WesterlyCarrot9 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Πριν καμια ώρα περίπου σταμάτησε να λειτουργεί το ethernet στο pc μου ενώ μπορώ και μπαίνω κανονικά στο wifi με το κινητό. Από αυτό γράφω. Δοκίμασα άλλο καλώδιο αλλά τίποτα.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 στην διαχείριση συσκευών φαίνεται η κάρτα δικτύου;
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δεν έχω κάρτα δικτύου. Απλά τα βύσματα της μητρικής. Επίσης, μόλις δοκίμασα να συνδέσω το ethernet σε laptop και εκεί δούλεψε κανονικά. Μάλλον τα βύσματα χάλασαν έ;
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 αλλο ρώτησα. Αν στην διαχείριση συσκευών βλέπεις πουθενά την κάρτα δικτύου. το πιθανότερο είναι οτι μάλλον χάλασε ο ελεγκτης.Το βύσμα/υποδοχή αν δεν του στραβώσεις τα pins που έχει μέσα δεν χαλάει. επίσης το βύσμα της μητρικής,δεν είναι μόνο του,απο πίσω υπάρχει ολοκληρο σύστημα που το διαχειρίζεται,δεν λειτουργεί μαγικά
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω πως αλλά μόλις το έκανα restart και έφτιαξε! Όπως και να'χει ευχαριατώ.
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 αλλο ρώτησα. Αν στην διαχείριση συσκευών βλέπεις πουθενά την κάρτα δικτύου. το πιθανότερο είναι οτι μάλλον χάλασε ο ελεγκτης.Το βύσμα/υποδοχή αν δεν του στραβώσεις τα pins που έχει μέσα δεν χαλάει. επίσης το βύσμα της μητρικής,δεν είναι μόνο του,απο πίσω υπάρχει ολοκληρο σύστημα που το διαχειρίζεται,δεν λειτουργεί μαγικά Από ρεύμα καίγεται καμιά φορά, από καμιά διακοπή κλπ. Αλλά αφού έφτιαξε όλα καλά
johnmegarythmos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 μου εχει τυχει και εμενα και στον θειο αυτο με το ethernet , θελει να κανεις επαναφορα συστηματος αλλιως δεν δουλευει, ουτε με επανεκκινηση . Εμενα δεν δουλευε προσφατα το wifi στο λαπτοπ και ετσι το ελυσα που με επανεκκινηση δεν δουλευε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα