Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασα και παλι το κανει με το ιδιο καλωδιο κεραιας.....αλλαξα και πριζα......καιτα ιδια..οποτε εντοπιζω το ζητημα σε θεμα καλωδιωσης? γιατι με την ιδια κεραια οι αλλες τηλεορασεις πεζουν οκ.....εκτος εαν θελω τπτ εσωτερικη κεραια να παρω η κατι που αλλο φταιει..θα τρελαθω

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/7/2016 στις 10:13 ΜΜ, nikos903 είπε

Τι ισχύς σήματος και τι ποιότητα σήματος βγάζει; Ποιος είναι ο αποκωδικοποιητή; Στην ίδια κεραία έχετε και άλλη τηλεόραση; Αν ναι αυτή κάνει νούμερα; (ασχέτως συχνότητας, αν κάνει έστω και λίγο).

Τι ισχύς σήματος και τι ποιότητα σήματος βγάζει; Ποιος είναι ο αποκωδικοποιητή; Στην ίδια κεραία έχετε και άλλη τηλεόραση; Αν ναι αυτή κάνει νούμερα; (ασχέτως συχνότητας, αν κάνει έστω και λίγο).

Καλησπέρα και από εμένα! Νέος χρήστης! Επιτρέψτε μου να επαναφέρω το θέμα καθότι έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα...ο αποκωδικοποιητής μου είναι ένας legent, αλλά δεν πρέπει να φταίει αυτός γιατί τον έχω αλλάξει και πάλι τα ίδια! αν ισχύουν τα όσα έχεις πει, δηλαδή στην ίδια κεραία να έχουμε και άλλη τηλεόραση και κάνει και αυτή νούμερα, ασχέτως συχνότητας; έχτω και αν κάνει λίγο;; τι μπορεί να φταίει;;;; Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Vangelius

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...