Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλή είναι η 1070 αλλά με ξενερώνει που τρώει τάπα από OC'ed από 980Ti..Πάντως εγώ λέω να περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβριο μπας και κατέβουν οι τιμές, γιατί τα 500+ για 1070 είναι πολλά και στην τελική δεν υπάρχουν και παιχνίδια αυτή τη περίοδο, αλλά η απόφαση δική σου.

Δημοσ.

Overclock στις κάρτες γραφικών δεν κάνω. Οπότε δεν με ενδιαφέρει να κλοκάρει η κάρτα. Να είναι κλοκαρισμένη από τον κατασκευαστή, ok.

Πόσο να πέσουν οι τιμές; Κάνα 20άρικο;
Αυτό με τα παιχνίδια είναι ένας από τους λόγους που σκέφτομαι από Σεπτέμβρη. Έτσι και αλλιώς περισσότερο παραλία αράζω αυτή την εποχή.

Δημοσ.

Είμαι πιο κοντά στην EVGA.
http://eu.evga.com/Products/Product.aspx?pn=08G-P4-6173-KR

1) Εγγύηση
2) Ωραία εμφάνιση

3) Συμπαθώ EVGA ως νούμερο ένα κατασκευαστή nvidia.

Τείνω να μην πάρω πιο κλοκαρισμένη έκδοση. Αν για 2fps πρέπει να δώσω 50€ παραπάνω δεν ψήνομαι.
Μήπως πάρω και την απλή με 10€ λιγότερα δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να την πάρω την άλλη εβδομάδα, μπορεί και από Σεπτέμβρη.

Όλα παίζουν.

Να την πάρεις με το να την πάρεις στα χέρια σου είναι μεγάλη ή διαφορά ;) Αυτό λένε τα παιδιά.

Δημοσ.

Καλή είναι η 1070 αλλά με ξενερώνει που τρώει τάπα από OC'ed από 980Ti..Πάντως εγώ λέω να περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβριο μπας και κατέβουν οι τιμές, γιατί τα 500+ για 1070 είναι πολλά και στην τελική δεν υπάρχουν και παιχνίδια αυτή τη περίοδο, αλλά η απόφαση δική σου.

Αυτο το βλεπω συνεχεια να επαναλαμβανεται αλλα απο ερευνα που εκανα δεν ειναι αληθεια, εκτος και αν συγκρινεις top tier 980 ti με 1550+ oc με πατατα 1070 Founder's edition που throttlαρει και πιανει max 1850 mhz...

Απο συγκρισεις που εχω δει οι επιδοσεις της 980 ti OC'd σε συγκριση με 1070 OC'd ειναι στην καλυτερη περιπτωση ισες και στην χειροτερη 5-10% πιο κατω.

H μονη περιπτωση που ενδεχεται να ειναι πιο μπροστα σε αλλες εφαρμογες εκτος gaming.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που η nvidia και η κάθε nvidia έβγαλε νέα σειρά καρτών γραφικών, αυτήν θα υποστηρίξουν και αυτή θα παίξει καλύτερα.
Σε 6 μήνες από τώρα θα έχει μεγαλώσει η ψαλίδα λόγω Drivers και καινούριων παιχνιδιών. Απλή λογική και γνώση ιστορίας. Δεν χρειάζονται τεχνικές γνώσεις για TFOPS, κλπ.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που η nvidia και η κάθε nvidia έβγαλε νέα σειρά καρτών γραφικών, αυτήν θα υποστηρίξουν και αυτή θα παίξει καλύτερα.

Σε 6 μήνες από τώρα θα έχει μεγαλώσει η ψαλίδα λόγω Drivers και καινούριων παιχνιδιών. Απλή λογική και γνώση ιστορίας. Δεν χρειάζονται τεχνικές γνώσεις για TFOPS, κλπ.

Δεν ειναι οτι η nVidia παραταει να υποστηριζει της παλιες της καρτες, απλα επειδη η 980 ti ειναι κοντα 2 χρονια καρτα οι πιο πολλες/ευκολες βελτιστοποιησεις εχουν γινει και δεν υπαρχουν πολλα περιθωρια ενω η 1070 ειναι καινουργια και εχει χρονο για να ωριμασουν οι drivers.

Ισως να ειμαι λαθος αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω θεωριες συνομωσιας οτι η nVidia gimpαρει επιτηδες της παλιες της καρτες...

• Like 1
Δημοσ.

Ισως να ειμαι λαθος αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω θεωριες συνομωσιας οτι η nVidia gimpαρει επιτηδες της παλιες της καρτες...

