πανηλειακός Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 καλησπέρα εγκατέστησα τα ubuntu και επειδή δεν ξέρω πολύ από linux πρέπει να εγκαταστήσω drivers ? η απλα με τις ενημερώσεις είμαι Ok? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Drivers πέρα από κάρτα γραφικών δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις, είναι όλα σχεδόν μέσα στον πυρήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ευχαριστώ ναι αλλά πως κάνω εγκατάσταση τους drivers την κάρτας? γιατί στα windows ήταν διαφορετικά και από ότι βλέπω στο site της amd δεν έχει την 16.04 αλλα 15.04 λογικά όμως θα την υποστηρίζει και την 16.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλό διάβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ποια καρτα γραφικων εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 amd 7750 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Για την καρτα που εχεις, και για τη διανομη (και την εκδοση της) που θες να βαλεις, εχεις μια επιλογη για driver για την καρτα σου, τον opensource radeon που ερχεται προεγκατεστημενος. Αν δεν εχεις καποιο σημαντικο προβλημα με αυτον, πχ υπερθερμανση, τον κρατας και ξενοιαζεις. Και οχι, δεν ισχυει το "εφοσον ηταν συμβατος με την παλια εκδοση, θα ειναι και με την καινουρια", επειδη ακριβως η καινουρια εχει νεοτερο πυρηνα και xorg (τα σημαντικοτερα πραγματα που θελει ενας driver για καρτα γραφικων για να παιξει) και ο driver της ati δεν ειναι συμβατος με τιποτα απο τα 2. Οποτε τον ξεχνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 ΟΚ σε ευχαριστω. αρα δεν χρειαζεται να κανω εγω καποια εγκατασταση.. απλα παρατηρω λιγο οταν βλεπω ενα βιντεο π.χ η streaming μου φαινεται λιγο οτι κολλαει.. ελαφρα βεβαια γιαυτο τον λογο δεν ξερω αν φταιει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 έβαλα κι εγώ τα ubuntu 16.04 και έχω θέμα να εγκαταστήσω το pop corn time.μου λέει ότι ο τύπος του αρχείου δεν υποστηρίζεται. Στα properties στον τύπο αρχείου λέει executable (application/x-executable) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 exe κατέβασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 deb πρέπει να είναι το αρχείο. Τι κατέβασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 πακετάκι για λίνουξ. από το σάιτ του pοp corn . έκανα αποσυμπίεση και βγήκαν 3 αρχεία και δεν ανοίγουν. Τι βλακεία έκανα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αν κανεις διπλο κλικ στο αρχειο "Popcorntime" δεν ξεκιναει τιποτα? Τοτε ισως να σου λειπει κατι, πχ οι γραμματοσειρες της ms. Το αναφερω γιατι ειναι κλασικο προβλημα της λινουξοεκδοσης του popcorntime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 δεν κάνει τίποτα αν πατήσω πάνω του. Με δεξί κλικ και άνοιγμα με το archive manager λέει ότι δεν υποστηρίζεται.πώς τις βάζω τις γραμματοσειρές; Πάντως το αρχείο είναι σωστό γιατί το ίδιο είχα κατεβάσει και σε mint και μπήκε κανονικότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 ποιο αρχείο κάνεις κλικ? Με δεξί κλικ και στις ιδιότητες του λέει ότι είναι εκτελέσιμο? Αν όχι άλλαξε το στο να γινει και κάνε προσπάθησε να το τρέξεις ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα