jgeorgiou Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Προσωπικά , αγόρασα από Γερμανία την 1070 G1 Gaming γιατί έχω μια συμπάθεια στην GIGABYTE. (την πήρα αν θυμάμαι καλά 470ευρώ) επειδή την παραγγελία την έκανα πριν 3 μέρες χοντρικά θα την έχω σε 5-6 μέρες. Αν μπορείς να περιμένεις , θα σου πω άποψη για την συγκεκριμένη. Θα την τσεκάρω σε τεράστια μήτρα από μαινστριμ παιχνίδια και με το HTC VIVE πως τα πάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα και από μένα. Διάβασα το προηγούμενο σου θέμα με την 390 και χαίρομαι που κατάφερες να ξεμπλέξεις επιτέλους. Πρώτα από όλα να διευκρινήσω οτι οι γνώσεις μου δεν είναι τρομερές στις κάρτες οπότε μην με πάρετε με τις ντομάτες αν πως καμιά χοντράδα. Προσωπικά από Νvidia έχω σε εκτίμηση την EVGA και από οτι βλέπω στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι αρκετά δυνατές σε χρονισμούς με καλουτσικες τιμές. τα μεταφορικά είναι 12€ από όσο γνωρίζω. Βγαίνει τελική γύρω 511€ και δείχνει καλύτερη από όσες σκέφτεσαι εως τώρα. http://eu.evga.com/Products/ProductList.aspx?type=0&family=GeForce+10+Series+Family&chipset=GTX+1070 Επίσης σαν δεύτερη λύση που την σκέφτομαι και για εμένα αλλά δεν έχω καταλήξει αν αξίζει.... είναι να παρεις μια 980ΤΙ καινούργια(στα ίδια περίπου με την 1070) ή μεταχειρισμένη με εγγύηση για πιο χαμηλό κόστος. Αυτό με την λογική οτι η 980ti κανει καλό oc σε σχέση με την 1070 και λογικά θα αποδίδει καλύτερα.Φυσικά είναι μια τεχνολογία πίσω και η μεταπώληση δεν θα είναι ίδια αν σε απασχολεί(αρα μια μεταχειρισμένη φαντάζει ιδανική) Σχετικά με την χρήση paypal υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να μην περάσει η πληρωμή αν απλώς έχεις συνδέσει την κάρτα σου και πας να κάνεις πληρωμή προς εξωτερικό ακόμα και τώρα που έχουν χαλαρώσει λιγο τα cc. Υπάρχουν βέβαια λυσεις προς αυτό αλλά έχουν αυξημένο κόστος δηλ το paypal σε χρεωνει αρκετά(πάνω κάτω στα 100€ σου κρατάει 3-4€ αν δεν κάνω λάθος) και στα 500€ που θες χάνεις ενα σεβαστο ποσό. Ο καλύτερος τρόπος που έχω δει μέχρι τώρα και πιο απλός είναι να συνδέσεις στο paypal σου έναν τραπεζικό λογαριασμό και κατόπιν να κάνεις κανεις ένα έμβασμα στο balance σου στο paypal. Σε αυτόν τον τρόπο το κόστος είναι 1€(στην Πειραιώς τόσο χρεώνουν το έμβασμα προς εξωτερικό) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Η καλυτερη αντιστοιχη εκδοση της Evga ειναι η FTW η οποια με μεταφορικα βγαινει 560ευρω αρα ξεφευγει αρκετα σε τιμη. Επισης οσον αφορα την 980ti για αγορα καινουργιας και αυτο ουτε καν ομως. Τα περι του τι αποδιδει τι ειναι γνωστα και οχι η 980ti δεν ειναι καλυτερη της 1070,ειδικα οταν βγουν αργοτερα και αναλογοι drivers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Λες ε; Φαίνεται καλή. Καλή τιμή επίσης. Στα ίδια λεφτά ίσως έπαιρνα την MSI... Δεν ξέρω. Μεταφορικά δεν έχει αυτό το κατάστημα; Έχει 30 ευρώ και στέλνει με ups standard, εγώ όταν την πήρα είχε 470 τώρα βλέπω είναι στα 482. Και για την msi πολλά καλά ακούγονται, όταν παρήγγειλα εγώ δεν ήταν διαθέσιμη, άσε που δεν ταιριάζει και χρωματικά με το build μου Κάτι ftw, amp extreme με τα πολλά power phases κτλ που ναι πιο ακριβές δε θεωρώ ότι δικαιολογούν τα έξτρα λεφτά με κάποιο ουσιαστικό αντίκτυπο, είναι και κλειδωμένο το voltage , το overclock είναι καθαρά θέμα silicon lottery. Εντάξει εκτός άμα έτσι θες εσύ να πάρεις το πιο fancy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Η καλυτερη αντιστοιχη εκδοση της Evga ειναι η FTW η οποια με μεταφορικα βγαινει 560ευρω αρα ξεφευγει αρκετα σε τιμη. Επισης οσον αφορα την 980ti για αγορα καινουργιας και αυτο ουτε καν ομως. Τα περι του τι αποδιδει τι ειναι γνωστα και οχι η 980ti δεν ειναι καλυτερη