Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πόσο κόστισε είναι εντυπωσιακό τουλάχιστον. Λογικά αν το κάναμε εμείς αυτό το τηλεσκόπιο θα ξεπερνούσε τα 5 δις η κατασκευή του.

Πρεπει να μην ειναι πολυ ωραια να σε μετατοπιζουν με το ετσι θελω , δεν νομιζετε ;

Κι εδώ σ' εμάς διώχνουν πόσο κόσμο (με απαλλοτριώσεις) κάθε φορά που γίνεται ένα μεγάλο έργο, με πιο πρόσφατο και κοντινό σε μένα, τις νέες γραμμές του ΟΣΕ στην πελοπόννησο.

• Like 1
Δημοσ.

εμένα σαν μια απλή κατασκευή με panel μου κάνει

δεν βλέπω κάτι high end με υψηλή τεχνολογία 

και μου φαίνεται τα περισσότερα χρήματα τα πήραν οι απαλλοτριώσεις 

Δημοσ.

Κι εδώ σ' εμάς διώχνουν πόσο κόσμο (με απαλλοτριώσεις) κάθε φορά που γίνεται ένα μεγάλο έργο

Έτσι είναι οι μαφίες. Το καλό εδώ τουλάχιστον είναι ότι οι τιμές στην απαλλοτρίωση είναι καλύτερες από αυτές της Κίνας. Αν και όπως πάει...

Δημοσ.

Κύριοι εξωγήινοι ανοίξαμε και σας περιμένουμε η αποθέωση του αυτάκια τώρα περιμένουμε το νέο wow σήμα ή κανένα του τύπου "ναι με ακούτε;" μόνο μην τολμήσουμε και απαντήσουμε πίσω.Πάντως όπως πάει η δουλεια σε λίγα χρόνια τα μεγαλύτερα πράγματα σε όλους τους τομεις θα είναι στην Κίνα

Δημοσ.

Ε στο χωριο τοσα ειναι οι μιζες για αυτο.

Οι κινεζοι δεν εχουν τετοια.

Και βέβαια δεν έχουν. Αφού ξέρουν τι θα τους συμβεί άμα καταδικαστουν για διαφθορά

Link.png Site: Chinaexecutes corrupt Hangzhou and Suzhou officials

Από τα δικά μας μέρη πότε θα έρθουν μια βόλτα?

Δημοσ.

εμένα σαν μια απλή κατασκευή με panel μου κάνει

δεν βλέπω κάτι high end με υψηλή τεχνολογία 

και μου φαίνεται τα περισσότερα χρήματα τα πήραν οι απαλλοτριώσεις 

Είπε ο κλασικός Έλληνας που ξέρει τα πάντα...... κρίμα που δεν σε είχαν για σύμβουλο, τζάμπα λεφτά πέταξαν ε?"

Πληροφοριακά πάντα η τεχνολογία κρύβεται από πίσω στα μηχανήματα και υπολογιστές που λαμβάνουν, αναλύουν και επεξεργάζονται τα διάφορα σήματα τα οποία λαμβάνει ένα δορυφορικό πιάτο. 

• Like 1
Δημοσ.

δαπανούν τοσα πολλά λεφτά γιατι αν υπάρχει κατι εκει έξω πρέπει να το μάθουμε ,μην ξεχνάτε οτι σε 4δις χρονια περίπου αν δεν έχουμε καταφέρει να φύγουμε απο τον πλανήτη γη ....BOOM ....και κάποια στιγμή ,καπου εκεί ,και ο γαλαξίας μας θα συγκρουστεί με τον ανδρομέδα ,και μάλλον και πάλι BOOM ,δεν θα ειναι άδικο να χαθεί το ανθρώπινο είδος σε μια νύχτα ,πολύ άδικο ......πρέπει να μάθουμε την αλήθεια που ειναι εκεί έξω ...........πρέπει να βρούμε τρόπο να ταξιδέψουμε πολύ γρήγορα ,πιο γρήγορα και απο την ταχύτητα του φωτός .........

Δημοσ.

παιδάκια πεινάνε και αυτοί σκάνε τα λεφτά στης σαχλαμάρες τους

Τεχνολογικό φόρουμ είναι...  μπορείς να κάνεις τα παράπονά σου αλλού, εκτός αν το λες για τρολ...

και για όσους παραπονιούνται.. άντε να καλλιεργήσετε καμία πατάτα και αφήστε το διάστημα σαυτούς που πρέπει..  ο καθένας έχει τον σκοπό του..  κανείς δεν κατακρίνει αυτό που σπούδασες να κάνεις μήν το κάνεις εσύ για άλλους. Αμάν αυτή η καραμέλα με τα παιδάκια που πεινάνε.. να τρώς το μισό πιάτο το μεσημέρι και το άλλο να το στέλνεις στα παιδάκια ή ακόμα καλύτερα να γραφτείς στους γιατρούς χωρίς σύνορα.

• Like 3
Δημοσ.

αν δεν δαπανούσαμε χρήματα για νέες εφευρέσεις και ανακαλύψεις ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ σαν είδος ....... ή θα ζούσαμε ακόμα σε σπηλιές ή θα ειχαμε φύγει όλοι σούμπιτοι απο κάποιον ιο ,

• Like 1
Δημοσ.

ας φτιαξουν και ενα τετοιο στη σεληνη τωρα ή στον Αρη ;)

Και την συντήρηση ποιός θα την κάνει ο E.T. ή ο Ματ Ντέιμον ;

Δημοσ.

δαπανούν τοσα πολλά λεφτά γιατι αν υπάρχει κατι εκει έξω πρέπει να το μάθουμε ,μην ξεχνάτε οτι σε 4δις χρονια περίπου αν δεν έχουμε καταφέρει να φύγουμε απο τον πλανήτη γη ....BOOM ....και κάποια στιγμή ,καπου εκεί ,και ο γαλαξίας μας θα συγκρουστεί με τον ανδρομέδα ,και μάλλον και πάλι BOOM ,δεν θα ειναι άδικο να χαθεί το ανθρώπινο είδος σε μια νύχτα ,πολύ άδικο ......πρέπει να μάθουμε την αλήθεια που ειναι εκεί έξω ...........πρέπει να βρούμε τρόπο να ταξιδέψουμε πολύ γρήγορα ,πιο γρήγορα και απο την ταχύτητα του φωτός .........

Η σύγκρουση με την Ανδρομέδα δεν είναι όπως την φαντάζεσαι. Οι γαλαξίες όταν συγκρούονται ενώνουν τα κέντρα μάζας τους, δεν στουκάρουν μεταξύ τους καθώς είναι σχεδόν τελείως κενός ο χώρος ενδιάμεσα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...