Προς το περιεχόμενο

GTX 1070 - Ποια υλοποίηση; - Από που;

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ όλη την κοινότητα!

Αρκετοί θα είχατε διαβάσει την ιστορία που πέρασα με την R9 390 και το κατάστημα που την αγόρασα εδώ.

Τέλος καλό, όλα καλά μετά από 40 μέρες πάλης. Έχω στη διάθεση μου τα 375€ που κόστιζε η 390 όταν την αγόρασα και κοιτάω να αγοράσω νέα κάρτα γραφικών όπως είναι λογικό.

Να κάνω έναν σύντομο πρόλογο με το τι θέλω και γενικότερα πως βλέπω τα πράγματα.

Όταν αγόρασα την Sapphire Nitro R9 390, γνώριζα ότι ήταν κακή εποχή για αγορά κάρτας γραφικών. Συγκεκριμένα την αγόρασα την 01/02/2016.

Το SLI με τις 650Ti Boost με έβγαλε ασπροπρόσωπο 3 χρόνια. Όταν το έκανα θα έβγαιναν στην αγορά οι νέες nvidia σειρά 7. Δεν ήταν και τότε ιδανική περίοδος, αλλά σίγουρα ήταν καλύτερη σε σχέση με την περίοδο που αγόρασα την 390.

Είμαι διατεθειμένος να βάλω μερικά χρήματα ακόμα και να πάω σε GTX 1070.

Παίζω σε ανάλυση 1920x1080 και στο μέλλον δεν αποκλείω να πάω σε 4k TV ή οθόνη. Δύσκολο, αλλά δεν το αποκλείω.

Ας πάμε τώρα στο θέμα.

Εμφανισιακά μου αρέσουν τα Reference Designs, αλλά η διαφορά τιμής είναι μικρή σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Ας πούμε ότι το ταβάνι είναι 530€. Δεν τα έχω, αλλά θα προσπαθήσω να τα βρω. Ευελπιστώ μέχρι Σεπτέμβρη να έχω το ποσό.

Από καταστήματα, λέω να δοκιμάσω το Amazon.de καθώς οι τιμές είναι αρκετά καλύτερες σε σχέση με τα ελληνικά καταστήματα και αρκετοί λένε πως το After Sales είναι πάρα πολύ καλό.

Οι υλοιποιήσεις που κοιτάω είναι:

ZOTAC GeForce GTX 1070 AMP! Extreme Edition 

post-115429-0-45423300-1467990097_thumb.png

MSI GeForce GTX 1070 Gaming X

post-115429-0-36933400-1467990096_thumb.png

Η δεύτερη είναι ελαφρώς πιο αργή και ελαφρώς πιο φθηνή. Έχουμε δει πολλά Reviews και γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται. Αυτή τη στιγμή μάλιστα έχω την MSI GTX 1080 Gaming X, την οποία όμως θα την επιστρέψω μεθαύριο. Αθόρυβη και κρύα, αλλά δεν δουλεύει το MSI Gaming App. Με άλλα λόγια δεν μπορώ να αλλάξω χρώματα στο logo της MSI. Αυτό μπορεί να διορθωθεί στο μέλλον.

Η πρώτη φαίνεται υπερτούμπανο. Το σύστημα ψύξης μοιάζει καλύτερο και οι χρονισμοί της κάρτας είναι υψηλότεροι. Δεν έχουμε δει όμως κανένα Review. 

Καταρχάς μπορώ να ψωνίσω από Amazon.de;
Τι παίζει με τα Capital Controls;

Έχω Paypal συνδεδεμένο σε προπληρωμένη κάρτα Visa της τράπεζας Πειραιώς.

Ποια είναι η γνώμη σας;

Ευχαριστώ! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βασικα καλα κανει και ανοιξε καινουργιο θεμα γιατι το αλλο θεμα ειναι απλα για να πουμε ποιες ειναι οι καλυτερες επιλογες/αγορες καρτω στα χρηματα αυτα.Δεν συμπεριλαμβανεται δηλαδη αναλυση/κουβεντα πανω σε καταστηματα αγορων,ποιο καταστημα εχει καλυτερη πολιτικη Rma κλπ.

Απο Amazon Ευρωπαικα προφανως και μπορεις να αγορασεις.Αλλωστε και στις προσφορες του Insomnia αρκετες φορες μπαινουν προσφορες απο Amazon. Το μονο προβλημα οσον αφορα τα capital control ειναι οτι δεν δεχονται ολα τα καταστηματα/site ολες τις χρεωστικες καρτες για αγορες. Μονο αυτο.