της 1070,ειδικα οταν βγουν αργοτερα και αναλογοι drivers. Εννοούσα την SC Gaming που βγαίνει στα 511€ τελική μαζί με μεταφορικά και ο χρονισμός του πυρήνα είναι καλύτερος απο την ZOTAC. Η διαφορά με την FTW είναι πολύ μικρή για να αξίζει τα τόσα παραπάνω χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Η καλυτερη αντιστοιχη εκδοση της Evga ειναι η FTW η οποια με μεταφορικα βγαινει 560ευρω αρα ξεφευγει αρκετα σε τιμη. Επισης οσον αφορα την 980ti για αγορα καινουργιας και αυτο ουτε καν ομως. Τα περι του τι αποδιδει τι ειναι γνωστα και οχι η 980ti δεν ειναι καλυτερη της 1070,ειδικα οταν βγουν αργοτερα και αναλογοι drivers. Δεν κάνουν θαύματα οι drivers (εκτός και αν μιλάς για την κυρία nvidia να ρίξει την σειρά 900series μέσω driver)....η κάρτα gtx 1070 reference vs 980ti reference βρίσκεται μπροστά(gtx 1070)....στις custom όμως μένει πίσω....για να μην πω σε overclockability (της ρίχνει παπούτσι η ti) αν ασχολείται ο ts.... Χαιρετώ όλη την κοινότητα!.....Ευχαριστώ! Στο δια ταύτα του θέματος γιατί βγήκα και off topic... Μέχρι στιγμής για μένα (προσωπική άποψη πάντα) στην gtx 1070 δαγκωτό στην palit http://www.palit.com...P2-1041G&tab=sp μετά msi https://www.msi.com/...l#hero-overview και τέλος στην strix https://www.asus.com...specifications/ Για μένα μένουν να δω ακόμα τι γκάζι έχουν αν δεν βιάζεσαι και αυτές η evga http://www.evga.com/...=08G-P4-6276-KR και η gigabyte extreme gaming http://www.gigabyte....e.aspx?nid=1444 Τώρα από που θα γίνει αγορά δεν έχω άποψη,μιας και στηρίζω πάντα την εγχώρια αγορά της χώρας και σίγουρα όχι τους ξένους πωλητές! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledaque Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Κοιταξε να δεις Heatspreader... Ο Pascal δεν ειναι σαν τον Maxwell οπου μπορουσες να εχεις τρελο free performance λογω overclock αν αγοραζες την καλυτερη καρτα οποτε αυτο που μετραει ειναι κυριως να εχει καλο cooling η καρτα. Απο ερευνα που εχω κανει επειδη θα αγορασω και εγω συντομα 1070 διαβαζω οτι καλες υλοποιησεις τις 1070 ειναι οι Palit Gamerock (και η Premium εκδοση), η Gainward Phoenix (και η GLH εκδοση), η MSI Gaming X, η Gigabyte G1 (δεν αξιζει η Extreme). EVGA αντιθετα με τις καλες κριτικες που δεχεται θα την απεφευγα γιατι καποια απο τα φτηνα της μοντελα (δε θυμαμαι ακριβως ποια) δεν εχουν καλη ψυξη και χρησιμοποιουν reference PCB και τα καλυτερα της μοντελα ειναι overpriced. Επισης εχω διαβασει καλες κριτικες και για την Inno3d 3x και για την Zotac AMP! (και την Extreme εκδοση οπου παλι ειναι λιγο τσαμπα τα λεφτα γιατι πληρωνεις απλα extra ενα εργοστασιακο overclock που μπορουσες να κανεις ανετα και μονος σου). TL;DR Αν το διλλημα σου ειναι μεταξυ MSI Gaming X και Zotac AMP! Extreme παρε την φθηνοτερη, ειναι και οι δυο αριστες υλοποιησεις με απειροελαχιστες διαφορες σε αποδοση/ψυξη. Ισως να μην σου αρεσει η Zotac γιατι εχει κιτρινο backplate η γιατι ειναι τεραστια (seriously πιανει σχεδον 3 slots...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Οτι τα μεταφορικα απο την Evga ειναι 12 ευρω που το λεει? Στο site της δεν βρηκα κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Φίλε μου εφτασε η δική μου zotac amp extreme μόλις χθες. Την δοκίμασα λίγο και είναι άριστη απο όλες τις απόψεις. Πολυ κρύα, max 66 βαθμούς στο heaven benchmark με oc στα 2,1 ghz, με το default fan profile. Απο μόνη της, χωρίς να την πειράξω καθόλου έτρεχε στα 2,037 ghz Θα γράψω μια πιο αναλυτική αξιολόγηση στο forum με τις κάρτες γραφικών, αν ενδιαφέρεσαι να την κοιτάξεις. Τη συστήνω γενικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Εγώ θα σου πρότεινα μιας και αγοράζεις από έξω και λόγω και του