Θα μπορούσαν να ασχοληθούν ακόμα τόσο οι Game Devs όσο και οι ίδιες οι εταιρίες.

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι ρίχνουν επίτηδες τις επιδόσεις στις παλιές κάρτες.

Πώς γίνεται στο Doom να είναι καλύτερη η EVGA;
Από την MSI Gaming X.
Και σε άλλα παιχνίδια...
Αφού έχει χαμηλότερο ρολόι...
Παράξενο;

http://www.guru3d.com/articles-pages/evga-geforce-gtx-1070-sc-superclocked-gaming-review,19.html

Δημοσ.

Αυτο το βλεπω συνεχεια να επαναλαμβανεται αλλα απο ερευνα που εκανα δεν ειναι αληθεια, εκτος και αν συγκρινεις top tier 980 ti με 1550+ oc με πατατα 1070 Founder's edition που throttlαρει και πιανει max 1850 mhz...

Απο συγκρισεις που εχω δει οι επιδοσεις της 980 ti OC'd σε συγκριση με 1070 OC'd ειναι στην καλυτερη περιπτωση ισες και στην χειροτερη 5-10% πιο κατω.

H μονη περιπτωση που ενδεχεται να ειναι πιο μπροστα σε αλλες εφαρμογες εκτος gaming.

Λίγο το λινκ του Heat να δεις μάλλον το αντίθετο!!!

Θα μπορούσαν να ασχοληθούν ακόμα τόσο οι Game Devs όσο και οι ίδιες οι εταιρίες.

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι ρίχνουν επίτηδες τις επιδόσεις στις παλιές κάρτες.

Πώς γίνεται στο Doom να είναι καλύτερη η EVGA;

Από την MSI Gaming X.

Και σε άλλα παιχνίδια...

Αφού έχει χαμηλότερο ρολόι...

Παράξενο;

http://www.guru3d.com/articles-pages/evga-geforce-gtx-1070-sc-superclocked-gaming-review,19.html

Δημοσ.

Αυτό που σκεφτόμουν, το λέει και ο Reviewer.
"ALL cards from any manufacturer. So really, you need to focus at the extras like design, cooling, price, LED system, warranties and after-sales. "

Δημοσ.

Μεγάλη ψαλίδα δεν θα 'χει, δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Η 970 όταν βγήκε ήταν ελαφρώς πιο αργή από την 780Ti και πλέον έχουν ακριβές ίδιες επιδόσεις, με λίγα λόγια άντε να πάρουν οι Pascal ένα 5% ακόμα στο μέσο όρο.

Όχι δεν ισχύει αυτό, απλώς η παλιά γενιά ότι ήταν να δώσει, το έχει δώσει. Η νέα γενιά πάντα έχει ένα περιθώριο για βελτιώσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, επειδή κοιτάω για 1070 και θα την πάρω από Ελλάδα, για το priveshop.gr

γνωρίζεται από service(rma) και εξυπηρέτηση πως είναι το εν λόγω κατάστημα? στο σκρουτζ

βλέπω θετικές αξιολογήσεις.

Αν είμαι εκτός θέματος πείτε μου.

Επεξ/σία από idonthave
Δημοσ.

Καλημέρα, επειδή κοιτάω για 1070 και θα την πάρω από Ελλάδα, για το priveshop.gr

γνωρίζεται από service(rma) και εξυπηρέτηση πως είναι το εν λόγω κατάστημα? στο σκρουτζ

βλέπω θετικές αξιολογήσεις.

Αν είμαι εκτός θέματος πείτε μου.

Οι κριτικές στο Skroutz όπως λειτουργούν αυτή τη στιγμή, είναι αναξιόπιστες. Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος, είναι να μην τις λαμβάνει καθόλου υπόψη του ή να κάθεται να διαβάζει προσεκτικά όλες τις κριτικές φιλτράρωντας - αγνοώντας τις άχρηστες, δηλαδή αυτές που παρουσιάζονται ως καλές, ενώ στην ουσία απλά το κατάστημα είχε το προϊόν και φυσικά το παρέδωσε στον πελάτη.

Μία άχρηστη κριτική που ανεβάζει για παράδειγμα την αξιολόγηση των καταστημάτων είναι η παρακάτω. Οι περισσότερες είναι τέτοιες σε όλα τα καταστήματα. Πρώτα φέρνει ευθύνη το Skroutz γι' αυτό και μετά οι πελάτες.

Το After Sale Service έπρεπε να είναι προτεραιότητα στις κριτικές.

post-115429-0-02808500-1468247377_thumb.png

Για εμένα κοίταξε να την πάρεις από εξωτερικό. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω όπως δείχνουν τα πράγματα.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...