Προς το περιεχόμενο

GTX 1070 - Ποια υλοποίηση; - Από που;

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απορω εν έτη 2016 με τα μεγαθήρια που έρχονται να σκέφτεστε για αγορα την 1060..ειναι σχεδόν σίγουρο ότι τη πατάτα θα τη φάτε στα 1080p..εκτός εάν βέβαια θυσιασεις αρκετα settings ή δεν υπάρχει κασέρι που είναι σεβαστό..εάν έχεις αποφασίσει ότι θα κάνεις το πρώτο απορω και πάλι τι αναβάθμιση είναι αυτή..βήματα πίσω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Προς το παρόν:

DOOM - Vulkan

RoTR - DX12

Hitman - DX12

AoS - DX12

Quantum Break - DX12

Gears of War - DX12

Deus Ex Mankind Divided - DX12

Έχουμε Links με μετρήσεις για τα παρακάνω παιχνίδια από κάποιο Review;

Δεν μας τα λέει πολύ καλά ο φίλος στο Video νομίζω.

Στο Topic που έχω ανοίξει για την GTX 1080 Gaming X γράφω:

http://www.insomnia.gr/topic/612583-msi-gaming-x-gtx-1080-8gb/?p=54997671

Μάλιστα έγραψα Video με και χωρίς Hairworks.

Το GPU Usage δεν πέφτει κάτω από 99% και το Frame Rate δεν πέφτει κάτω από 60. Παίζει 60FPS-95FPS.

Με λίγα λόγια βλέπω αυτά που διαβάζω στα Reviews. Είναι λογικό να έχω μικρότερη απόδοση από τις πλατφόρμες που δοκιμάζουν οι Reviewers τις κάρτες γραφικών. Έχουν CPU των 1200€, κάτι που είναι λογικό να αποδίδει καλύτερα η πλατφόρμα στο σύνολο της.

Ο FX8320 ή αν θέλετε επειδή έχω κάνει OC, ο FX8350 δεν νομίζω πως είναι πιο γρήγορος από τον 4690K. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί ο τυπάς έχει χαμηλότερη απόδοση από εμένα.

Απορω εν έτη 2016 με τα μεγαθήρια που έρχονται να σκέφτεστε για αγορα την 1060..ειναι σχεδόν σίγουρο ότι τη πατάτα θα τη φάτε στα 1080p..εκτός εάν βέβαια θυσιασεις αρκετα settings ή δεν υπάρχει κασέρι που είναι σεβαστό..εάν έχεις αποφασίσει ότι θα κάνεις το πρώτο απορω και πάλι τι αναβάθμιση είναι αυτή..βήματα πίσω..

Πριν είχα Sapphire R9 390. Μου έγινε επιστροφή χρημάτων.

Δεν είναι λογικό να σκέφτομαι την GTX 1060 από τη στιγμή που αποδίδει καλύτερα ακόμα και από την 390X και από τη στιγμή που θα μου μείνουν και χρήματα;

Έχει ένα δίκιο στο ότι τα επόμενα παιχνίδια μπορεί να είναι πιο απαιτητικά και να φάμε φόλα. Το σκέφτομαι και εγώ αυτό.

Το βίντεο αναφέρεται καθαρά σε 144hz users..Δεν βλέπω κάτι παράλογο..Θες πολλά fps και τέτοια κάρτα? Δεν την βάζεις σε παλιό cpu.. Simple.. Για 60 fps/hz μια χαρά κρατάνε.. Το ξέρω από πρώτο χέρι..

• Like 1

Stock i5 μπορεί να την περιορίζει λίγο στα τόσα πολλά frames, αλλά με OC δεν ρίχνει μπουκάλι ούτε σε GTX1080.

Stock ο i5 δεν είναι πιο αργός από FX8320 OCed.

Το βίντεο αναφέρεται καθαρά σε 144hz users..Δεν βλέπω κάτι παράλογο..Θες πολλά fps και τέτοια κάρτα? Δεν την βάζεις σε παλιό cpu.. Simple.. Για 60 fps/hz μια χαρά κρατάνε.. Το ξέρω από πρώτο χέρι..

Βλέπω ότι έχει χαμηλό GPU usage και χαμηλότερα FPS από εμένα.

Κάτι γίνεται...

Εχει κανεις αποψη για την asus rog gtx 1070 OC ? εχει 529 ευρο απο γερμανια με 12ευρο μεταφορικα ... Δεν ειναι αμεσα διαθεσιμη αλλα κατοπιν παραγγελιας ... Εδω ελλαδα την εχουν 584+μεταφορικα προς το παρον.Ημουν αναμεσα σε αυτη και στην evga ftw αλλα μαλλον θα παω για αυτη ...

https://www.computeruniverse.net/en/products/90656485/asus-rog-strix-geforce-gtx1070-oc-strix-gtx1070-o8g-gaming.asp

Εαν έχεις κάποια δυνατότητα να πάρεις την EVGA από αμερική αγοράζεις αυτή μιας και θα σου βγει πολύ φθηνότερα και έχει παγκόσμια εγγύηση.

Αλλιώς εγώ θα πήγαινα για  MSI-Zotac(Καλή ψύξη και 3-5 χρόνια εγγύηση αντίστοιχα) ή Gainward-Palit λόγω της πολύ καλής ψύξης που έχουν. 

Εαν έχεις κάποια δυνατότητα να πάρεις την EVGA από αμερική αγοράζεις αυτή μιας και θα σου βγει πολύ φθηνότερα και έχει παγκόσμια εγγύηση.

Αλλιώς εγώ θα πήγαινα για  MSI-Zotac(Καλή ψύξη και 3-5 χρόνια εγγύηση αντίστοιχα) ή Gainward-Palit λόγω της πολύ καλής ψύξης που έχουν. 

Από Αμερική φαντάζομαι ότι τα μεταφορικά θα είναι πολλά. Υπάρχει Ευρωπαϊκό Site/Κατάστημα για την Ευρώπη.

Από Αμερική φαντάζομαι ότι τα μεταφορικά θα είναι πολλά. Υπάρχει Ευρωπαϊκό Site/Κατάστημα για την Ευρώπη.

Εννοούσα να τη φέρει κάποιος γνωστός από Αμερική ή ο ίδιος. 

• Like 1

Απορία: Δηλαδή αν αγοράσει κάποιος φίλος στην Αμερική την 1070 από π.χ. Amazon.com και μου την φέρει στις αποσκευές του την επόμενη φορά που θα έρθει Ελλάδα δεν παίζουν έξτρα χρεώσεις; Π.χ. τύπου τελωνείο ή στο αεροδρόμιο ή κάτι τέτοιο;

Δεν παίζουν όχι. Ας βγάλει την συσκευασία αν έχει κανα περιτύλιγμα όπως και την τσάντα αγοράς.

Και λες ένα ότι είναι παλιά και μου την έδωσε ο φίλος μου δώρο :)

Αν το παρουσιάσεις σαν καινούργιο η αγορά πρέπει είναι μέχρι 430 ευρώ. 

Ενω δλδ η ASUS δεν εχει εγγυηση παγκοσμια , αν την παρω ειτε απο Ευρωπη ειτε απο Αμερικη (εχω πολλους γνωστους Αμερικη)? Ή το support της asus δεν ειναι καλο σε περιπτωση που κατι (χτυπα ξυλο) παθει η καρτα σε σχεση με της evga ? Ενος φιλου προσφατα ειχε προβλημα η gtx970 της evga και επρεπε να τη στειλουν Ολλανδια ... ενα Θεος ξερει ποτε θα την εχει πισω ... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...