ιστορικού ταλαιπωρίας που είχες με τις εγγυήσεις κλπ να πάρεις απλά εκείνη που έχει για σένα το καλύτερο after sales support σε περίπτωση που κάτι γίνει ( χτύπα ξύλο ). Προσωπικά ( μιας και γω κοιτάω για 1070 ) 1)από EVGA: gtx 1070 SC απευθείας από το κατάστημα της EVGA σε 3 μέρες σπίτι σου με 12 ευρώ μεταφορικά (499+12 = 511€ ) 2)από amazon.de ( Γερμανίας ): MSI gtx 1070 Gaming X : θα αργήσει κοντά μήνα πάνω κάτω καθώς γίνεται χαμός λόγω ζήτησης και μικρής διαθεσιμότητας ( 506,99 + μεταφορικά = 528,29€ ) Η διαφορά των 2 καρτών σε θέμα ψύξης είναι ότι η evga είναι κατά 3 βαθμούς πιο θερμή σε full load σε σχέση με την msi. Επίσης οι διαφορές μεταξυ των 2 καρτών ειναι πολύ μικρές μεταξύ 1-3 fps μεταξύ τους. Επίσης σε overclockability: πρώτον παίζει ρόλο το silicon lottery . Δες και 2 review στο guru3d msi evga Προσωπικά επειδή overclock σε κάρτες γραφικών πλέον δεν κάνω ( η τελευταία κάρτα που έκανα ήταν η msi gtx 670 που είχα -> μετά πήγα σε gtx 770 ) έχω καταλήξει σε EVGA λόγω του φοβερού after sales support καθώς και στη γρήγορη εξυπηρέτηση από αυτούς ( αποστολή - rma τυχόν ). Επίσης ταιριάζει ( χρωματικά ) στο build μου η evga. Σαφώς και η msi αποτελεί πολύ καλή επιλογή. Σε rma δεν ξέρω τι γίνεται από αυτούς αλλά δεν νομίζω να έχεις λόγω να φοβάσαι το amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Οτι τα μεταφορικα απο την Evga ειναι 12 ευρω που το λεει? Στο site της δεν βρηκα κατι. επειδη έχω λογαριασμό στο site της EVGA έκανα μια δοκιμαστική αγορά. Για ελλάδα βγαίνουν τα μεταφορικά 11,99€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 εφόσον πας για Σεπτέμβρη και καταλήξεις σε msi τσέκαρε την msi gaming Z και οχι την X.. Σε 20 μερες στα καταστήματα απο έγκυρη πηγή..ειναι η καλύτερη υλοποίηση απο θεμα χρονισμων αλλα πιθανον κανά 80€ παραπάνω..εχει και rgb-led αν θες δράκο στο case σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Για ξαναδιαβασε λιγο το θεμα απο την αρχη αφου ο Heat ειναι εδω και 40μερες χωρις καρτα και εσυ του λες να περιμενει αλλους δεν ξερουμε και μεις ποσους μηνες για την 490? Αλλωστε εγω απο τα γραφομενα του καταλαβα οτι θελει ψιλο αμεσα να αγορασει καρτα. Ας πούμε ότι το ταβάνι είναι 530€. Δεν τα έχω, αλλά θα προσπαθήσω να τα βρω. Ευελπιστώ μέχρι Σεπτέμβρη να έχω το ποσό. Αυτο γραφει ο TS στο πρωτο του μυνημα.Εσυ πως καταλαβες οτι ψαχνει να αγορασει καρτα αμεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ας πούμε ότι το ταβάνι είναι 530€. Δεν τα έχω, αλλά θα προσπαθήσω να τα βρω. Ευελπιστώ μέχρι Σεπτέμβρη να έχω το ποσό. Αυτο γραφει ο TS στο πρωτο του μυνημα.Εσυ πως καταλαβες οτι ψαχνει να αγορασει καρτα αμεσα? Επειδη οπως αναφερει ειναι ηδη πανω απο 1 μηνα χωρις καρτα και αν οντως παιξει το ενδεχομενο για αγορα τον Σεπτεμβριο,τοτε δεν εχει νοημα το εν λογω θεμα ,αφου μεχρι τοτε θα υπαρχει παραπανω διαθεσιμοτητα και αρα θα εχουμε και αλλες τιμες Βεβαια θα πει καποιος οτι αφου μιλαμε για 1080p γιατι δεν κοιταζει σε Rx 480,ειδικα και απο πλευρας χρηματων αλλα αυτο ειναι στην κριση του ts. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καλα,χωρις καρτα ειναι αρκετους μηνες αφου απο την αρχη η 390 δεν δουλεψε ποτε σωστα.Απο την αλλη λεει οτι θα προσπαθησει να τα βρει και ευελπιστει μεχρι το Σεπτεμβριο να εχει το ποσο.Ειναι αρκετος καιρος και οντως δεν εχει νοημα να κανεις ερευνα αγορας για κατι που ισως να αγορασεις 2 μηνες μετα.Δεν κρινω τον Heatspreader προς Θεου,απλα μου φαινεται χωρις ιδιαιτερο νοημα το συγκεκριμενο τοπικ.Τεσπα,εγω παντως πιστευω οτι μια 480 ειναι μια χαρα επιλογη,ειδικα για 1080 αλλα οπως ειπες και εσυ,η τελικη αποφαση ειναι στην κριση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις