Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια lg σχετικα παλια τηλεοραση κ τελευταια μου κανει κατι νερα. Ο ηχος ειναι μια χαρα, αλλα η εικονα γενικα κολλαει. Ειναι συνδεδεμενη με αποκωδικοποιητη. Τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Ισως και να μην εχει σχεση. Αλλα εχω και εγω το ιδιο προβλημα, τρωει αγρια κολληματα, ειδικα σε καποια ματς του euro δεν μπορουσα να δω τιποτα, αλλες φορες στρωνει απο μονο του. Εχω διαφορετικη τηλεοραση φυσικα. Sorry αν ειναι off τοπικ λιγο αλλα ελεγα μπας και υπαρχει μια γενικη λυση η εχει να κανει με την αντενα η τον αποκωδικοποιητη.

Δημοσ.

Τι ισχύς σήματος και τι ποιότητα σήματος βγάζει; Ποιος είναι ο αποκωδικοποιητή; Στην ίδια κεραία έχετε και άλλη τηλεόραση; Αν ναι αυτή κάνει νούμερα; (ασχέτως συχνότητας, αν κάνει έστω και λίγο).

• Like 1
Δημοσ.

Τι ισχύς σήματος και τι ποιότητα σήματος βγάζει; Ποιος είναι ο αποκωδικοποιητή; Στην ίδια κεραία έχετε και άλλη τηλεόραση; Αν ναι αυτή κάνει νούμερα; (ασχέτως συχνότητας, αν κάνει έστω και λίγο).

Στο πρωτο ερωτημα σου που/πως  το τσεκαρω?Ο αποκωδικοποιητης ειναι ενας της crypto.Οχι δεν εχω αλλη τηλεοραση στην ιδια κεραια.

Δημοσ.

Τότε απο τις ρυθμίσεις. Μπες μενού και στον συντονισμό κάπου θα βρεις κάτι να γράφει ισχύς και ποιότητα. (Power και Quality).

Δημοσ.

Σου κανει σαν μωσαικο με περιεργα χρωματα? Για δοκιμη σηματος πατα στον κοτρολ του αποκωδικοποιητη δυο φορες το κουμπι info.

Βαλε και κατι αλλο να δεις πχ ενα usb, dvd να δουμε ενα το κανει η μητρικη η ειναι χαμηλο σημα στο τηλεοπτικο.

Δημοσ.

Το βλέπω να επανέρχεται αλλά αν είναι βλέπουμε τότε....

Όπως και να έχει αν είναι σήματος ψάξε να το δυναμώσεις και αν δεν είναι ψάξε Firmware για τον αποκωδικοποιητή πιο νέο, αν δεν υπάρχει κάνε του επαναφορά εργοστασιακών και βλέπεις. Αν και πάλι κάνει τα ίδια και έχει καλό σήμα και τελευταίο λογισμικό θα πρέπει να είναι hardware το θέμα, θερμοκρασία ή βλάβη... Βέβαια πρέπει να τσεκάρεις και με άλλα καλώδια.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω μια turbo x tv καινούργια και η ερτ κολλάει..στο σαλόνι παίζει η ερτ ενώ στο δωμάτιο μου και στο δίπλα δωμάτιο δεν παίζει...τι μπορώ να κάνω?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...εγω εχω μια lg στο δωμάτιο μου....συνεχως χαλαει το σημα με νερα...δοκιμαζω αλλο καλωδ.κεραιας αλλη τηλεόραση και τα ιδια..... ωστοσο οι αλλες τηλεορασεις που παιρνουν απο την ιδια κεραια παίζουν κανονικα... έλεγξα την πρίζα δν ειχε θεμα....επομενως τι πρεπει να ελεγξω? Μηνες προσπαθω να βρω λυση? Τι βηματα να ακολουθήσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...