Heatspreader Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Πολύ καλή τιμή τα 491 για την AMP Extreme, η κάρτα είναι τούμπανο και με ψήνει θα έλεγα.. Γιατί σκέφτομαι να πάω και στην 1080Ti όταν βγει, οπότε δεν έχει νόημα να δώσω τα παραπάνω για μια 1080. Θα πάρεις δηλαδή 1070 και μετά 1080Ti; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Όχι ότι θα σου προσφέρει η gtx 1070 στα 1080p ultra settings τα 144hz του monitor σου... Σε όλα τα υπόλοιπα +1 Θα μου προσφερει οσο υψηλοτερα fps σε ultra settings μπορω να παρω στο monitor μου(αλλιως high settings σε ολα τα παιχνιδια ανετα 144hz). Για αυτο το λογο αλλωστε δεν θελω να δωσω μια περιουσια για την 1070,ειδικα επειδη θα εχω χασουρα(αναμενομενη βεβαια)και απο την 970 αφου επεσαν οι τιμες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Θα μου προσφερει οσο υψηλοτερα fps σε ultra settings μπορω να παρω στο monitor μου(αλλιως high settings σε ολα τα παιχνιδια ανετα 144hz). Για αυτο το λογο αλλωστε δεν θελω να δωσω μια περιουσια για την 1070,ειδικα επειδη θα εχω χασουρα(αναμενομενη βεβαια)και απο την 970 αφου επεσαν οι τιμες. Εγώ τις περιμένω να σταθεροποιούνται γύρω στα 450 κατοστάρικα αλλά από φθινόπωρο.Για ποια υλοποίηση σκέφτεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Θα πάρεις δηλαδή 1070 και μετά 1080Ti; Θα εξαρτηθεί από τις απαιτήσεις των παιχνιδιών και από το πως θα αποδίδει η κάρτα στο δικό μου μόνιτορ γιατί ήδη μια 1070 δεν το καλύπτει(1440P/144Hz), βέβαια δεν έχω κόλλημα να 'ναι το frame-rate 100+, αλλά θέλω να 'μαι 50+ στα πάντα με max settings. Ή 1080 είναι καλύτερη επένδυση από την 1070..τι τώρα τι μετά. Όχι δεν είναι καλύτερη επένδυση, όταν δεν θα παίζει η 1070 maxed out, δεν θα παίζει ούτε η 1080. Και η τιμή της δεύτερης είναι πολύ τραγική για την ώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Εγώ τις περιμένω να σταθεροποιούνται γύρω στα 450 κατοστάρικα αλλά από φθινόπωρο.Για ποια υλοποίηση σκέφτεσαι? Απο Φθινοπωρο καλη ωρα θα κατσω να ασχοληθω και αναλογα και με τις τιμες/μαγαζι που θα προτιμησω.Αν πχ προτιμησω το Msystems που φερνει Msi/Asus/Gigabyte,δεν εχει νοημα να κοιταζω ουτως ή αλλως τις αλλες υλοποιησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Η 1060 θα είναι σαν μια 390x; Έχω στο νου μου και αυτήν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledaque Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Η 1060 θα είναι σαν μια 390x; Έχω στο νου μου και αυτήν... Η nVidia ειπε οτι θα ειναι στα επιπεδα της 980 οποτε υπολογιζε λιγο παραπανω απο την 390X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Η nVidia ειπε οτι θα ειναι στα επιπεδα της 980 οποτε υπολογιζε λιγο παραπανω απο την 390X. Επειδή πάντα είμαι επιφυλακτικός με τις εταιρίες γι' αυτά που λένε, δεν το πολυπιστεύω. Αν είναι πιο γρήγορη από την 390X και σε καλή τιμή, δηλαδή περίπου στα 330€, μπορεί να πάω προς τα εκεί. Μία 1070 έχει 500€. Αν είναι να έχει 400, μου φαίνεται μετά μικρή η διαφορά του