γραμμή η περιοχή μου και δεν έχω και την οικονομική δυνατότητα)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Πρωτα απο ολα εξηγησε μας ακριβως τι προβλημα εχεις και ανεβασε φωτο απο τα στατιστικα της γραμμης σου...Σπανια το να αλλαξει καποιος εταιρια λυνει το προβλημα...
alexakis199 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καθε φορα που παιζω λαγκάρω και εχω πινγκ
bill2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καλημέρα Με άλλο ρουτερ δοκίμασες μίπως είναι απο το ρουτερ
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ποσο Ping αν επιτρεπεται? Μηπως παραλληλα κατεβαζεις κατι η υπαρχουν αλλες συσκευες στο σπιτι συνδεδεμενες και ειναι στο utube/fb/ταινιες Online κτλπ?
alexakis199 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καλημέρα Με άλλο ρουτερ δοκίμασες μίπως είναι απο το ρουτερ είναι το τρίτο ρούτερ που έχω αλλάξει. Ποσο Ping αν επιτρεπεται? Μηπως παραλληλα κατεβαζεις κατι η υπαρχουν αλλες συσκευες στο σπιτι συνδεδεμενες και ειναι στο utube/fb/ταινιες Online κτλπ? Όχι κλείνω τα πάντα που κατεβάζω ή αν είναι κάποιος στο ίντερνετ με wi-fi...και πάλι ας πούμε έχω 120-250 πινγκ σταθερά...ενώ έπαιζα με 69-85(ώρες ώρες φτάνει και 400-500 πινγκ)
alexakis199 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Εχεις ζητησει να σε βαλουν σε fastpath? Μου είπαν θα ενεργοποιήσουν κάτι για πιο σταθερό ping...αλλά χρειάζεται ένα 24ωρο....οπότε περιμένω αύριο
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Λοιπον,επειδη και εγω προσφατα ειχα θεματα με το ping εχω να σου πω το εξης.Εχω Forthnet εδω και 2 χρονια σχεδον.Προσφατα ξεκινησα ματσακια LoL και ειχα ping αλλες φορες 85 και αλλες 95.Εμαπινα και 1 το βραδυ αλλα και 5 το απογευμα.Το ping εκει...χωρια απ αυτο εχω τους δικους μου να μπαινουν ιντερνετ και παει η μανα μου να μπει στη πλατφορμα του Πανεπιστημιου για να ακουσει μια συναντηση.Εκει το νετ τα κλαταρε(10Mbps πιανω) και το ping πηγε στο θεο,χωρια απ αυτο σε game εφαγα μπαν επειδη με πεταξε(20 λεπτα χρονομετρο και μετα γκειμ αλλα ημουν σε low priority για τα επομενα πεντε ματς).Απο τοτε δεν ξαναμπαινω γιατι πραγματικα,ακομα και θεματα με το Youtube εχω στο κινητο,γιατι ξαφνικα με πεταει.Τωρα αρχισε και στο laptop μου.Θα κοιταξω σοβαρα να βαλω VDSL γιατι παρολο που ειμαι περιπου λιγοτερο απο 1000 μετρα απο αστικο κεντρο ειχα τα εξης θεματα σε Adsl. Cyta:6,5Mbps,χωρις αποσυνδεσεις Wind:6,5Mbps,συχνες αποσυνδεσεις Forthnet:10 Mbps,πεταει συσκευες το ρουτερ και αρκετα υψηλο ping(στο LoL ειδικα το πηρα χαμπαρι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα