Προς το περιεχόμενο

GTX 1070 - Ποια υλοποίηση; - Από που;

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

να πάει , δεν είπε κανένας ότι είναι κακή η ΖΟΤΑC , απλά λέμε γι'αυτό που ξέρουμε και έχουμε ιδία άποψη χωρίς να αμπελοφιλοσοφουμε για το τι νομίζουμε ή ακούσαμε ή διαβάσαμε!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνωρίζει κανείς τίποτα για τις υλοποιήσεις της Palit ή της Manli? Στο παρακάτω σύνδεσμο είναι σε αρκετά καλές τιμές ( Γενικά οι περισσότερες υλοποιήσεις).
https://www.computeruniverse.net/en/list.asp?searchname=gtx+1070&v=0&o=%5BVKB%5D%2C+%5BN1%5D%2C+%5BN2%5D

Αυριο ερχεται η Zotac 1070 Amp! Extreme και θα πω εντυπωσεις. Η αμεσως επομενη ηταν η G1 η οποια διαβαζω καλα πραγματα και γιαυτη απλα επειδη την βρηκα στην ιδια περιπου τιμη με την G1,εδω στο Uk, ε ειπα να δοκιμασω μια φορα και καμια αλλη εταιρια απο τις συνηθισμένες γνωριζοντας βεβαια ποσο κτηνος λενε πως ειναι η Zotac extreme :P

• Like 3

Αυριο ερχεται η Zotac 1070 Amp! Extreme και θα πω εντυπωσεις. Η αμεσως επομενη ηταν η G1 η οποια διαβαζω καλα πραγματα και γιαυτη απλα επειδη την βρηκα στην ιδια περιπου τιμη με την G1,εδω στο Uk, ε ειπα να δοκιμασω μια φορα και καμια αλλη εταιρια απο τις συνηθισμένες γνωριζοντας βεβαια ποσο κτηνος λενε πως ειναι η Zotac extreme :P

Οταν σου ερθει με το καλο αν μπορεις πες μας θερμοκρασιες σε gaming και firestrike :)

Οταν σου ερθει με το καλο αν μπορεις πες μας θερμοκρασιες σε gaming και firestrike :)

Φυσικα απλα οι θερμοκρασιες εδω ειναι λιγο διαφορετικες απο Ελλαδα :P Θερμ.δωματιου πρεπει να εχω γυρω στους 18C-20C το πολυ.

Φυσικα απλα οι θερμοκρασιες εδω ειναι λιγο διαφορετικες απο Ελλαδα :P Θερμ.δωματιου πρεπει να εχω γυρω στους 18C-20C το πολυ.

Δεν πειραζει ποσταρε τις, στο δωματιο που εχω το pc εχει περιπου 30-32 και δεν ξερω ποσο διαφορα στη θερμοκρασια της gpu προκαλει μια αυξηση 10 βαθμων τις θερμοκρασιας δωματιου αλλα και παλι μπορουμε να βγαλουμε καποια συμπερασματα.

Κάθεσαι και παίζεις σε δωμάτιο που έχει 30+ και την παλεύεις ;

Ακριβώς αυτό. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ταλαιπωρώ τα συστήματα. Δεν είναι για να δουλεύεις σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Μόνο A/C και gaming.

Κάθεσαι και παίζεις σε δωμάτιο που έχει 30+ και την παλεύεις ;

Εγω την παλευω ο υπολογιστης μου δεν ξερω... Ο 4790Κ μου να ειχε στομα να μιλησει που throttlαρει καθε λιγο και λιγακι!

Δεν παθαίνει τίποτα το PC, αλλά παθαίνεις εσύ, κολλάς στην καρέκλα απ' τον ιδρώτα κυριολεκτικά :P

Δουλεύει σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Υπάρχει μεγαλύτερη φθορά απλά.

Σίγουρα όμως ταλαιπωρείται και ο χρήστης...

Έλα αυτά με τη φθορά είναι χαζομάρες, όπως ακούω και για το OC..Δεν θα κρατήσει 20 χρόνια, θα κρατήσει 15..Λες και πρόκειται να κρατήσεις το HW τόσο πολύ.

Αυτο που δεν ξερω ειναι κατα ποσο η ambient θερμοκρασια επηρεαζει τη θερμοκρασια του hardware. Για παραδειγμα εαν πας απο τους 20 βαθμους Κελσιου στους 30, ποσο αυξηση θα εχεις στη θερμοκρασια του GPU/CPU?

Ο ζεστος χωρος δεν επηρεαζει τοσο πολυ το lifespan του υλικου αλλα πιο πολυ τις επιδοσεις απο οτι εχω καταλαβει.

Αυτο που δεν ξερω ειναι κατα ποσο η ambient θερμοκρασια επηρεαζει τη θερμοκρασια του hardware. Για παραδειγμα εαν πας απο τους 20 βαθμους Κελσιου στους 30, ποσο αυξηση θα εχεις στη θερμοκρασια του GPU/CPU?

Ο ζεστος χωρος δεν επηρεαζει τοσο πολυ το lifespan του υλικου αλλα πιο πολυ τις επιδοσεις απο οτι εχω καταλαβει.

Αν οι θερμοκρασιες ειναι σε ανεκτα ορια δεν υπαρχει προβλημα. Δεν μιλαμε για θερμοκρασιες reference 290 που χτυπαγε σε παιχνιδια ανετα 90βαθμους ουτως ή αλλως.

http://www.guru3d.com/articles_pages/zotac_geforce_gtx_970_amp_extreme_core_review,8.html

Οπως λοιπον βλεπεις με 20-22βαθμους δωματιου η καρτα εφτανε περιπου τους 58βαθμους παρακαλω πραγμα το οποιο εν μερη δεν μπορω να πιστεψω δεδομενου ποσο ψηλα ειναι αλλες καρτες οπως η 970.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...