κατοστάρικου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledaque Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Επειδή πάντα είμαι επιφυλακτικός με τις εταιρίες γι' αυτά που λένε, δεν το πολυπιστεύω. Αν είναι πιο γρήγορη από την 390X και σε καλή τιμή, δηλαδή περίπου στα 330€, μπορεί να πάω προς τα εκεί. Μία 1070 έχει 500€. Αν είναι να έχει 400, μου φαίνεται μετά μικρή η διαφορά του κατοστάρικου. Προσωπικα αν ημουν στη θεση σου και επαιρνα καρτα σ' αυτα τα λεφτα θα διαλεγα την 480 και συγκεκριμενα την υλοποιηση της Sapphire για αρκετους λογους. 1) Ειχα mid range AMD καρτα (6950 Sapphire) και ημουν αρκετα ευχαριστημενος 2) Λογω αρχιτεκτονικης το GCN γινεται καλυτερο με το χρονο εν συγκριση με τις αρχιτεκτονικες της nVidia 3) Το προσφατο φιασκο με το Vulkan και το Doom οπου η διαφορα της 480 με την 1070 κλεινει στο ~10% 4) Πιστευω οτι η nVidia υπερβαλλει με τα benchmarks που εχει δειξει οτι η 1060 ειναι τοσο μπροστα απο την 480 5) Γενικα βρισκω λιγο περιεργη την τιμολογηση της. Αν ειναι να κανει 400 ευρω και αν την παρεις σε μερικους μηνες που θα εχουν πεσει οι τιμες γιατι να μην δωσεις 50 ευρω παραπανω και να παρεις μια 1070? Παντως αν δε βιαζεσαι φυσικα και θα πρεπει να περιμενεις αλλα γενικα δεν περιμενω να ειναι καμια τρελη θετικη εκπληξη η 1060, μαλλον μοιαζει σα μια βεβιασμενη κινηση της nVidia για να κοψει λιγο απο την φορα της 480 γιατι αμα δεν εχει ανταγωνιστη σ' αυτη την τιμη θα παρει ΤΕΡΑΣΤΙΟ μεριδιο της αγορας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 1) Ναι, το πιστεύω. Και εγώ με την 5870 της Asus ήμουν μια χαρά. 2) Πιστεύεις ότι η κάρτες γραφικών έχουν εξέλιξη μετά το λανσάρισμα της επόμενης σειράς; 3) Το Doom είναι ένα παιχνίδι που έτσι και αλλιώς παίζει καλά όμως. Θα δούμε το Vulkan να καθιερώνεται όλο και περισσότερο; 4) Καλά αυτό είναι πολύ πιθανό. Γενικότερα τα έχουμε πει πολλές φορές για τα Benchmarks. 5) Αν η διαφορά είναι τόσο μικρή είναι αστείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Το οτι οι τιμες θα εχουν πεσει απο που προκυπτει ρε παιδες για να καταλαβω?Το διαβαζω συχνα αυτο αλλα δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει. Δειτε πχ μια δημοφιλη υλοποιηση της 970 ποτε επεσε να πεσει τοσο εντονα σε τιμη https://www.skroutz.gr/s/5535666/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-G1-Gaming-GV-N970G1-GAMING-4GD.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Κάνα 20άρικο δεν θα πέσουν από Σεπτέμβρη, τουλάχιστον στο Amazon; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Οι τιμές θα πέσουν διότι θα βελτιωθεί η διαθεσιμότητα που τώρα είναι τραγική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Οι τιμές θα πέσουν διότι θα βελτιωθεί η διαθεσιμότητα που τώρα είναι τραγική. Στο Amazon θα πέσουν; Πλέον αυτό είναι σημείο αναφοράς για εμένα. Η διαθεσιμότητα τώρα είναι τουλάχιστον αστεία στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Σαφώς και θα πέσουν, γιατί το Amazon έχει καλή διαθεσιμότητα ; Πουθενά δεν είναι καλή για την ώρα, ούτε καν στο Αμέρικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις