Thanos365 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω Προς τι τόση φασαρία εγω πού σχετικά Έχω ζεστό δωμάτιο γιατί το βλέπει ο ήλιος όλη Μέρα η κάρτα δουλεύει στους 63 βαθμούς σε παιχνίδι και τα πάντα στο τέρμα μόνο μία φορά που πηραξα το 3d scale χτύπησε 74 και το θερμικό Της Πλαίσιο είναι 83 που δεν πάει για κανένα λόγο. Εγω δεν είχα ποτε κανένα θέμα με της θερμοκρασίες το airflow ετσι όπως το έστησα με έχει βοηθήσει αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Γενικά το υπερβολικό overvoltage είναι αυτό που επηρεάζει κατά πολύ τη ζωή των όποιων chip. Κατά τα άλλα το fan profile θα κάνει τη δουλεία του να κρατήσει την κάρτα εντός προδιαγραφών, ανάλογα με την κάρτα μπορεί αν πιάνει και μαξ ~90C. Εφόσον δεν είναι αρκετό και το fan , τότε μόνο αυτόματα θα ενεργοποιηθεί η προστασία για και θα γίνει και undervolt / underclock στο gpu. Γενικά υπεραπλουστεύουμε όταν συζητάμε για μόνο μια θερμοκρασία. Υπάρχουν Ta (ambient) Tj (junction) Tc1 / Tc2 (casing under/ over) Στην συνέχεια έχουμε τη θερμική αντίσταση και χωρητικότητα του casing και στην συνέχεια της παθητικής ψήκτρας και εν τέλει τη συνολική συμπεριφορά λαμβάνοντας υπόψη και τον ανεμιστήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις