mimis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μου φέρανε ένα S6 Clone πριν από λίγες μέρες με πρόβλημα. Όποτε πας να κατεβάσεις εφαρμογές ή κάτι από το ίντερνετ, πετάει ένα μήνυμα ότι ο χώρος αποθήκευσης δεν επαρκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι χρειάζεται. Το κινητό είναι κινεζιά ολκής, προφανώς, και έχει επαναφερθεί σε εργοστασιακή κατάσταση ώστε να το πιάσω από το μηδέν, αν βεβαίως έχετε προτάσεις. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
chios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πέτα το μην ασχολείσαι με σαβούρες, πιστεύω να μην το πλήρωσες κιόλας;;
Goro29 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μου φέρανε ένα S6 Clone πριν από λίγες μέρες με πρόβλημα. Όποτε πας να κατεβάσεις εφαρμογές ή κάτι από το ίντερνετ, πετάει ένα μήνυμα ότι ο χώρος αποθήκευσης δεν επαρκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι χρειάζεται. Το κινητό είναι κινεζιά ολκής, προφανώς, και έχει επαναφερθεί σε εργοστασιακή κατάσταση ώστε να το πιάσω από το μηδέν, αν βεβαίως έχετε προτάσεις. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αυτο ειναι το θεμα εκεί που σου λέει π.χ ότι έχεις 32 GB μνήμης στην πράξη μπορεί να μην έχεις ούτε 512 mb δλδ είναι εικονικό στο σύστημα του κινητου δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι 1
mimis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Όχι, τι να πληρώσω; τόσο φόλα είναι Ε; Δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ παιδιά.
Makeran Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά, γιατί του προτείνετε να το παρατήσει? Εγώ έχω ένα s3 clone από το 2012 και ακόμα λειτουργεί. Στο θέμα μας τώρα: Πήγαινε: Ρυθμίσεις-> Εφαρμογές-> Play Store -> Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων. Μετά από αυτό μπαίνεις Play Store, πατάς αποδοχή και πας να κατεβάσεις clean master. Το πρόβλημα, όπως είπαν και οι άλλοι είναι ότι ο Κινέζος έχει moddάρει τα system files, ώστε εσένα να σου δείχνει μία αξιοπρεπή χωρητικότητα, η οποία όμως είναι εικονική και το κινητό στην πραγματικότητα έχει μόνο όσο χρειάζεται για να λειτουργεί. Αν ακόμα και μετά από αυτό δε σε αφήνει να κατεβάσεις τίποτα, το rootάρεις(αν και μάλλον είναι ήδη)και πας και κατεβάζεις(μπορείς να κατεβάσεις το apk) μία εφαρμογή διαχείρισης root, για να διαγράψεις κάποιες από τις μη απαραίτητες προεγκατεστημένες εφαρμογές. Αν πάλι δε σε αφήνει ψάχνεις για custom rom, αν είναι κανένας γνωστός κλώνος. Αν δε βρίσκεις, καλή επιτυχία στην εύρεση λύσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα