Προς το περιεχόμενο

Memory unlock της AMD RX 480 από 4GB σε 8GB

Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το είχε κάνει και παλιότερα με την HD6950 που γινόταν 6970(τι ωραίο συναίσθημα όταν τη φλάσαρα και δούλευε σωστά)

Ακόμα να πεταχτεί fanboy της Nvidia να πεις "H Nvidia που είναι σοβαρή εταιρία δεν τα κάνει αυτά..."

εγώ φλάσαρα την 5850 μου σε 5870 και μπόρεσα να την υπερχρονίσω άνετα και με πολύ καλές θερμοκρασίες,μετά απο 5-6 χρόνια που την έχω ΣΚΥΛΑ δεν έχει πάθει τίποτα.

Και με την εγγύηση τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση.?

Γιατί αν είναι να χάνεται τότε χίλιες φορές να αφήσω την κάρτα όπως είναι.(υποθετικά πάντα καθώς δεν έχω την κάρτα)

ρίσκα είναι φίλε μου,πάντως και με τα 4gb μια χαρά θα δουλεύει,στο black ops iii τι πήρε ? 0,1fps....σιγά τα λάχανα αν η ισχύς της κάρτας δεν αξιοποιεί τα 8gb τι να το κάνεις.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Fallen4ngel . Ρισκαρεις γιατι με το που ανοιξεις την καρτα, βγαλεις εστω και μια βιδα χανεις την εγγύηση και οτιδήποτε παθει η καρτα μετα πρεπει να την ξαναγορασεις ή να τρεχεις να στην φτιαχνουν.

Ρισκαρεις την κάρτα;;;;

Γιατί ρε παιδιά τα γράφεται αυτά; Γιατί;

δεν θα πάθει τίποτα η κάρτα αν της το κάνεις κατα πάσα πιθανότητα αλλά επειδή δεν είναι τέλεια τα μηχανήματα,αν έχει κάποιο πρόβλημα απο το εργοστάσιο και χαλάσει μέσα στην εγγύηση γιατί να την χάσεις? για ούτε 1 fps ? 

αυτό πάντως δεν μπορώ να το καταλάβω, έφτιαξε η εταιρεία μια κάρτα με 8 γίγα ,την κλείδωσε στα 4 γιγα και την πούλησε με τιμή στα 4,και τώρα βγήκε ένα unlock για να στην πάει στα 8 γιγα ,γιατι βρε κατακαημένη amd δεν την πουλάς εξαρχής με 8 γιγα στην τιμή των 4σσάρων .

εκτος αν αυτά τα μοντέλα unlock ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ,όπως και να έχει πολύ μπέρδεμα.

*εκτός και αν ειναι ένα τρύκ για να πουλήσει τις 4σσάρες ,έβγαλε 100 μοντέλα κλειδωμένα ,και καλά απο λάθος τα έριξε στην αγορά ,και νάτο το τυράκι ........

εγώ φλάσαρα την 5850 μου σε 5870 και μπόρεσα να την υπερχρονίσω άνετα και με πολύ καλές θερμοκρασίες,μετά απο 5-6 χρόνια που την έχω ΣΚΥΛΑ δεν έχει πάθει τίποτα.

ρίσκα είναι φίλε μου,πάντως και με τα 4gb μια χαρά θα δουλεύει,στο black ops iii τι πήρε ? 0,1fps....σιγά τα λάχανα αν η ισχύς της κάρτας δεν αξιοποιεί τα 8gb τι να το κάνεις.

Pic or it didn't happen.

Ποτέ δεν το έχω ακούσει αυτό.

• Like 1

αυτό πάντως δεν μπορώ να το καταλάβω, έφτιαξε η εταιρεία μια κάρτα με 8 γίγα ,την κλείδωσε στα 4 γιγα και την πούλησε με τιμή στα 4,και τώρα βγήκε ένα unlock για να στην πάει στα 8 γιγα ,γιατι βρε κατακαημένη amd δεν την πουλάς εξαρχής με 8 γιγα στην τιμή των 4σσάρων .

εκτος αν αυτά τα μοντέλα unlock ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ,όπως και να έχει πολύ μπέρδεμα.

*εκτός και αν ειναι ένα τρύκ για να πουλήσει τις 4σσάρες ,έβγαλε 100 μοντέλα κλειδωμένα ,και καλά απο λάθος τα έριξε στην αγορά ,και νάτο το τυράκι ........

Γιατι υποσχέθηκε 199$ κάρτα με 4GB και η ?hynix? δεν μπορούσε να παρέχει αρκετά κομμάτια μνήμης (ειναι διαφορετική απο αυτη που παίρνουν τα 8gb).

Οπότε η AMD αποφάσισε να πουλήσει με απώλειες και να κρατήσει το λογο τις παρά να κάνει "paper launch" και κανεις να μη βρίσκει την κάρτα που "κανει 199$"

• Like 5

Βλέπω μερικοί ακόμη δεν ξέρουν τα βασικά....

Δηλαδή πρέπει να βγάλεις το cooler ντε και καλά (όχι ότι αν το βγάλεις έχεις θέμα αλλά να είχαμε να λέγαμε) στην τελική την φλασαρεις και αν έχει όλα οκ αν όχι την φλασαρεις πίσω.

Θα το κάνουμε και αυτό πρόβλημα τώρα;

Νέο πρόβλημα με AMD έβγαλαν 8Gb κάρτες και τις πουλάει για 4Gb, μέγα σκάνδαλο λέμε.

Προηγούμενα σκάνδαλα είχαμε πάλι με τις 6950->6970 7970->280χ 290->290χ φτάνει βρε AMD δεν θέλουμε τζάμπα επιδόσεις θέλουμε να λες 4 να δίνεις 3.5.Ποτε θα το καταλάβεις;;;

• Like 9

Βλέπω μερικοί ακόμη δεν ξέρουν τα βασικά....

Δηλαδή πρέπει να βγάλεις το cooler ντε και καλά (όχι ότι αν το βγάλεις έχεις θέμα αλλά να είχαμε να λέγαμε) στην τελική την φλασαρεις και αν έχει όλα οκ αν όχι την φλασαρεις πίσω.

Θα το κάνουμε και αυτό πρόβλημα τώρα;

Νέο πρόβλημα με AMD έβγαλαν 8Gb κάρτες και τις πουλάει για 4Gb, μέγα σκάνδαλο λέμε.

Προηγούμενα σκάνδαλα είχαμε πάλι με τις 6950->6970 7970->280χ 290->290χ φτάνει βρε AMD δεν θέλουμε τζάμπα επιδόσεις θέλουμε να λες 4 να δίνεις 3.5.Ποτε θα το καταλάβεις;;;

εκτος αν μετά το λάθος φλασάρισμα γίνει τούβλο .........

μαλλον δεν διαβασες το αρθρο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...