Οσον αφορα τις υλοποιησεις νομιζω οτι οι περισσοτεροι θα πουν θετικα λογια για την Msi αφου ειναι απο τις υλοποιησεις με την μεγαλυτερη ζητηση στο insomnia και γενικα στην ΕΛλαδα(Msi,Evga,Gigabyte,Asus).

• Like 1

Βασικα καλα κανει και ανοιξε καινουργιο θεμα γιατι το αλλο θεμα ειναι απλα για να πουμε ποιες ειναι οι καλυτερες επιλογες/αγορες καρτω στα χρηματα αυτα.Δεν συμπεριλαμβανεται δηλαδη αναλυση/κουβεντα πανω σε καταστηματα αγορων,ποιο καταστημα εχει καλυτερη πολιτικη Rma κλπ.

Ακριβώς.

Απο Amazon Ευρωπαικα προφανως και μπορεις να αγορασεις.Αλλωστε και στις προσφορες του Insomnia αρκετες φορες μπαινουν προσφορες απο Amazon. Το μονο προβλημα οσον αφορα τα capital control ειναι οτι δεν δεχονται ολα τα καταστηματα/site ολες τις χρεωστικες καρτες για αγορες. Μονο αυτο.

Πώς ξέρω αν θα δεχτούν την κάρτα μου εκ των προτέρων; 

Οσον αφορα τις υλοποιησεις νομιζω οτι οι περισσοτεροι θα πουν θετικα λογια για την Msi αφου ειναι απο τις υλοποιησεις με την μεγαλυτερη ζητηση στο insomnia και γενικα στην ΕΛλαδα(Msi,Evga,Gigabyte,Asus).

Γι' αυτό ρωτάω. Να μιλήσουμε με Reviews, αναλύσεις, προσωπικές εμπειρίες κλπ.

:)

Για reviews,αναλυσεις και προσωπικες εμπειριες την παρουσα φαση λιγο δυσκολο(γιατι πεσανε και πανω στο καλοκαιρι)και επισης οι περισσοτεροι(μεταξυ τους και εγω)περιμενουν απο Σεπτεμβριο και μετα να εχουν πεσει και λιγοι τιμες.

Αρα μονο απο google και στα διαφορα site αν βρεις αναλυτικα πανω σε αυτες.

Οσο για την καρτα που λες απλα δοκιμαζεις και να στην περασει καλως.

• Like 2

Δεν πάω για αναβάθμιση. Δεν έχω καθόλου κάρτα γραφικών.

Δεν βλέπω που θα μπορούσε να επηρεάζει. Απλά εκεί είναι όλοι μαζεμένοι και οποιαδήποτε απάντηση θα είναι πιο άμεση.

Αλλά εσύ όπως κάθε φορά κάνεις θέματα σε στυλ review κτλ. Δικό σου το θέμα, δικός σου ο τρόπος που θα πάρεις βοήθεια. :)

• Like 2

Δεν βλέπω που θα μπορούσε να επηρεάζει. Απλά εκεί είναι όλοι μαζεμένοι και οποιαδήποτε απάντηση θα είναι πιο άμεση.

Αλλά εσύ όπως κάθε φορά κάνεις θέματα σε στυλ review κτλ. Δικό σου το θέμα, δικός σου ο τρόπος που θα πάρεις βοήθεια. :)

Ναι γιατι νομιζεις οτι στο αλλο θεμα εχουν αγορασει πολλοι την 1070 για να μπορουν να προτεινουν :P

Κλασσικα οτι review υπαρχει στο διαδικτυο θα δωσουν :D

Εγω θα ελεγα αφου δεν θα γινει η αγορα τωρα,αν καταλαβα καλα,μηπως θα ηταν καλυτερο να περιμενεις να δεις πως θα τα παει και η RX 490,οπου λογικα θα παιζει πανω κατω σε αυτο το ευρος τιμων? Εκτος και αν δεν ξαναπας σε AMD :P Κατα τ'αλλα καπου ειχε παρει το ματι μου στο reddit 2-3 κατοχους zotac gtx 1080 extreme που ηταν παρα πολυ ευχαριστημενοι με θερμοκρασιες/επιδοσεις απο την υλοποιηση αυτη. Προσωπικά πανω απο 500 τα θεωρω πολλα για την 1070 αλλα λογικα μεχρι να την παρεις θα εχουν πεσει κανα 20αρικο ακομα. 

Χμμ...

Μια και κατά το φθινόπωρο με βλέπω να στοχεύω σε μια 1070 και επειδή η MSI με είχε κερδίσει όταν σκεφτόμουν την 970 (δεν την πήρα λόγω έλευσης των νέων καρτών, οπότε παρέμεινα με την HD 530 iGPU) ας... αστεροποιήσω το θέμα.

• Like 1

Όλες οι γνωστές καλές είναι, πάρε την πιο φτηνή με custom cooler. Εγώ με τη δική μου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και την πήρα από mindfactory.de στα 500 μαζί με μεταφορικά. Γενικά κοίτα προς Γερμανία, αλλά και από Ελλάδα να πάρεις, πλέον δεν είναι και τρελές οι διαφορές.

Εγω θα ελεγα αφου δεν θα γινει η αγορα τωρα,αν καταλαβα καλα,μηπως θα ηταν καλυτερο να περιμενεις να δεις πως θα τα παει και η RX 490,οπου λογικα θα παιζει πανω κατω σε αυτο το ευρος τιμων? Εκτος και αν δεν ξαναπας σε AMD :P Κατα τ'αλλα καπου ειχε παρει το ματι μου στο reddit 2-3 κατοχους zotac gtx 1080 extreme που ηταν παρα πολυ ευχαριστημενοι με θερμοκρασιες/επιδοσεις απο την υλοποιηση αυτη. Προσωπικά πανω απο 500 τα θεωρω πολλα για την 1070 αλλα λογικα μεχρι να την παρεις θα εχουν πεσει κανα 20αρικο ακομα. 

Για ξαναδιαβασε λιγο το θεμα απο την αρχη αφου ο Heat ειναι εδω και 40μερες χωρις καρτα και εσυ του λες να περιμενει αλλους δεν ξερουμε και μεις ποσους μηνες για την 490?:P

Αλλωστε εγω απο τα γραφομενα του καταλαβα οτι θελει ψιλο αμεσα να αγορασει καρτα.

μετά από 40 μέρες πάλης. Έχω στη διάθεση μου τα 375€ και κοιτάω να αγοράσω νέα κάρτα γραφικών όπως είναι λογικό.

Να κάνω έναν σύντομο πρόλογο με το τι θέλω και γενικότερα πως βλέπω τα πράγματα.

Όταν αγόρασα την Sapphire Nitro R9 390, γνώριζα ότι ήταν κακή εποχή για αγορά κάρτας γραφικών. Συγκεκριμένα την αγόρασα την 01/02/2016.

Το SLI με τις 650Ti Boost με έβγαλε ασπροπρόσωπο 3 χρόνια. Όταν το έκανα θα έβγαιναν στην αγορά οι νέες nvidia σειρά 7. Δεν ήταν και τότε ιδανική περίοδος, αλλά σίγουρα ήταν καλύτερη σε σχέση με την περίοδο που αγόρασα την 390.

Είμαι διατεθειμένος να βάλω μερικά χρήματα ακόμα και να πάω σε GTX 1070.

Παίζω σε ανάλυση 1920x1080 και στο μέλλον δεν αποκλείω να πάω σε 4k TV ή οθόνη. Δύσκολο, αλλά δεν το αποκλείω.

απο aftermarket,θα ελεγα απλα παρε την πιο φθηνη που θα βρεις.Απο oc σχεδον ολες το ιδιο ειναι (εκτος απο κατι τερατα εκδοσεις)

Η Zotac Extreme, είναι από τις πιο κλοκάτες με 20€ παραπάνω από την MSI.

Όχι AMD...

Είχα πριν. Συνήθως το πάω εναλλάξ. Ας πάρω nvidia που μου αρέσουν. :)

Όλες οι γνωστές καλές είναι, πάρε την πιο φτηνή με custom cooler. Εγώ με τη δική μου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και την πήρα από mindfactory.de στα 500 μαζί με μεταφορικά. Γενικά κοίτα προς Γερμανία, αλλά και από Ελλάδα να πάρεις, πλέον δεν είναι και τρελές οι διαφορές.

Λες ε;

Φαίνεται καλή. Καλή τιμή επίσης. 

Στα ίδια λεφτά ίσως έπαιρνα την MSI... Δεν ξέρω.

Μεταφορικά δεν έχει αυτό το κατάστημα;

Για ξαναδιαβασε λιγο το θεμα απο την αρχη αφου ο Heat ειναι εδω και 40μερες χωρις καρτα και εσυ του λες να περιμενει αλλους δεν ξερουμε και μεις ποσους μηνες για την 490? :P

Αλλωστε εγω απο τα γραφομενα του καταλαβα οτι θελει ψιλο αμεσα να αγορασει καρτα.

Η 1080 δεν αξίζει. Την έχω τώρα και θέλω να την δώσω. Δεν μου αρέσει η κάρτα επειδή έχει 1000€. Είναι λίγο ξεφτίλα.

Θα ήθελα άμεσα, αλλά αν είναι να περιμένω και να πέσουν, δεν έχω θέμα.

20-40€ δεν τα θεωρώ ποσό όταν μιλάμε για 500άρα. Στην 500άρα θεωρώ ποσό τα 100€.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...