xteliox Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Αρα προοριζεται για τους Ελληνες που ειναι πρωταθλητες και ολυμπιονικες στο εθνικο μας σπορ... 1
A500+ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 ζήλια Καλλιόπη.. το καλύτερο κινητό είναι λογικό να έχει και έκδοση για τους καλύτερους αθλητές... μπράβο samsung... δε τρολάρει η samsung... οι ζηλιάρηδες τρολάρουν.. ξεκολλάτε... Όταν διαθέτεις το καλήτερο τηλέφωνο στον κόσμο,(iPhone 6s),δε νομίζω ότι ζηλεύουμε κάτι από την Samsung! Αντιθέτως...Εξάλου μία εταιρία που βγάζει,κουζίνες,σκούπες ηλεκτρικές,βγάζει και τηλέφωνα,ε...Τα λέει όλα φίλε μου..
nectons Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δεν υπάρχεις εσύ... Ζήκος (αείμνηστος αλλά και Κίτσος) όνομα και πράμα είσαι εσύ... Δεν υπάρχεις λέμε.. με πόνεσε η κοιλιά μου από το γέλιο... (διαχειριστές αρχίστε το καθάρισμα γιατί θα ειπωθούν πολλά...)
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή η χρυσή γρίλια μου θύμισε χρυσό δόντι.
Regulus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Φοβερή καινοτομία, έχει κυκλάκια και έγχρωμα πλήκτρα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα