sils Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ΠΑιδια ανοιγω το τοπικ για εμας που ειμαστε επαρχια και δεν εχουμε αμεση προσβαση σε κεντρικα service. Δυστυχώς το κινητο μου κατι επαθε και χρειάστηκε επισκευή τι να κανω λοιπον μου ηρθε και το εδωσα στον Γερμανο να το στειλει στην Samsung ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.............γιατι θα μεινω πανω απο 2 εβδομαδες χωρις κινητο . Απο αυτα που καταλαβα εχουν μια τρομερα δυσκινητη διεργασια πρωτα τα στελνουν στα κεντρικα του γερμανου και μετα ολα μαζι στο service ths καθε εταιρειας. Εχουμε και λεμε 2 μερες στην κουριερ 3 μερες η συσκευη ειναι προς ελενχο και βλεπουμε απο δευτερα.......... Αλλα για να μην τα ισοπεδώνουμε ολα ειναι αφανταστα ευγενικοι και προσπαθουν να βοηθησουν οσο μπορούν με τα εργαλεία που εχουν εδω αξιζουν ενα μπραβο επισης αλλο ενα θετικο ειναι οτι γλυτωνεις τα εξοδα του κουριερ και αν το ζητησεις σε ενημερωνουν τηλεφωνικα για καθε εξελιξη της διαδικασιας πραγματικα σε αυτο το θεμα ειναι πολυ μπροστα. Αν θελεται λοιπον να τελειωνεται γρηγορα να το στελνετε εσεις το κινητο σας με ενα κουριερ στην καθε εταιρεια και οχι δια μεσο αλλων γιατι μετα απο τηλ επικοινωνια με την samsung για καθε service θελουν 2 εργασιμες μερες η και μια ωρα αν τους το πας εκει και εγω δια μεσω τριτου ειμαι στις 5 οταν ο μεσος ορος τους ειναι 10 εργασιμες!!!!!!!
king2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλα γιατι τοσο καιρο για να φτιαχτει?Χαλασε πριν λιγες μερες η τηλεοραση samsung που εχω και ηρθαν την πηραν και σε 3 μερες την εφεραν φτιαγμενη.Μεσα στην εγγυηση οποτε δεν πληρωσα τιποτα.Τι συμβαινει με τα κινητα και θελουν τοσες μερες για να φτιαχτουν δεν το καταλαβαινω.
sils Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλα γιατι τοσο καιρο για να φτιαχτει?Χαλασε πριν λιγες μερες η τηλεοραση samsung που εχω και ηρθαν την πηραν και σε 3 μερες την εφεραν φτιαγμενη.Μεσα στην εγγυηση οποτε δεν πληρωσα τιποτα.Τι συμβαινει με τα κινητα και θελουν τοσες μερες για να φτιαχτουν δεν το καταλαβαινω. ειναι η διαδικασια μεσο τριτου .........αλλα νομιζω οτιστις τηλεορασεις επικρατη αλλο καθεστως σε καποια πραγματα ειναι πολυ μπροστα η samsung.
king2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ειναι η διαδικασια μεσο τριτου .........αλλα νομιζω οτιστις τηλεορασεις επικρατη αλλο καθεστως σε καποια πραγματα ειναι πολυ μπροστα η samsung. Κάτι τέτοιο συμβαίνει γιατί μου φαίνεται πολύς καιρός χωρίς κινητό. Δεν δίνουμε και λίγα χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα